aš esu ožiaragis. gyvenime turėjau du rimtus avinus, su pirmu aviniu išsiskyriau po 4m. draugystes ir prisiminti nesinori, su antru esam 8 m. auginam suneli, pykčiu pasitaiko, bet netokie rimti, gal jau tie musų ragiukai atbuko, bet net pyktis be šypsenos nebemokam
Oj merginos, nu prigasdint čia Aš avinas, jis ožiaragis. Na taip, pasipykti mėgstam, bet patys jaučiam akip abu keičiamės ir mokomės priimti kompromisus, nusleisti. Tikimės, kad ums viskas bus gerai
QUOTE(Viltin @ 2007 08 29, 10:40)
"tai ką, jau ragai įsmeigti į žemę ir nė iš vietos"....
jei moteris ožiaragė, o vyras avinas, santuoka įmanoma, nes žžiaragė, kaip vienas iš kantriausių ženklų, iškęs avino agresiją, o jei vyras ožiaragis, o moteris avinė, na nežinau, kur rasti tokį kantrų vyrą
Manau, kad tokia santuoka sunkiai įmanoma. Aviną iš proto gali išvaryti Ožiaragio konservatyvumas. Avinai linkę viską daryti greitai, dažnai neapgalvotai. Ožiaragiai ilgokai priimdinėja sprendimus, mąsto, strateguoja. Avinas Ožiaragiui per intensyvus. Abu charakteriai labai stiprūs.
jei moteris ožiaragė, o vyras avinas, santuoka įmanoma, nes žžiaragė, kaip vienas iš kantriausių ženklų, iškęs avino agresiją, o
jei vyras ožiaragis, o moteris avinė, na nežinau, kur rasti tokį kantrų vyrą
Su pirma dalim kaip ir sutinku. Imanoma. bet daug kantrybes padeti reikia. Siai dienai jau 7 metai susituoke. Bet kartais pagalvoju kad tik msno kantrybes deka.