Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas Klaipėdoje?

QUOTE(lauryte27 @ 2012 05 15, 07:35)
As irgi perskaiciau visas temas susijusias su estetiniu plombavimu,ieskojau internete,lyginau vilniaus ir klaipedos kainas ir apsistojau ties Rutos Petrikienes klinika.Rasiau emailus i kelias klaipedos klinikas,paaiskinau situacija,kad esu ne lieyuvoj,kad gryztu tik trim savaitem,tai kitos klinikos atrase trumpai,kokios mazdaug kainos butu ir kad norint tikslesnes informacijos reikia atvykti koncultacijai.O is Rutos Petrikienes klinikos gavau issamu atsakyma,paprase dantu nuotrauku, ivertino dantu bukle,pasake kiek laiko truks taisymas.Tai va uzsiregistravau pas ja,tikiuos neteks nusivilti,nes labai noriu grazios sypsenos 4u.gif

Kokios kainytes pas Petrikiene?
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2012 05 15, 12:01)
Kokios kainytes pas Petrikiene?

Man rase kad vieno danties estetinis plombavimas nuo 200 iki 500 priklausomai nuo sudetingumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte27 @ 2012 05 15, 11:17)
Man rase kad vieno danties estetinis plombavimas nuo 200 iki 500 priklausomai nuo sudetingumo smile.gif

Prieš naujus metus, kai domėjausi kainomis pas ją, tai sakė jog minimali suma už estetinį plombavimą, vieno danties - nuo 300Lt. iki .... Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulkav @ 2012 04 27, 12:02)
kazkaip aprimo si tema. per kiek laiko padaro estetini plombavima? griztu tik 3 savaitem kaip manot apsiims kas nors per tiek laiko sutbarkyti? proes kiek laiko siulytumet registruotis konsultacijai o
ir pas ka

Nezinau kaip kitur ,bet pas Petrikiene dizdziausios eiles pusmeciui i prieki doh.gif ,nebent pavyktu susitarti i tarpus ,jei kas atsisakytu ar negaletu ateit ta diena g.gif . Ne taip greitai viskas daroma ,kad viens du trys ir padaryta rolleyes.gif ,na nebent jus tik kelis dantis teplombuosit ,tada gal ir greicau ,bet is esmes reikia skambinti ir klausti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pikciurna_ @ 2012 05 16, 13:36)
Prieš naujus metus, kai domėjausi kainomis pas ją, tai sakė jog minimali suma už estetinį plombavimą, vieno danties - nuo 300Lt. iki .... Lt smile.gif

Na nzn ,man tai sake nuo 400-600 . Man uz viena paeme 500 lt ,nors sake ,kad paprastai ima po 600 ...
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 05 16, 16:54)

Na nzn ,man tai sake nuo 400-600 . Man uz viena paeme 500 lt ,nors sake ,kad paprastai ima po 600 ...

O kaip jos darbu ar likot patenkinta?
Atsakyti
QUOTE(lauryte27 @ 2012 05 16, 17:29)
O kaip jos darbu ar likot patenkinta?

Na dar nedaug laiko praejo ... priekiniai virsuj tai lbj patinka , o apacioj lyg pagaileta tos koses ,bus matyt kiek laikys 4u.gif Po kokiu 5 metu galesiu ivertint ,siaip gero meistro padarytas est.turetu laikyt iki 10 metu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 05 16, 22:11)
Na dar nedaug laiko praejo ... priekiniai virsuj tai lbj patinka , o apacioj lyg pagaileta tos koses ,bus matyt kiek laikys  4u.gif  Po kokiu 5 metu galesiu ivertint ,siaip gero meistro padarytas est.turetu laikyt iki 10 metu  tongue.gif

Kodel ne laminates rinkotes, o estetini plombavima ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2012 05 17, 18:48)
Kodel ne laminates rinkotes, o estetini plombavima ? smile.gif

Nes gaila savo danties ax.gif , priesingai negu laminates ,atliekant estetini plombavima ,nuimamas tik mazas sluoksnis naturalaus danties ,taip issaugomi savi dantys mirksiukas.gif
Atsakyti
Na zinokit ,busiu prisisnekejusi doh.gif doh.gif doh.gif ,tik pagyriau Petrikiene ,ir eme plombos trupet verysad.gif , viena jau taisiau praeita savaite (nuskilo ketvirtadalis danties bevalgant palendrica ) ,o po savaites dar kitas dantis nutrupejo ,o nieko kieto nevalgiau ,tik sumustini su daktariska ir suriu blink.gif doh.gif Net pusmecio neatlaike dantys verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 05 28, 12:59)
Na zinokit ,busiu prisisnekejusi  doh.gif  doh.gif  doh.gif  ,tik pagyriau Petrikiene ,ir eme plombos trupet  verysad.gif  , viena jau taisiau praeita savaite (nuskilo ketvirtadalis danties bevalgant palendrica ) ,o po savaites dar kitas dantis nutrupejo ,o nieko kieto nevalgiau ,tik sumustini su daktariska ir suriu  blink.gif  doh.gif  Net pusmecio neatlaike dantys  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Isgasdinot mane dabar..o ji duoda kokia garantija ar einant antra karta pas ja vel reikia moketi?As uzsirasiau pas ja del estetinio blombavimo,mano dantys sveiki tik kai kurie kreivi,noriu tiesiu dantu,o dabar isigandau kad paskui tos plombos trupes ir turesiu daug vargo g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte27 @ 2012 05 29, 16:28)
Isgasdinot mane dabar..o ji duoda kokia garantija ar einant antra karta pas ja vel reikia moketi?As uzsirasiau pas ja del estetinio blombavimo,mano dantys sveiki tik kai kurie kreivi,noriu tiesiu dantu,o dabar isigandau kad paskui tos plombos trupes ir turesiu daug vargo g.gif

Duoda garantini metams . bet ateini ir moki vel doh.gif ,nes papraso ,nes nori ,kad geriau uzlipintu .
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 05 30, 16:43)
Duoda garantini metams . bet ateini ir moki vel  doh.gif ,nes papraso ,nes nori ,kad geriau uzlipintu .

Nesamone kazkokia,tai kam tada ta garantija g.gif Tai tada tycia gali blogai padaryt,kad atejus vel reiktu moket g.gif
Atsakyti