Įkraunama...
Įkraunama...

Estetinis plombavimas Klaipėdoje?

sveikutes as zinokit dariausi pas petrikiene 6 dantukus priekyje, bet man apacioj nebuvo vieno dantuko kruminio tai ten istate tilteli ir kitoj pusej uzdejo karuneles dar 4 dantukus nuslifavo, nes man mane dantukai isdile buvo neteisingas sakandis viska issvalgius buvau... zodziu jauciu susigadinau visa burna verysad.gif tik poto pasidomejau kad buvo galima geriau det implanta... nzn db ziauriai pergyvenu kaip bus po keliu metu, nes ten kur tiltelis vienoj pusej tai jauciasi kazkaip netaip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(brunete07 @ 2012 06 03, 10:27)
sveikutes as zinokit dariausi pas petrikiene 6 dantukus priekyje, bet man apacioj nebuvo vieno dantuko kruminio tai ten istate tilteli ir kitoj pusej uzdejo karuneles dar 4 dantukus nuslifavo, nes man mane dantukai isdile buvo neteisingas sakandis viska issvalgius buvau... zodziu jauciu susigadinau visa burna verysad.gif  tik poto pasidomejau kad buvo galima geriau det implanta... nzn db ziauriai pergyvenu kaip bus po keliu metu, nes ten kur tiltelis vienoj pusej tai jauciasi kazkaip netaip  verysad.gif

Toj vietoj kur nera dantuko isplones zandikaulis ir iplanto niekas nebestatys...nebebus kur...
Atsakyti
QUOTE(lauryte27 @ 2012 06 02, 15:22)
Nesamone kazkokia,tai kam tada ta garantija g.gif Tai tada tycia gali blogai padaryt,kad atejus vel reiktu moket g.gif

Sakau kaip yra 4u.gif man irgi nepatiko tokia sistema ,o kas belieka ,jug pataisyti vis vien reikia ,neisi nutrupejusiais doh.gif
Atsakyti
Arteja diena,kai esu uzsirasiusi estetiniam plombavimui pas R.Petrikiene,gaila,kad niekas nebeparaso jokiu atsiliepimu,negi niekas pastaruoju metu pas ja nesilanke? 4u.gif Pradejau jaudintis,kad prisidarysiu daugiau problemu negu naudos,bet taip svajoju apie grazia sypsena....Tikiuos viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
na, gal kas naujų įspūdžių turite? bigsmile.gif

gal teko lankytis Klevų g. odontologijos klinikoj?
Atsakyti
Pas R. Petrikienę niekam nerekomenduočiau eiti, dariausi estetinį, tai kas du mėnesius einu taisyti jį... daugiau nebeisiu, keisiu gydytoją
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2014 12 02, 10:37)
Pas R. Petrikienę niekam nerekomenduočiau eiti, dariausi estetinį, tai kas du mėnesius einu taisyti jį... daugiau nebeisiu, keisiu gydytoją

O as pas Petrikiene dariausi estetini pries du metus ir esu patenkinta,ne kart dar neteko kazko taisyti,esu patenkinta 4u.gif
Atsakyti