na tikrai, testas labai puikus, popierinis variantas prastas, kartais ne visi vaikai suvokia paveikslėlius, o čia tik pelytę spaudyt reikia. Man tai super tokie kompiuteriniai testai
Pagaliau savaitgalis. Ta proga šašlykus kieme kepėm
Apie darbą net galvot nebesinori
QUOTE(vaiduuse @ 2011 03 10, 20:42)
Apie darbą net galvot nebesinori 
supavydėjau
112 išsiunčiau, atrodo geriau pavyko. Gerų visoms švenčių, pailsėkit ir apie darbą negalvokit
QUOTE(pradinukas-ku-lt @ 2011 03 10, 21:28)
Na žinoma, kad smagu turėt greitą naują kompiuterį, bet kai nėra džiaugiuosi ir tuom ką turiu. Tik be reikalo tuos senučius kompiuterius sandėly laikot - manau, kad tikrai puikiai galėtumėt naudotis, pasistatę visus savo klasėje. Ir abejoju, ar jie 486-ieji bebūtų - greičiausiai jau Pentiumai. Tai tada tikrai nėra ko skųstis.
Aš bandžiau dirbti su jais, bet jokios naudos. Su vaikais darėm darbus piešimo programa, bet išsisaugoti galėjau vos kelis darbus, nes daugiau nebetilpdavo
Sutinku
, zyziau, zyziau ir išzyziau, šiandien pastatė klasėje naują kompą, kitą savaitę žadėjo internetą ir multimediją. Dar bijau džiaugtis kol visko neturiu.

[/quote]
gerai gyvenat, pavydu
[/quote]
QUOTE(agė-melagė @ 2011 03 10, 22:14)
Labas. Visas su švente
Nėr ko pavydėt
Papildyta:
QUOTE(tigruole @ 2011 03 10, 22:37)
112 išsiunčiau, atrodo geriau pavyko. Gerų visoms švenčių, pailsėkit ir apie darbą negalvokit 
Ne tirk jau daug ir beliko - paskaičiuokite savaites ...
Papildyta:
[quote=viga,2011 03 10, 20:12]
ZUZANELE ir NONELE - su praėjusiu tortadieniu. Gerų idėjų ir kūrybingų metų.
šiek tiek man
[quote=b.s,2011 03 11, 13:55]
Papildyta:
šiek tiek man
, kad ir aš suvėlavau pasveikinti.
[/quote]
Jungiuos prie sveikinimų.
Papildyta:
Merginos, tos kurios darėt skaitymo testus, kiek laiko trukot kol tikrinot popierinį skaitymo testą.
Papildyta:
šiek tiek man
[/quote]
Jungiuos prie sveikinimų.
Papildyta:
Merginos, tos kurios darėt skaitymo testus, kiek laiko trukot kol tikrinot popierinį skaitymo testą.
QUOTE(tigruole @ 2011 03 10, 22:37)
AČIŪ DIDELIAUSIAS
iR PAILSĖJAU JAU , KAIP PADĖJAU GALVĄ ANT PAGALVĖS TAI KOKIAS KETURIAS VALANDAS IŠMIEGOJAU. iš viso neatsimenu, kada dieną miegojau. Toks bjaurus oras, kad negalėjom laukia kepsnių kept, kaip vakar planavom, tai "nuskilo" pamiegot
Papildyta:
Ačiū už tuos tris gražius skaidrių rinkinukus! Labai pravers savaitei be patyčių
Sveikutės,gal kas turit ketvirtokus ir jau pradedat galvot apie išleistuves? Maniškiai ketvirtokai,bet jaučiuosi tokia išsisėmusi,net nežinau ką įdomaus suorganizuoti.Gal kas turit idėjų,labai prašau pasidalinkit,
QUOTE(NOKIA @ 2011 03 13, 12:46)
Sveikutės,gal kas turit ketvirtokus ir jau pradedat galvot apie išleistuves? Maniškiai ketvirtokai,bet jaučiuosi tokia išsisėmusi,net nežinau ką įdomaus suorganizuoti.Gal kas turit idėjų,labai prašau pasidalinkit, 
Labukas, ir aš turiu ketvirtokus, dar nieko negalvojau, nes nebuvo ir kada. Jungiuosi prie prašymo, gal kas ką turi. Mačiau PRADINUKO puslapyje buvo nemažai scenarijų, bet dar nežiūrėjau.
ir maniskiai ketvirtokai
daineles jau apgalvojau kokias dainuosim, mergaites statos sokius du pacios, na dar reikia kazko kad viska apjungtu, taigi aciu kas pasidalins idejomis