Įkraunama...
Įkraunama...

Berlynas

QUOTE(neturetivardas @ 2012 06 29, 11:00)
Ruošiuosi važiuoti į Berlyną, ir turiu klausimą jame buvusiems - moksleiviams, studentams nėra nuolaidos pakilimui į TV bokštą? Žinau, kad yra dar kažkoks pastatas į kurį galima pakilti ir stebėti Berlyną 360 laipsnių kampu, bet dabar nepamenu kaip jis vadinasi...

Yra nuolaida tik vaikams iki 16 metų na ir nuolaidos su Berlin welcome card.
Dar yra Potsdamo aikštėj Panorama berods vadinasi pastatas į kurio viršutinį aukštą galima pakilt ir pažiūrėt į Berlyną iš viršaus.
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif

Jungiuosi prie keliaujančių į Berlyną. Klausimėlį turiu- anksčiau kiek žinau būdavo diena, kuomet į muziejus galėdavai įeiti nemokamai. Berods ketvirtadienis. Ar vis dar taip yra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arbataa @ 2012 06 28, 11:40)
štai ir atvažiavau Simple express autobusu. buvo tikrai patogus ir net kelionė labai neprailgo.

Tai smagu thumbup.gif
Mane tai neramina informacija FB, kad žmonės gauna sms'u perspėjimus, jog važiuos seni autobusai g.gif Nepatinka man schmoll.gif

QUOTE(neturetivardas @ 2012 06 29, 11:00)
Žinau, kad yra dar kažkoks pastatas į kurį galima pakilti ir stebėti Berlyną 360 laipsnių kampu, bet dabar nepamenu kaip jis vadinasi...

O tai gal Siegessäule? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lacrymosa @ 2012 06 29, 13:07)
Sveikos! 4u.gif

Jungiuosi prie keliaujančių į Berlyną. Klausimėlį turiu- anksčiau kiek žinau būdavo diena, kuomet į muziejus galėdavai įeiti nemokamai. Berods ketvirtadienis. Ar vis dar taip yra?  ax.gif

Aš Berlyne lankausi beveik kasmet nuo 2005 metų ir tokios dienos nepamenu smile.gif Rugpjūty būna ilgoji muziejų naktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2012 06 29, 13:32)
Aš Berlyne lankausi beveik kasmet nuo 2005 metų ir tokios dienos nepamenu smile.gif Rugpjūty būna ilgoji muziejų naktis smile.gif

man atrodo, būdavo paskutinės dvi valandos į muziejų salą nemokamos ketvirtadieniais, bet nežinau, ar dar tebėra
Atsakyti
Sveiki, manau, kad čia konkurentai darbuojasi su tom žinutėm. Katik grįžom iš Berlyno ir galiu pasakyt, kad Simple Express autobusas tikrai buvo naujutėlis cool.gif

O kažkokios nuolaidos būna į muziejus ketvirtadieniais, bet reikia tikrint kiekvieno muziejaus puslapy kada ir kokios. Jei kas turit ISIC, pasiimkit, su juo tikrai daug nuolaidų gausit.

Beje, dienos tranporto bilietus galima nusipirkti autobusų stoties Bistro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2012 06 29, 14:32)

Yra yra tokia, lyg ir trečiadieniais, bet negarantuoju... Kaip tik buvau fotografijos muziejuj tą dieną smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chr.: 01 liepos 2012 - 22:54
Gal kas gali patarti, ką geriausia pamatyt Potsdame per 1 dieną? g.gif Susisuko galva nuo Potsdamo Sehenswürdigkeiten doh.gif lotuliukas.gif Sanssouci parkas+rusų kvartalas+olandų kvartalas - nebus per daug? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2012 07 03, 11:14)
Gal kas gali patarti, ką geriausia pamatyt Potsdame per 1 dieną? g.gif Susisuko galva nuo Potsdamo Sehenswürdigkeiten  doh.gif lotuliukas.gif Sanssouci parkas+rusų kvartalas+olandų kvartalas - nebus per daug? g.gif  blush2.gif

Visą šitą galima pamatyti per vieną dieną. Didžiausias objektas parkas, Aleksandrovka nedidelis visai kvartaliukas, Olandų irgi ne per didžiausias.
Atsakyti
QUOTE(Brač' @ 2012 07 03, 12:52)
Visą šitą galima pamatyti per vieną dieną. Didžiausias objektas parkas, Aleksandrovka nedidelis visai kvartaliukas, Olandų irgi ne per didžiausias.

Kaip smagu, kad atsiliepėt 4u.gif Gal tada dar žinot, ar įėjimas į parką kainuoja? blush2.gif Kiek radau (bet senoki jau parašymai), tai į patį parką nekainuoja, o mokėti reikia tik už įėjimą į rūmus ir kitus pastatus ax.gif Galvoju, kad mums gal ir uztektų viską iš išorės apžiūrėt, nes nesu labai jau didelė visokių muziejų ir pan. gerbėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2012 07 03, 12:58)
Kaip smagu, kad atsiliepėt 4u.gif Gal tada dar žinot, ar įėjimas į parką kainuoja? blush2.gif Kiek radau (bet senoki jau parašymai), tai į patį parką nekainuoja, o mokėti reikia tik už įėjimą į rūmus ir kitus pastatus ax.gif Galvoju, kad mums gal ir uztektų viską iš išorės apžiūrėt, nes nesu labai jau didelė visokių muziejų ir pan. gerbėja smile.gif

Taip,į patį Sansusi parką nekainuoja smile.gif Į galerijas(nepamenu kiek ten jų,mat buvau tik vienoj-labai patiko wub.gif ) apie 4 eurus įėjimas smile.gifŠįkart viršų "paėmė" zoologijos sodas-išmainėm Potsdamą į jį biggrin.gif Tiesa,labai patiko ir televizijos bokštas-žodžiu yra pliusų važiuojant su vaikais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 03 liepos 2012 - 12:31
QUOTE(klaara @ 2012 07 03, 13:28)
Šįkart viršų "paėmė" zoologijos sodas-išmainėm Potsdamą į jį biggrin.gif

Mes vieną dieną skirsim zoo, kitą - Potsdamui ax.gif Ir tik vieną pačiam Berlynui. Jau dabar matau, kad bus man mažai laiko viskam biggrin.gif Bet jei labai patiks, galėsim kada nors pakartot kelionę biggrin.gif
Atsakyti