Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...

QUOTE(ninkute @ 2011 02 21, 22:10)
Tiesiog sunku atgaminti kas pašte buvo, gal klauskite kam ko reikia ir siųsime visos. Taip vėl atkursime buvusius lobynus. Kažkaip nesinori tikėti, kad tai padaryta piktavališkai.

Aš tai savo pašte peržiūrėjau išsiųstus laiškus, kuriuos buvau siuntusi į mūsų bendrą ir tuos pačius persiunčiau. Atgaminsim po truputį clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2011 02 21, 22:25)
Turiu klausimą: Kaip jūs sukeliate nuskenuotą medžiagą į pdf failą. Man nesigauna, jei skenuoju, kaip pdf, man iškraipo dokumentą, jei tai darau paprastai, tai gaunasi atskiri paveikslėliai  doh.gif . Kompiuteriuose nesijaučiu visiška žioplė, bet va čia neturiu idėjų  blink.gif

Aš labai nemėgstu pdf formato. Ilgai verčia, suprastėja kokybė ir mažos redagavimo galimybės. Skanuodama nustatau, kad skanuotų į failą ir parenku jpg formatą. Tada skanuodama susikuriu katalogą ir skanuoju į jį failiukus, o paskui be problemų galima vartyti su bet kokia paveikslėlių, nuotraukų peržiūros programa, spausdinti, o jei reikia ir lengva redaguoti.

O jei reikia pdf, tai atsivertusi skanerio nustatymus, pažymėti reikia, kad norima skanuot į pdf ir viskas. Čia turiu pastebėt, kad labai priklauso nuo skanerio. Vieną turėjau tokį, kur niekaip nebuvo galima nuskanuoti į failą ir labai ilgai birbdavo, kol vieną puslapį nuskanuodavo. Viską iškart į MS Word siųsdavo.
Atsakyti
kazkuriai reikejo O lia lia "spinduleliu", tai turiu tik su zodziais... ar tinka?
Atsakyti
Aš turiu parsisiuntus daug ką į savo paštą, jei ko trūksta, persiųsiu atgal. Tik prašykit.

Kad ir atostogos, privalom būt darbe. Niekas nekreipia, kad šalta, kad neužsikuria mašina, kad mikriukai nevažiuoja g.gif Pas mus šiandien 24 laipsniai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 22 vasario 2011 - 08:10
labas rytas 4u.gif

pas mus -22, sėdžiu su 6 vaikais iš 21 doh.gif
Atsakyti

Sveikutės smile.gif Jūs matyt iš pietų Lietuvos, kad taip šalta. Pas mus šiandien buvo tik 15, bet mums atostogos, tai direktorė leido dirbt namuose biggrin.gif Manau, tai yra protingas sprendimas, bent jau aš namie tai žymiai daugiau pasidarau, negu mokykloj, kur dar kelionė... g.gif

Atsakyti
QUOTE(vaiduuse @ 2011 02 21, 23:47)
man tai kažkaip pats dokumentas taip pasidaro  g.gif Specialiai nieko nedariau  g.gif
Mačiau, kad vieną vyrą "dėl kvapo" turim, sveikas, artureli2529  4u.gif

Į sveikatą drinks_cheers.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Maniau labiau apsidžiaugsit berniukų savo kompanijoje sulaukę, o čia nulis dėmesio. verysad.gif
Atsakyti
artūrėli, sveikas prisijungęs mirksiukas.gif

gal dar kuri turit minčių žemės dienai, kuom užimt 4 pamokas vaikus?
Atsakyti
Sveikos merguzeles, mirksiukas.gif ELIMAK 7 SU GIMTADIENIU 4u.gif
kelios dienos kaip uzluzo namu kompiuteris, taigi esu kaip ir be ranku verysad.gif Laukiu nesulaukiu skambucio is kompiuteristo ir tikiuosi pranes gera zinia, kad dalis informacijos bus issaugota. Sian darbe atsidariau musu lobiu skrynia ir pasimeciau... tikejausi dali info parsisiust. Tad kaip suprantu vel kazi kas prasisuko... mad.gif Vajeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ner zodziu.

Turiu prasymeli. Gal kas turit dainos TAI GRAZIAI MANE AUGINO fonograma. Jau ruosiames kovo 11d.
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2011 02 22, 10:59)
Sveikutės smile.gif Jūs matyt iš pietų Lietuvos, kad taip šalta. Pas mus šiandien buvo tik 15, bet mums atostogos, tai direktorė leido dirbt namuose biggrin.gif Manau, tai yra protingas sprendimas, bent jau aš namie tai žymiai daugiau pasidarau, negu mokykloj, kur dar kelionė... g.gif

O musu direktore nusprende, kad mes pavazinetum i mokykla, vaikai atostogauja, o mes vaziuosim i mokykla 40km kavos pagert, nes as ir visus darbus pasidarau grizus namie prie interneto smile.gif , o ir mokykloj kai valdzia sugadina nuotaika nera net menkiausio noro dirbt.Is dalies gerai, kad vaikai atostogauja, tai nors jiems bloga nuotaika nepersiduoda. Kai mano dukra grizus is mokyklos sako ,kad anglu kalbos mokytoja vel rekalojo., tai as jai daznai pasakau,kad jusu mokytojai turbut nuotaika sugadino mokyklos valdzia, o jus buvot tik atpirkimo oziai ant kuriu ji isliejo savo pykti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2011 02 22, 15:13)
O musu direktore nusprende, kad mes pavazinetum i mokykla, vaikai atostogauja, o mes vaziuosim i mokykla 40km kavos pagert, nes as ir visus darbus pasidarau grizus namie prie interneto smile.gif , o ir mokykloj kai valdzia sugadina nuotaika nera net menkiausio noro dirbt.Is dalies gerai, kad vaikai atostogauja, tai nors jiems bloga nuotaika nepersiduoda. Kai mano dukra grizus is mokyklos sako ,kad anglu kalbos mokytoja vel rekalojo., tai as jai daznai pasakau,kad jusu mokytojai turbut nuotaika sugadino mokyklos valdzia, o jus buvot tik atpirkimo oziai ant kuriu ji isliejo savo pykti.  doh.gif

Iki skausmo pažįstama situacija ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, sveikos! Pagaliau ir aš jus radau. Mes dabar atostogaujame, bet į mokyklą reikia eiti. Visokiausių susirinkimų prisigalvojo. Tiesa, pagaliau pasveikau. Aš turiu scenarijų duonos šventei, galiu perkelti į paštą, gal ką nors panaudosi. Tai ką, pašte nieko neliko? Aš dar neturiu priėjimo, bet jeigu nieko neliko, tai išsiųsiu vėl ką siunčiau. tongue.gif
Atsakyti