Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(arden @ 2011 03 06, 11:45)
Labutės  4u.gif

Smilga, oj kaip tave suprantu friends.gif laikykis.

išsiunčiau į paštą savo istoriją, nenoriu viešai rašyt, maža kas  biggrin.gif

Oho, nu ir istorija doh.gif . Maniškė, palyginus su tavąja, tai toks menkniekis mirksiukas.gif ... Jau aš tai būčiau vietoj nusišovus, nes labai jautriai į viską reaguoju (gal net perdaug jautriai) blush2.gif . Laikykis, stiprybės ir kantrybės tau 4u.gif Ir ypatingai daug tik gerų emocijų nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
jautriai ir aš reagavau. tą dieną kai viskas vyko, nuo 10 val iki vakaro verkiau nesustodama, ašaros bėgo upeliais ir nieko sau padaryt negalėjau. bet užtai išverkiau visą konjuktyvitą, kita dieną akys sveikos buvo, galėjau net pasidažyt eidama į darbą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2011 03 06, 14:16)
jautriai ir aš reagavau. tą dieną kai viskas vyko, nuo 10 val iki vakaro verkiau nesustodama, ašaros bėgo upeliais ir nieko sau padaryt negalėjau. bet užtai išverkiau visą konjuktyvitą, kita dieną akys sveikos buvo, galėjau net pasidažyt eidama į darbą  smile.gif

Na matai, nėra to blogo, kas neišeitų į gera mirksiukas.gif (čia jau gal juodas jumoras lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 03 06, 13:24)
Na matai, nėra to blogo, kas neišeitų į gera  mirksiukas.gif  (čia jau gal juodas jumoras  lotuliukas.gif )

tai ir aš paskui optimistiškai pažvegiau į tą situaciją: pamačiau su kuo dirbu ir akis pasigydžiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2011 03 06, 14:26)
tai ir aš paskui optimistiškai pažvegiau į tą situaciją: pamačiau su kuo dirbu ir akis pasigydžiau  lotuliukas.gif

Aš irgi dabar jau žinosiu kaip gintis kitą kartą. Mokykloje visur sudėtos kameros, taigi paprašysiu, kad atsuktų vaizdą ir įrodytų, jog mano vaikai numeta ant žemės patys savo daiktus cool.gif . Reikia būti drąsioms ir pačioms save ginti, nes niekas kitas neapgins kaip matau ax.gif ...
Atsakyti
Arden, pirmiausia sveikinimai dėl netyčiukų wub.gif
O istorija verysad.gif Gerai, kad dar bent koleges šaunias turi smile.gif Pas mus, deja, tokios situacijos dažnos, o kolegės mūru irgi nestoja schmoll.gif verysad.gif Žodžiu liūdna, bet , ką daryt, dirbti reikia...

Sveikutės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Liūdna istorija. O visur mokyklose sienos ausis ir burnas turi. Stiprybės ir didižiausi sveikinimai dėl mažiukų stebukliukų 4u.gif
user posted image
Aš nerandu mokykloj net kavos su kuom atsigerti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 06 kovo 2011 - 18:42
[quote=vai2,2011 03 06, 18:39]Sveikos 4u.gif
O visur mokyklose sienos ausis ir burnas turi.

Sveikutės, Perskaičiau Jūsų istorijas, jos turbūt visose mokyklose kartojasi, o ir kolegiškumas jau nebe tas kaip prieš 10 metų. Kiekviena stengiasi būti geresnė už kitas, prasideda lipimas per galvas...
Gal toks tas laikmetis dabar nedėkingas ar žmonės piktesni tapo net nežinau. Aišku, visose situacijose tenka ieškoti paguodos grūdo savyje ir tikėti, pasitikėti savimi.Sužlugdyti mus dabar gali bet kas -tėvai, kolegos, vadovai ir t.t.Būkim stipresnės už išorinį blogį, juk visada lazda turi 2 galus wink.gif
Gerai, kad čia galim pasidalinti skausmu, pasitarti net nepažindamos asmeniškai vienos kitų. Tad stiprybės visoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nonele: 06 kovo 2011 - 19:07
QUOTE(arden @ 2011 03 06, 14:16)
jautriai ir aš reagavau. tą dieną kai viskas vyko, nuo 10 val iki vakaro verkiau nesustodama, ašaros bėgo upeliais ir nieko sau padaryt negalėjau. bet užtai išverkiau visą konjuktyvitą, kita dieną akys sveikos buvo, galėjau net pasidažyt eidama į darbą  smile.gif

Sveikutė, perskaityta istorija nepavydėtina. O tu šaunuolė, kad nebijai rėžti tiesą į akis. Laikykis ir tikėk, kad viskas bus gerai, nes tokiu atveju padeda tik kolegių ir draugų palaikymas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Ryt mokykloj švęsim Užgavėnes. Gal turit kokių minčių, kaip mokinius užimti vieną pamoką, nes tik po jos eisim į lauką? Kaukes jau aplikavom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 03 07, 15:33)
Sveikutės 4u.gif
Ryt mokykloj švęsim Užgavėnes. Gal turit kokių minčių, kaip mokinius užimti vieną pamoką, nes tik po jos eisim į lauką? Kaukes jau aplikavom rolleyes.gif

Parodyk pateiktį apie užgavėnes. Mes šiandien žiūrėjos. Vaikam patiko.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2011 03 07, 17:49)
Parodyk pateiktį apie užgavėnes. Mes šiandien žiūrėjos. Vaikam patiko.

Neturiu per kur rodyti blush2.gif
Atsakyti