As oziaragis vyras avinas, be pykcio nebuna nei vienos dienos
Jis uzsispyres, bet as dar labiau priesinuosi...
QUOTE(Mirka @ 2007 12 18, 18:02)
aš avinukė
... tūrėjau 4 metų gyevino kartu patirtį su ožiaragių kuri nesenai nutrūko...
Buvo neimanoma
Aš karštakošė..Jis su savo amžinomis tiesomis
Aš megstanti linksmybes jis- namų židinį ... DArboholikas..nors nežinau ar čia minusas, nes pinigus uždirbti jis labai gerai sugebėjo 
Tiesa..abu dar ir ožkos metasi gimęęę
..
Gaila tų metų..buvo ir daug gražių akimirkų, bet .... Labai dažnai pagalvodavau : nejau aš tikrai esu pasiryžusi su juo nugyventi visą gyvenimą
???????????? Nes žmogus labai nemokėjo užjasuti..ašaros jo nejaudindavo o tiik pasišaipyma sukeldavo
Todėl po metu nustojau verkusi kai mato
Nežinau..pora nesuderinama
Gaila tų metų..buvo ir daug gražių akimirkų, bet .... Labai dažnai pagalvodavau : nejau aš tikrai esu pasiryžusi su juo nugyventi visą gyvenimą
Pasirašyčiau po kiekvienu žodžiu
pas mus seimoje avinas vyras as ozerage ir tas didysis raguotis yra vyras. daug merginu rase kad kartais sunku istraukti zodi, - pas mane tas pats supyka ar kazkas nepatinka nepasakys tik kaip as sakau "uzsirauks"
kelis kartus teko girdeti replikas "kaip jus gyvenate, as su tokiu zmogumi neistverciau" taciau manau kad ce nugali mano kantrybe ir tas ozeragiskas uzsispyrimas. nes lauki lauki ir sulauki grazesniu dienu
beto nemoka sakyti komplimentu ir graziu zodziu, bet tai parodo kitokiu budu.
Mama avinas, vyras ožiaragis, gyvenam visi kartu
Liūdna nebūna, badosi jie vos ne kasdien savo ragais, čia geruoju, čia bloguoju, abu gina savo pozicijas iki galo
Greitai susipyksta, bet greit ir susitaiko
QUOTE(Tainka @ 2009 06 28, 16:46)
cia tai tiesa...as istempiau su oziaragiu tris metus ir viskas baigesi...
As Avinas,vyras Oziaragis.Oi kaip sunku sugyvent nesipykus!As tokia megstanti issiaiskint santykius iki galo,o jis visiskai nemegsta jokiu aiskinimusi.As garsiakalbe ir reksne,-jis megstantis mane tildyti,aiskinti kokia as isterike ir panasiai.Nors nemato,kad daznai pats toks buna
QUOTE(Smigė @ 2009 02 23, 11:12)
Lygiai tas pats. Kiekvieną dieną galvoju ką aš veikiu su tuo vyrų ir ką aš jame pamačiau. Jokios užuojautos, supratimo. Pasikalbėti neįmanoma - pradeda rėkti. O visų barnių pabaigoje aš liekų kvaila, debilė ir t.t. Nuo skyrybų sulaiko tik vaikas, bet kai pagalvoju kokį gyvenimą mato vaikas pasidaro gaila ir jo. Ir nežinau ką daryti

as ir norėčiau dvynuko i pora, o ne avino
QUOTE(Mirka @ 2007 12 18, 17:02)
aš avinukė
Buvo neimanoma
Aš karštakošė..Jis su savo amžinomis tiesomis
Aš megstanti linksmybes jis- namų židinį ... DArboholikas..nors nežinau ar čia minusas, nes pinigus uždirbti jis labai gerai sugebėjo 
..
???????????? Nes žmogus labai nemokėjo užjasuti..ašaros jo nejaudindavo o tiik pasišaipyma sukeldavo
Todėl po metu nustojau verkusi kai mato
Visiskai sutinku.
4 audringi metai.
Pora nesuderinama visiskai.