Įkraunama...
Įkraunama...

Avinė ir Ožiaragis

As oziaragis vyras avinas, be pykcio nebuna nei vienos dienos doh.gif Jis uzsispyres, bet as dar labiau priesinuosi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirka @ 2007 12 18, 18:02)
avinukė ax.gif
... tūrėjau 4 metų gyevino kartu patirtį su ožiaragių kuri nesenai nutrūko... cool.gif  Buvo neimanoma  doh.gif  Aš karštakošė..Jis su savo amžinomis tiesomis  doh.gif Aš megstanti linksmybes jis- namų židinį ... DArboholikas..nors nežinau ar čia minusas, nes pinigus uždirbti jis labai gerai sugebėjo  g.gif

Tiesa..abu dar ir ožkos metasi gimęęę  doh.gif ..

Gaila tų metų..buvo ir daug gražių akimirkų, bet .... Labai dažnai pagalvodavau : nejau aš tikrai esu pasiryžusi su juo nugyventi visą gyvenimą  g.gif ???????????? Nes žmogus labai nemokėjo užjasuti..ašaros jo nejaudindavo o tiik pasišaipyma sukeldavo  blink.gif  Todėl po metu nustojau verkusi kai mato  lotuliukas.gif
Nežinau..pora nesuderinama  verysad.gif

drinks_cheers.gif
Pasirašyčiau po kiekvienu žodžiu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tainka: 28 birželio 2009 - 14:47
pas mus seimoje avinas vyras as ozerage ir tas didysis raguotis yra vyras. daug merginu rase kad kartais sunku istraukti zodi, - pas mane tas pats supyka ar kazkas nepatinka nepasakys tik kaip as sakau "uzsirauks" verysad.gif kelis kartus teko girdeti replikas "kaip jus gyvenate, as su tokiu zmogumi neistverciau" taciau manau kad ce nugali mano kantrybe ir tas ozeragiskas uzsispyrimas. nes lauki lauki ir sulauki grazesniu dienu biggrin.gif beto nemoka sakyti komplimentu ir graziu zodziu, bet tai parodo kitokiu budu.
Atsakyti
visai neblogai - dūmai rūksta nieko netrūksta, o jei rimtai tai viens kitą papildom, kai reikia mane pristabdo, kai reikia aš jį pastumėju smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif esam abu aktyvus turim daug draugu,kartais budami kartu daznai pabosta,bet pusryciai i lova viska uzglaisto biggrin.gif wub.gif esame kartu jau virs 3 metu
Atsakyti
Mama avinas, vyras ožiaragis, gyvenam visi kartu biggrin.gif Liūdna nebūna, badosi jie vos ne kasdien savo ragais, čia geruoju, čia bloguoju, abu gina savo pozicijas iki galo biggrin.gif Greitai susipyksta, bet greit ir susitaiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 06 28, 16:46)
drinks_cheers.gif
Pasirašyčiau po kiekvienu žodžiu  cool.gif

cia tai tiesa...as istempiau su oziaragiu tris metus ir viskas baigesi...
Atsakyti
As Avinas,vyras Oziaragis.Oi kaip sunku sugyvent nesipykus!As tokia megstanti issiaiskint santykius iki galo,o jis visiskai nemegsta jokiu aiskinimusi.As garsiakalbe ir reksne,-jis megstantis mane tildyti,aiskinti kokia as isterike ir panasiai.Nors nemato,kad daznai pats toks buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smigė @ 2009 02 23, 11:12)
Lygiai tas pats. Kiekvieną dieną galvoju ką aš veikiu su tuo vyrų ir ką aš jame pamačiau. Jokios užuojautos, supratimo. Pasikalbėti neįmanoma - pradeda rėkti. O visų barnių pabaigoje aš liekų kvaila, debilė ir t.t. Nuo skyrybų sulaiko tik vaikas, bet kai pagalvoju kokį gyvenimą mato vaikas pasidaro gaila ir jo. Ir nežinau ką daryti  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
12 metu pragyvenom, baigesi skyrybomis. As avinas, jis oziaragis

Vaikas nuo skyrybu nesulaike, nes vien tik pagalvojus, kad jai visa gyvenima teks matyti tevus barantis, nusprendzhiau skirtis

Dabar su dvyniu, gyvenimas pasikeite neatpazistamai:)
Atsakyti
as ir norėčiau dvynuko i pora, o ne avino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirka @ 2007 12 18, 17:02)
avinukė ax.gif
... tūrėjau 4 metų gyevino kartu patirtį su ožiaragių kuri nesenai nutrūko... cool.gif  Buvo neimanoma  doh.gif  Aš karštakošė..Jis su savo amžinomis tiesomis  doh.gif Aš megstanti linksmybes jis- namų židinį ... DArboholikas..nors nežinau ar čia minusas, nes pinigus uždirbti jis labai gerai sugebėjo  g.gif

Tiesa..abu dar ir ožkos metasi gimęęę  doh.gif ..

Gaila tų metų..buvo ir daug gražių akimirkų, bet .... Labai dažnai pagalvodavau : nejau aš tikrai esu pasiryžusi su juo nugyventi visą gyvenimą  g.gif ???????????? Nes žmogus labai nemokėjo užjasuti..ašaros jo nejaudindavo o tiik pasišaipyma sukeldavo  blink.gif  Todėl po metu nustojau verkusi kai mato  lotuliukas.gif
Nežinau..pora nesuderinama  verysad.gif

drinks_cheers.gif
Visiskai sutinku.
4 audringi metai.
Pora nesuderinama visiskai.
Atsakyti