Įkraunama...
Įkraunama...

Avinė ir Ožiaragis

aš esu ožiaragis.
gyvenime turėjau du rimtus avinus, su pirmu aviniu išsiskyriau po 4m. draugystes ir prisiminti nesinori, su antru esam 8 m. auginam suneli, pykčiu pasitaiko, bet netokie rimti, gal jau tie musų ragiukai atbuko, bet net pyktis be šypsenos nebemokam ax.gif
Atsakyti
Esu avine man vyras oziariagis na ka kazkaip gyvename 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Oj merginos, nu prigasdint čia blink.gif
Aš avinas, jis ožiaragis. Na taip, pasipykti mėgstam, bet patys jaučiam akip abu keičiamės ir mokomės priimti kompromisus, nusleisti.
Tikimės, kad ums viskas bus gerai smile.gif

QUOTE(Viltin @ 2007 08 29, 10:40)
"tai ką, jau ragai įsmeigti į žemę ir nė iš vietos"....

Tik gaila čia labiau man taikytina blush2.gif
Atsakyti
jei moteris ožiaragė, o vyras avinas, santuoka įmanoma, nes žžiaragė, kaip vienas iš kantriausių ženklų, iškęs avino agresiją, o
jei vyras ožiaragis, o moteris avinė, na nežinau, kur rasti tokį kantrų vyrą biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kad tokia santuoka sunkiai įmanoma. Aviną iš proto gali išvaryti Ožiaragio konservatyvumas. Avinai linkę viską daryti greitai, dažnai neapgalvotai. Ožiaragiai ilgokai priimdinėja sprendimus, mąsto, strateguoja. Avinas Ožiaragiui per intensyvus. Abu charakteriai labai stiprūs.
Atsakyti
QUOTE(Lukte @ 2013 12 06, 16:35)
jei moteris ožiaragė, o vyras avinas, santuoka įmanoma, nes žžiaragė, kaip vienas iš kantriausių ženklų, iškęs avino agresiją, o
jei vyras ožiaragis, o moteris avinė, na nežinau, kur rasti tokį kantrų vyrą biggrin.gif

Su pirma dalim kaip ir sutinku. Imanoma. biggrin.gif bet daug kantrybes padeti reikia. Siai dienai jau 7 metai susituoke. Bet kartais pagalvoju kad tik msno kantrybes deka. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti