Pas mus nuo 19-22 jau antra savaitė... Bet trūksta tik vieno ar dviejų dažniausiai... Ir tai tik dėl to, kad autobusas nevažiavo arba dėl to kad susirgo... Kaimo vaikai- stipresni

[quote=vaiduuse,2011 02 22, 22:22]
arturėli, pakliuvai į moterišką kolektyvą, tai teks kaip nors derintis
Kaip sekas darbuotis tėvynės labui? Nebepamenu, kuriai pradinukų klasei vedi muzikos pamokas
Mes tai patys pradinukai vedame
O kartu ir šventėms pasiruošiame 
Nieko, kaip minėjau moteriškam kolektyvia nuo pat studijų laikų, tai pratęs. Adaptacija turėtų būti greita ir neskausminga.
(Kaip sekas darbuotis tėvynės labui?) O iš kur žinote, kad sekasi?
Muzikos pamokas vedu visiem pradinukams nuo 1 iki 4 ir netik
Šventėm ruošiamies kartu su mokytojom. Muzikinė dalis visada mano. Aišku viską iš anksto derinam.
arturėli, pakliuvai į moterišką kolektyvą, tai teks kaip nors derintis

Nieko, kaip minėjau moteriškam kolektyvia nuo pat studijų laikų, tai pratęs. Adaptacija turėtų būti greita ir neskausminga.

(Kaip sekas darbuotis tėvynės labui?) O iš kur žinote, kad sekasi?

Muzikos pamokas vedu visiem pradinukams nuo 1 iki 4 ir netik

Šventėm ruošiamies kartu su mokytojom. Muzikinė dalis visada mano. Aišku viską iš anksto derinam.
Sveikutės mergaitės
. Kaip manote, ar prieš einant pas vaikus į namus reikia susiskambinti ir susitarti su tėvais? Aš prieš atostogas vaikams pasakiau, kad šią savaitę eisiu pas juos į svečius ir šiandien norėjau tą padaryti. Deja, kiek ėjau, tiek atsitrenkiau į užrakintas duris: vaikai išvežti atostogauti į kaimą, o tėvai dirba, kitas variantas - girdėti, kad kažkas yra už durų, o niekas jų neatidaro (net girdėjau, kaip viena mergaitė šaukė "mokytoja, mokytoja atėjo", paskui nutilo ir durų niekas neatidarė
). Susidariau nuomonę, kad esu nepageidaujama namuose (ir juos puikiai suprantu, jei nėra reikalo-nėra ko ten vaikščioti
). Tai dabar mąstau: ar aš nepadriau klaidos nepaskambinusi tėvams, gal reikėjo su jais susitarti (su kiekvieno vaiko tėvais asmeniškai)
? Iš kitos pusės, buvau lyg ir perspėjusi apie apsilankymą
...

QUOTE(smilga1972 @ 2011 02 23, 12:12)
Sveikutės mergaitės
. Kaip manote, ar prieš einant pas vaikus į namus reikia susiskambinti ir susitarti su tėvais? Aš prieš atostogas vaikams pasakiau, kad šią savaitę eisiu pas juos į svečius ir šiandien norėjau tą padaryti. Deja, kiek ėjau, tiek atsitrenkiau į užrakintas duris: vaikai išvežti atostogauti į kaimą, o tėvai dirba, kitas variantas - girdėti, kad kažkas yra už durų, o niekas jų neatidaro (net girdėjau, kaip viena mergaitė šaukė "mokytoja, mokytoja atėjo", paskui nutilo ir durų niekas neatidarė
). Susidariau nuomonę, kad esu nepageidaujama namuose (ir juos puikiai suprantu, jei nėra reikalo-nėra ko ten vaikščioti
). Tai dabar mąstau: ar aš nepadriau klaidos nepaskambinusi tėvams, gal reikėjo su jais susitarti (su kiekvieno vaiko tėvais asmeniškai)
...

Sveikutės

Aš pasiskambinčiau

QUOTE(smilga1972 @ 2011 02 23, 14:12)
Tai dabar mąstau: ar aš nepadriau klaidos nepaskambinusi tėvams, gal reikėjo su jais susitarti (su kiekvieno vaiko tėvais asmeniškai)
...

Manau reikia būtinai paskambint ir pasiteiiraut ar bus namie, ar gali užeiti. Nes jei neįsileido, tai gal nepatogiai jautėsi, nes kiekvienas laukdamas svečių, tam ruošiasi. O gal užsiėmę kitais darbais buvo, gal blogos nuotaikos... Daug gali būti gal... Būtinai paskambink kiekvienam bent iš vakaro, pas kurį žadi užeiti ir nebus jokių neaiškumų

Tai ir aš taip manau, kad gal reikia eiti, kai žinai, jog kažkas yra namuose, bet kai pagalvoji, kad namuose būna tik vakare, tai eiti į bendrabučius vienai kažkaip nejauku... Vestis soc.pedagogą pas visus vaikus irgi nerealu... Žodžiu, jei kas ko klaus, išsisuksiu iš padėties, o realiai teks eiti kitą kartą
. Gal dabar sukilo valdžia su tuo ėjimu, o paskui aprims ir niekas nieko nesakys... Ką tik skambino vienos mergaitės tėvas ir kvietė dabar užeiti, bet jau tiek apkeliavus ir sušalus nesinori nieko, tai pažadėjau kitą kartą užeiti
. Prieš kokius 10 metų ėjau pas savo mokinius išvis tėvų neinformavusi ir viskas buvo gerai (juk ne su tėvais einu bendrauti), o dabar jau tokie laikai kad turi gerbti privatumą ir nieko nepadarysi (gal kokia mama buvo tik ką iš dušo, o aš ją užpuoliau su savo lankymais
). Manau, kad čia išvis nesąmonė didžiausia
.

Sveikos
Super puslapiukas, nors gal ir ne naujiena jums
www.pasakukampelis.eu

Super puslapiukas, nors gal ir ne naujiena jums

www.pasakukampelis.eu

Įmečiau į paštą neblogą puslapiuką, kur yra eilėraščių, pasakėlių ir dar daug ko

Laba diena.
Aš vėl grįžtu su prašymu.
Anksčiau minėjau, kad kūriau kompiuterizuotą testą pagal PPRC pateiktus standartizuotus skaitymo suvokimo testus su paveikslėliais.
Kol kas tik 8 kolegės sutiko man padėti. Džiugu, kad iš jų ir dvi supermamos parašė man laiškus.
Man liūna darosi
, nes pagalbos reikia skubiai. Kasdien PRADINUKO tiklalapį aplanko nuo 100 iki 150 unikalių lankytojų ir kasdien jį suranda nuo 20 iki 50 naujų kolegų. Negi neįdomus tas mano testo variantas ir reikės jį mest į šiukšlinę?
Būčiau be gali dėkinga, jei sutiktumėt užpildyti anketą, man labai padėtumėt. Na jei nieko bendro su pirmokais neturit, tai gal pažįstamų turit, kurie galėtų man padėti? Ta anketa tikrai nedidelė - vos 5 klausimai ir prisistatymas. Ją galima pamatyti PRADINUKO tinklalapyje (ir visą kitą informaciją).
Jei sutiktumėt - rašykit man į a.ž. arba el.paštą (jį surasite manajame tinklalapyje) ir atsiųsiu instrukciją, kur ir kaip rasti testą.
Anksčiau minėjau, kad kūriau kompiuterizuotą testą pagal PPRC pateiktus standartizuotus skaitymo suvokimo testus su paveikslėliais.
Kol kas tik 8 kolegės sutiko man padėti. Džiugu, kad iš jų ir dvi supermamos parašė man laiškus.
Man liūna darosi

Būčiau be gali dėkinga, jei sutiktumėt užpildyti anketą, man labai padėtumėt. Na jei nieko bendro su pirmokais neturit, tai gal pažįstamų turit, kurie galėtų man padėti? Ta anketa tikrai nedidelė - vos 5 klausimai ir prisistatymas. Ją galima pamatyti PRADINUKO tinklalapyje (ir visą kitą informaciją).
Jei sutiktumėt - rašykit man į a.ž. arba el.paštą (jį surasite manajame tinklalapyje) ir atsiųsiu instrukciją, kur ir kaip rasti testą.
QUOTE(pradinukas-ku-lt @ 2011 02 23, 18:34)
Laba diena.
Man liūna darosi
, nes pagalbos reikia skubiai. Kasdien PRADINUKO tiklalapį aplanko nuo 100 iki 150 unikalių lankytojų ir kasdien jį suranda nuo 20 iki 50 naujų kolegų. Negi neįdomus tas mano testo variantas ir reikės jį mest į šiukšlinę?
Man liūna darosi

kadangi mano pradinukai neturi kompo net namie tai negaliu padeti
Sveikos. Anketą užpildyti nesunku, bet ten parašyta, kad reikia dirbti su pirmokais, o aš dirbu su trečiokais. Gal nėra labai svarbu su kuo dibame, juk nesenai ir pirmokai buvo?

Aš galėčiau irgi užpildyti, nes kitais metais turėsiu pirmokus, įdomu būtų pabandyt, bet anksčiau nesu dirbus pagal tą programą