Įkraunama...
Įkraunama...

Berlynas

Laba 4u.gif
planuojam keliaut iki Berlyno autobusu (simplex ko gero),bet yra viena ''detalė'',o tai yra mažas vaikas,iki 2 metų..,gal kas keliavote autobusu su mažu vaiku ir galit pasidalinti patirtimi? ,nesinori apsunkint kitų keleivių,įtariu verksmo neišvengsim-ką vežatės,kaip užimat vaikiukus,kad neprailgtų kelionė? neteko tiek laiko važiuoti,visiems pirma tokia ilga kelionė...
lėktuvas kol kas neleistinas,automobiliu niekaip,nes moteriška kompanija pas savus vyriškius vyksim ax.gif
tiesa važiuotume naktiniu reisu iš Vln.
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2012 07 03, 12:58)
Kaip smagu, kad atsiliepėt 4u.gif Gal tada dar žinot, ar įėjimas į parką kainuoja? blush2.gif Kiek radau (bet senoki jau parašymai), tai į patį parką nekainuoja, o mokėti reikia tik už įėjimą į rūmus ir kitus pastatus ax.gif Galvoju, kad mums gal ir uztektų viską iš išorės apžiūrėt, nes nesu labai jau didelė visokių muziejų ir pan. gerbėja smile.gif

Jo parkas nemokamas, bet šiaip jis labai didelis, jeigu po visą vaikščioti.

user posted image

Dauguma vis gi vaikštinėja apie Schloss Sanssouci. Dėl ėjimo į vidų, tai nežinau ką pasakyti. Aš esu buvus šitų Sanssouci viduje, bet nepasirodė jie kažkuo ypatingi. Pati istorija ten gyvenusių žmonių, įdomi, bet tam nebūtina į vidų eiti. Čia mano asmeninė nuomonė, kurios gal ir nereikįtų paisyti, nes kaip ten sakoma kiekvienam savo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brač' @ 2012 07 03, 18:10)
Dauguma vis gi vaikštinėja apie Schloss Sanssouci.

Jo, aš manau, kad ir mes panašiai ten pasisukiosim hihihi.gif Gal dar iki kokio kiniško namuko nueisim, bus matyt vietoj g.gif Įdomu, ar verta iki Ruinenberg trenktis g.gif Suprantu, kad nebus panašu į Graikiją ar Turkiją, bet žodis Ruinen man kaip narkotikas lotuliukas.gif
Aišku, norėtųsi viską pamatyt, bet reikia tada ne vieną dieną tam skirt biggrin.gif Gal kada nors... biggrin.gif

Padraugavau trumpai su dėde googlu, žiūriu neblogi vaizdai atsiveria nuo to kalno wub.gif Gal ir aplankysim ax.gif

Dar būtų smagu gauti kokių rekomendacijų dėl pavalgymo Potsdame ax.gif Tą dieną gimtadienį švęsiu, norėsis kažko šventiškiau nei berlynietiški kebabai hihihi.gif Aišku, svarbu, kad ir kainos neatimtų noro gyvent lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*woman* @ 2012 07 03, 14:05)

Man tai labai drąsu atrodo, jei galima taip pasakyt g.gif Kažin, ar aš ryžčiausi tokiai kelionei schmoll.gif Ir dėl savęs, ir dėl aplinkinių blush2.gif Nebent vaikutis labai geras - kur padėjai, ten radai, kaip sakoma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įdomi: 03 liepos 2012 - 21:06
QUOTE(*woman* @ 2012 07 03, 14:05)
Laba  4u.gif
planuojam keliaut iki Berlyno autobusu (simplex ko gero),bet yra viena ''detalė'',o tai yra mažas vaikas,iki 2 metų..,gal kas keliavote autobusu su mažu vaiku ir galit pasidalinti patirtimi? ,nesinori apsunkint kitų keleivių,įtariu verksmo neišvengsim-ką vežatės,kaip užimat vaikiukus,kad neprailgtų kelionė? neteko tiek laiko važiuoti,visiems pirma tokia ilga kelionė...
lėktuvas kol kas neleistinas,automobiliu niekaip,nes moteriška kompanija pas savus vyriškius vyksim  ax.gif
tiesa važiuotume naktiniu reisu iš Vln.

Prigirdyk vaiką migdomųjų. wink.gif Arba geriausiai - rinkitės kitą keliavimo būdą. Nes tokios ilgos kelionės metu žmonės dažniausiai tampa piktais ir juos nemenkai gali įsiutinti verkiantis vaikas, per kurį patys negali ilsėtis. Jeigu man taip nutiktų, kad trukdytų koks vaikas, asmeniškai aš viską daryčiau, kad tik tą vaiką su jo palyda išlaipintų vidury kelio. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(neturetivardas @ 2012 07 05, 13:12)
Prigirdyk vaiką migdomųjų. wink.gif Arba geriausiai - rinkitės kitą keliavimo būdą. Nes tokios ilgos kelionės metu žmonės dažniausiai tampa piktais ir juos nemenkai gali įsiutinti verkiantis vaikas, per kurį patys negali ilsėtis. Jeigu man taip nutiktų, kad trukdytų koks vaikas, asmeniškai aš viską daryčiau, kad tik tą vaiką su jo palyda išlaipintų vidury kelio.  rolleyes.gif

Taip!
Kelionė 16 val ir taip sunki. Čia beveik para! Naktį keliaut ir taip sunku ir be vaiko juolabiau be vaiko fone kažkur.
Aš ir trijų valandų vaiko verksmo į Klaipėdą iš Kauno sunkiai pernešu kartais jei autobusas pilnas žmonių ir natūraliai visad susimąstau ar nebuvo alternatyvų jokių mamai ir ar šis reikalas tikrai buvo toks svarbus keliaut. Ir tyliai to tikiuosi visad :} su visa pagarba mamoms, bet kelionės autubusu yra varginantis reikalas ir šiaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AukleZig: 05 liepos 2012 - 15:16
Jei butu mano valia, tai izoliuociau vaikus nuo kitu keleiviu cool.gif Autobusuose klykianciu nepasitaike, bet lektuvuose beveik kas karta bent jau po viena ar kelis dainorelius. Kai kurie 6-9 val. nesustodami kitu keleiviu kantrybe lavina, kiti pasikeisdami koncertuoja biggrin.gif

Bet jei tureciau maziuka ir reiketu keliauti, tai nieko neklausineciau ir keliauciau tongue.gif

Beje, kai maziukai bliauna, tai dar suprantama. Man daug baisiau ikaususios garsiakalbiu ir garsiai muzikos besiklausancios kompanijos doh.gif
Atsakyti
Sveiki, kas buvote neseniai berlyne, ar siaip turite patirties gal galite pasidalinti kiek pinigeliu isleidziate per diena? As vyksiu i berlyna keturiom dienom, issikeiciau 150EU, ber pradejau bijoti, kad neuzteks? Po kavines ar restoranus tikrai nezadu vaikscioti smile.gif
Atsakyti
Kokias galite patarti pigesnių drabužių parduotuves? g.gif (Nereikia vardinių drabužių parduotuvių)
Atsakyti
QUOTE(kamilemi @ 2012 07 06, 17:57)
Sveiki, kas buvote neseniai berlyne, ar siaip turite patirties gal galite pasidalinti kiek pinigeliu isleidziate per diena? As vyksiu i berlyna  keturiom dienom, issikeiciau 150EU, ber pradejau bijoti, kad neuzteks? Po kavines ar restoranus tikrai nezadu vaikscioti smile.gif

Sveiki, jei neketinat eiti į brangiausius muziejus ir maistą pirksit tik parduotuvėse, tada gal ir užteks, bet aš Jūsų vietoj pasiimčiau tikrai daugiau. Mes dviese išleidom 100 eurų per dieną ir tikrai nieko labai prabangaus nepirkom. Vien vandeniui išleidom apie 14 euru, nes mažą parduotuvę radom tik prieš išvykstant, o šiaip visur 0,5 litro vandens ar limonado kainuoja 2 eurus. O kai lauke +30 0,5 litro tikrai greit išgersit.
Atsakyti
Ruošiamės iki Berlyno patraukti. Skaičiau, kad įdpomu aplankyti Bundestagą. Norėjau regsitruotis online, bet nesupratau, kurį variantą rinktis, kad gautuem audiogidą: ar Guided tours followed by a visit to the dome, ar Visit to the dome. Patarkit. Nes pirmasis tai supratau lyg ir su gyvu gidu, ar ne....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita mama: 08 liepos 2012 - 20:36
Paporinkit man kas nors, kaip ten yra su tuo 100-uoju autobusu - ar jam galioja dienos bilietas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2012 07 09, 10:21)
Paporinkit man kas nors, kaip ten yra su tuo 100-uoju autobusu - ar jam galioja dienos bilietas? ax.gif

Tikrai galioja smile.gif
Atsakyti