Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

Sveikutes mergaites. Del ketvirtoku esu i pasta imetusi nuskanuota knygute "Sventes, pamokos , projektai pradinukams" ten yra ketvirtokams ideju ir minciu 4u.gif
Atsakyti
labusės 4u.gif ot savaitgalis. nuo penktadienio lovoj, pasigavau virusą, temperatūra, sloga, gerklė verysad.gif ryt verkiant į darbą.

gal dar kuri apie gamtą netradicinę vedat, 2 pamokoms turiu užimtumą, o ką dar 2 daryt. galvojau per savaitgalį apsigalvosiu, tai galvoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2011 03 13, 15:26)
labusės  4u.gif  ot savaitgalis. nuo penktadienio lovoj, pasigavau virusą, temperatūra, sloga, gerklė  verysad.gif  ryt verkiant į darbą.

gal dar kuri apie gamtą netradicinę vedat, 2 pamokoms turiu užimtumą, o ką dar 2 daryt. galvojau per savaitgalį apsigalvosiu, tai galvoju  doh.gif

Ne į temą blush2.gif Arden žvilgtelėjau Tavo liniuotę ir taip gera pasidarė. wub.gif Kokia bus graži šeima. wub.gif Sėkmės tau nešiojant netyčiukus. 4u.gif nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas, sos, kažkuri buvot atsiuntusi į paštą ,,Kaip keliauja vanduo". Gal turit? Skubiai reikia, būsiu dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2011 03 13, 20:06)
Labukas, sos, kažkuri buvot atsiuntusi į paštą ,,Kaip keliauja vanduo". Gal turit? Skubiai reikia, būsiu dėkinga.

As turiu plana pamokos Kaip keliauja vanduo? O tau skaidriu reik? Dar yra vanduo gyvybes saltinis, cia jau skaidres.
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2011 03 13, 21:12)
As turiu plana pamokos Kaip keliauja vanduo? O tau skaidriu reik? Dar yra vanduo gyvybes saltinis, cia jau skaidres.

Man viskas tiks, labai būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2011 03 13, 19:37)

Konferencijos medziagoje, kuria rasi paste, yra pamokos planas "Kaip keliauja vanduo" ir vaizdines priemones sablonas, kuria pasidariusi pati ar davusi mokiniams, parodysi, kaip keliauja vanduo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 13 kovo 2011 - 19:53
QUOTE(viga @ 2011 03 13, 20:37)

Jau išsiunčiau apie vandenį pamokos aprašymą ir skaidres. Gal tiks. Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 03 13, 21:53)
Konferencijos medziagoje, kuria rasi paste, yra pamokos planas "Kaip keliauja vanduo" ir vaizdines priemones sablonas, kuria pasidariusi pati ar davusi mokiniams, parodysi, kaip keliauja vanduo.

Labai ačiū, radau sename pašte thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Iruciukass @ 2011 03 13, 21:54)
Jau išsiunčiau apie vandenį pamokos aprašymą ir skaidres. Gal tiks. Sėkmės.

Labai ačiū, bet man neatsidaro verysad.gif
Papildyta:
Eilinį kartą pasidžiaugiau kaip gerai, kad aš Jus visas turiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Iš niekur negali taip greitai sulaukti pagalbos. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(arden @ 2011 03 13, 17:26)
labusės  4u.gif  ot savaitgalis. nuo penktadienio lovoj, pasigavau virusą, temperatūra, sloga, gerklė  verysad.gif  ryt verkiant į darbą.

gal dar kuri apie gamtą netradicinę vedat, 2 pamokoms turiu užimtumą, o ką dar 2 daryt. galvojau per savaitgalį apsigalvosiu, tai galvoju  doh.gif

Labukas, į paštą buvau nusiuntusi projektinius darbus Įv. bandymus) su vandeniu, galima panaudoti.
Papildyta:
QUOTE(viga @ 2011 03 13, 22:22)
Labai ačiū, radau sename pašte thumbup.gif
Papildyta:

Papildyta:
Eilinį kartą pasidžiaugiau kaip gerai, kad aš Jus visas turiu 4u.gif  4u.gif  4u.gif Iš niekur negali taip greitai sulaukti pagalbos. wub.gif
Papildyta:

Labukas, į paštą buvau nusiuntusi projektinius darbus Įv. bandymus) su vandeniu, galima panaudoti.

Kodėl rašai ,,netyčiukams", ar dvynių laukiesi?
Atsakyti

Papildyta:

Dar kartą nusiunčiau, mėginkit, gal atsidarys dabar.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2011 03 13, 22:54)
Papildyta:

Dar kartą nusiunčiau, mėginkit, gal atsidarys dabar.

Viskas gerai, įėjau i emokykla, susiradau ,,Virtuali kelionė klasėje" ir viską radau. Kažkaip buvau primiršusi šitą puslapį bigsmile.gif Labai ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2011 03 13, 16:26)

pas mus penktadienį - Žemės diena. Tai į tokį kelmą pritvirtinom medžio šaką (nemažą), gavosi lyg medis. (Gyvą tai išsaugojom) smile.gif Ant to medžio lipdysim lapelius, kuriuose vaikai surašys įvairius teiginius, kaip saugoti gamtą: nemėtyk šiukšlių, nedegink žolės ir kt. Po to visi dainuosim dainą ,,Ąžuolai žaliuos". smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domassss: 13 kovo 2011 - 21:35