Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(22peliukas22 @ 2011 02 20, 20:56)
Gal si karta kazkas samoningai tai dare  verysad.gif  doh.gif

Manau, kad kitaip ir būti negali... Nes ištrynus kokį nors laišką yra galimybė tą veiksmą anuliuoti...

čia ištrauka iš pagalbos GMAIL'E

Naudodami ,,Gmail" galite ištrinti visą pokalbį arba vieną pokalbio pranešimą. Ištrinti pranešimai yra labai panašūs į šiukšles, kurios yra šiukšliadėžėje jūsų virtuvėje: galiausiai visas jos turinys keliauja į šiukšlių konteinerį lauke, tačiau kurį laiką galite šį turinį peržiūrėti, jei ką nors pametėte. ,,Gmail" pranešimus iš šiukšliadėžės pašalins automatiškai po 30 dienų arba pranešimus visam laikui galite ištrinti patys.

Toliau pateikiami nurodymai, kaip ištrinti visą pokalbį:
Atidarykite pranešimą (arba prie jo pasirinkite žymos langelį).
Spustelėkite mygtuką Ištrinti, kad perkeltumėte pranešimą į šiukšliadėžę.

O toliau pateikiami nurodymai, kaip išlaikyti visą beveik tobulą pokalbį, bet pamiršti apie vieną pranešimą:
Atidarykite pokalbį ir suraskite reikiamą pranešimą.
Viršutiniame dešiniajame pranešimo srities kampe spustelėkite rodyklę žemyn prie Atsakyti.
Spustelėkite Ištrinti šį pranešimą.
O ne! Žiauriai suklydau! Noriu susigrąžinti tą pranešimą!

Viskas gerai. Vos ištrynus pranešimą, puslapio viršuje pasirodo geltona juosta su nuoroda Anuliuoti. Jei ją spustelėsite, pranešimas bus pašalintas iš šiukšliadėžės ir grąžintas į pradinę jo vietą. Jei persigalvojate per 30 dienų po to, kai ištrinate pranešimą, jį galite atkurti iš šiukšliadėžės spustelėdami Šiukšliadėžė, pasirinkdami reikiamą pranešimą ir spustelėdami Perkelti į gautuosius. Tačiau šio veiksmo negalėsite atlikti, jei pranešimą ištrynėte visam laikui.

Tikrai ne. Man to pranešimo nereikia net šiukšliadėžėje. Pašalinkite jį.

Jei pranešimas patenka į šiukšliadėžę, ,,Gmail" jį ištrina po 30 dienų, tačiau tai tikrai galite padaryti patys.

Spustelėkite ,,Gmail" puslapio kairėje pusėje esantį užrašą Šiukšliadėžė.
Pažymėkite žymos langelį prie norimo ištrinti pranešimo.
Spustelėkite Ištrinti visam laikui. Šį kartą jis tikrai ištrinamas visam laikui.
Atsakyti
Kas čia per virusas pas mus isisukes? Kad jis per tuos šalčius iššaltų...
Eisiu ir aš permesti tai ką parsisiunčiau.
O atostogų metu džiaugiuosi, kad galėsiu daugiau laiko skirti savo mylimukui sūneliui, gal į kokį kiną nulėksim mirksiukas.gif
Čia daug diskutavot dėl seminarų. Pas mus kaip ir problemų nekyla. Kiek prašėm, tiek buvom išleisti.
Tualetiniam popieriui mes visas kolektyvas - mokytojai ir mokiniai - mokslo metų pradžioje surenkam pinigėlius. Mokytojai metam po 10 Lt, o vaikai po 3 Lt. Užtenkam visiems mokslo metams.
Atsakyti
snaudale, būtų puiku, kad imtumeisi detektyvės darbo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, išgąsdino ir mane istuštėjęs mūsų bendras paštas. Dar kartą persiunčiau į jį tai, ką buvau siuntusi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rityte: 20 vasario 2011 - 23:15
sveikos,
paskaiciau apie pasta ir net silpna pasidare... auginu leliuka, tai nera laiko prie kompo prisest, foruma dar jei speju pakaitinet, o i pasta ilist laiko pritruksta. paskaitydavau, kokiu geru dalyku siunciat, o parsisiut vis ruosiausi, ruosiausi ir nespejau... verysad.gif
ot zmoniu yra... aggressive.gif cray.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 02 20, 19:54)
Manau, kad čia šv.skyriaus nurodymas dėl neseniai vienoje mokykloje įvykusio incidento (kalbu apie pasikorusį berniuką)  ax.gif . Žodžiu, valdžia ne rekomendavo, o pareikalavo aplankyti VISUS mokinius ir susipažinti su padėtimi šeimose  doh.gif . Nu man atrodo nenormalu ir kažkaip į kraštutinumą neša  g.gif . Tuo labiau, kad pati nevairuoju, o yra nemažai kaimuose gyvenančių mokinukų, tai nejaugi dar turiu sėsti į autobusą ir klaidžioti po kaimus ir vienkiemius pasižiūrėti kažko, jeigu nėra reikalo  doh.gif . Kuo toliau, tuo gražiau  unsure.gif .

Gal cia uzkreciama, bet suvalkijoje (kiek girdejau) irgi keliose mokyklose po nauju metu buvo pranesta, kad privaloma aplankyti visus klases mokinius namuose.
Atsakyti
mums kažkaip labai neakcentavo, kad reikia važiuot į namus. Kai pamąstai, tai kaži, ar jau labai verta g.gif Nebent, jei kyla problemos, tėvai nesilanko. Mano pirmokų tėveliai aktyvūs, nuolat skambinamės, užeina į mokyklą, tai nežadu aš važinėt tongue.gif
Siunčiu į paštą viską, ką turiu pirmokams, nepykit, jei kartosis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduuse: 21 vasario 2011 - 07:03
QUOTE(Snaudale @ 2011 02 20, 22:31)
Nu tikrai baisu. Dabar jau nebematau, kad tai netyčia. Tai ką - reikės imtis detektyvo misijos. Tikrai bus gėda, jei paviešinsim, kas tai daro. Su informatikais pasikonsultavau ir pasakė, kad įmanoma surast. Patarčiau greičiau viską grąžint, kas tai padarė, o tai bus daug gėdos.
Atsiverčiau dabar savo paštą ir persiųsiu, ką pati anksčiau buvau siuntusi. Smagu, kad kolegės bitelės darbuojasi ir siunčia tai, ką pačios turėjo. Gal atkursim lobių skrynelę.

Sveikutės 4u.gif . Nu žinokit aš irgi jau pasibaisėjau, kas čia darosi doh.gif . Manau, kad tikrai reikėtų surasti ir paviešinti tą, kuri taip elgiasi thumbup.gif . Tikrai būtų į naudą ateičiai, kad kitos nesusigundytų to daryti unsure.gif .
Elimak7, nuoširdžiausi sveikinimai su tortadieniu happybday.gif birthday.gif 4u.gif !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 21 vasario 2011 - 07:34
QUOTE(smilga1972 @ 2011 02 21, 09:31)
Sveikutės  4u.gif . Nu žinokit aš irgi jau pasibaisėjau, kas čia darosi  doh.gif . Manau, kad tikrai reikėtų surasti ir paviešinti tą, kuri taip elgiasi  thumbup.gif . Tikrai būtų į naudą ateičiai, kad kitos nesusigundytų to daryti  unsure.gif .
Elimak7, nuoširdžiausi sveikinimai su tortadieniu  happybday.gif  birthday.gif  4u.gif !!!

happybday.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Prisidedu prie sveikinimu ELIMAK7.
O niekadejus reikia bausti.
Atsakyti
labos 4u.gif

kovo mėnesį esu atsakinga už netradicinę dieną " saugok ir globok gamtą". gal esat kuri vedus arba turit kokių minčių?
Atsakyti
Sveikos. Sėdim darbe. Baiginėjam visokius nebaigtus darbus.
Dėl mūsų laiškų - ir aš už tai, kad tą „virusą“ nono.gif .
Papildyta:
QUOTE(arden @ 2011 02 21, 10:17)
labos  4u.gif

kovo mėnesį esu atsakinga už netradicinę dieną " saugok ir globok gamtą". gal esat kuri vedus arba turit kokių minčių?

Juk kovo mėnesį prasideda žemės dienos renginiai. Namie būdama pažiūrėsiu. Kažkas liko iš seniau.
Atsakyti
Labas super mamytės,

Jau 5 meteliai, kaip prisiregistravęs supermamoje ir tokią temelę, šendiena per google netyčia aptikau, jieškodamas kokios tai medžiagos Užgavėnėms blush2.gif Gal mamytės pupytės priims į savo tarpą 1 tėtuką žirniuką. Esu mokytojas tai jūsų puiki moteriška kompanija manęs neišgązdins, pratęs. O ir jums manau smagu bus turėti kokį vyruką dėl kvapo 4u.gif Tiesiogiai savo klasės neturiu esu muzikos mokytojas ir pradinukams dėstau muziką. Bet į kompaniją manau tiksiu. Galėsim aptarti renginius ir t.t. ir panašiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arturelis2529: 21 vasario 2011 - 11:14