Įkraunama...
Įkraunama...

Berlynas

Rašė man viena mergina AŽ ir klausė apie jį taip pat, bet sakė, kad dabar kainos ten daug didesnės, tai nesuprantu kaip mum taip gerai papuolė smile.gif Gal kad daugiau žmonių - 8... smile.gif Gyvenom All-in-hostel, Grunberger str., tai čia tikrai netoli centro, 2 stotelės iki Alexanderplatz smile.gif Ir gal reikšmės turėjo faktas, kad rezervavomės prieš ~ 2,5 mėn. smile.gif
Atsakyti
Nepainiokit viešbučio su hosteliu-nakvynės namais.Viešbuty daugiausia moki už kambarį,o hostely-už lovą,ir kuo daugiau lovų kambary-tuo pigiau.Hostely dažniausia priskaičiuoja į kainą pusryčius(nebūtinai),o viešbuty-atskirai,jei siūlo pusryčius.Pigų viešbutį siūlau centre : EasyHotel Berlin,Rhosentaler str.
Atsakyti
QUOTE(Kengura** @ 2011 02 22, 23:06)
Rašė man viena mergina AŽ ir klausė apie jį taip pat, bet sakė, kad dabar kainos ten daug didesnės, tai nesuprantu kaip mum taip gerai papuolė smile.gif Gal kad daugiau žmonių - 8... smile.gif Gyvenom All-in-hostel, Grunberger str., tai čia tikrai netoli centro, 2 stotelės iki Alexanderplatz smile.gif Ir gal reikšmės turėjo faktas, kad rezervavomės prieš ~ 2,5 mėn. smile.gif

Mes irgi gyvenome sitam hostelyje biggrin.gif , tik mes gyvenome dviese kambaryje su patogumais 3n/4d. su pusryciais mums su vyru kainavo 75eur, jeigu imtume shared facilities kainuotu 50eur. Pusryciai nenyvyle, aptarnaujantis personalas paslaugus, malonus ir gerai kalbantis angliskai. Pats hostelis be prabangos, bet svarus (nors girdejau, kad Vokietija tuo ir pasizymi). Jeigu keliaujate su vaikais gal ir negeriausias variantas, bet kas nori pigiai tikrai rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Tai kaip ten su tuo Reichstagu? Per kiek laiko ateina patvirtinimai apie galimą ar negalimą apsilankymą?
Ne jaugi niekas nepirko Berlin WELCOM card?
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2011 02 23, 21:20)
Tai kaip ten su tuo Reichstagu? Per kiek laiko ateina patvirtinimai apie galimą ar negalimą apsilankymą?

Aš ką tik gavau el laiškelį iš tūlo Axel Scholtz , kad nėra mano norimo laiko Bundestage verysad.gif Išsiunčiau kitą laiką vėl unsure.gif
Papildyta:
B. Jones, pažiūrėk čia mirksiukas.gif
http://webcache.goog...e=www.google.lt
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2011 02 23, 21:20)

O kas domina?
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2011 02 23, 21:50)
Mes irgi gyvenome sitam hostelyje  biggrin.gif  , tik mes gyvenome dviese kambaryje su patogumais 3n/4d. su pusryciais mums su vyru kainavo 75eur, jeigu imtume shared facilities kainuotu 50eur. Pusryciai nenyvyle, aptarnaujantis personalas paslaugus, malonus ir gerai kalbantis angliskai. Pats hostelis be prabangos, bet svarus (nors girdejau, kad Vokietija tuo ir pasizymi). Jeigu keliaujate su vaikais gal ir negeriausias variantas, bet kas nori pigiai tikrai rekomenduoju  thumbup.gif

O kaip smagu, o mes dar svarstėm, ar dažnai lietuviai čia užsuka biggrin.gif Ir mes tik teigiamai apie jį atsiliepiam smile.gif

Atleiskit, žinau kad jie skiriasi, bet visada pamirštu tuos skirtumus tarp hostelio ir viesbucio, dazniausiai sutapatinu juos blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2011 02 23, 23:27)
O kas domina?

Na tiesiog noriu pasitikslinti, ar gerai supratau salygas smile.gif
kaip ten yra su tuo bilietų pirkimu, nes suprantu, kad jei aš perku sau, tai ir mano dukrytei jis galioja, papildomo pirkt nereikia, o kai pirksim bilietus, pvz į TV bokšta, tai ar tik man taikys ta nuolaidą ar ir vaikiškam bilietui? I dar, ar tikrai į Muziejus (Pergamo ir NUeves) yra nemokamai?
Papildyta:
[quote=Agotukas,2011 02 23, 23:09]
Aš ką tik gavau el laiškelį iš tūlo Axel Scholtz , kad nėra mano norimo laiko Bundestage verysad.gif Išsiunčiau kitą laiką vėl unsure.gif
Papildyta:

O kuriai dienai jūs užsakinėjot?
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2011 02 24, 08:48)
O kuriai dienai jūs užsakinėjot?

03,20 arba 03,21
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2011 02 24, 10:22)
03,20 arba 03,21

o ba, tai man 18-19 tai nesvajot doh.gif
Atsakyti
Na ką, ir man parašė, kad sorry, nėr vietos, o gal kas gali išversti man
ką reiškia šie užrašai
Hausführung durch das Reichstagsgebäude (täglich um 10:30 Uhr, 13:30 Uhr, 15:30 Uhr, 18:30 Uhr )
Hausführung für ausländische Gäste (in unterschiedlichen Sprachen)
Familienführung durch das Reichstagsgebäude (sonnabends, sonntags und ggf. an Feiertagen um 10:00 Uhr, 12:30 Uhr und 14:30 Uhr)
Kindgerechte Führung durch das Reichstagsgebäude (täglich auf Nachfrage, nur für Schulklassen und Kindergruppen)

Hausführung durch das Reichstagsgebäude mit Schwerpunkt Geschichte (täglich um 9:00 Uhr, 10:30 Uhr, 12:00 Uhr, 13:30 Uhr, 15:00 Uhr)

Sakau gal kitokius galima rinktis , nebūtinai užsieniečiams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2011 02 24, 08:48)
Na tiesiog noriu pasitikslinti, ar gerai supratau salygas smile.gif
kaip ten yra su tuo bilietų pirkimu, nes suprantu, kad jei aš perku sau, tai ir mano dukrytei jis galioja, papildomo pirkt nereikia, o kai pirksim bilietus, pvz į TV bokšta, tai ar tik man taikys ta nuolaidą ar ir vaikiškam bilietui? I dar, ar tikrai į Muziejus (Pergamo ir NUeves) yra nemokamai?

Galioja nuolaidos ir mamai ir vaikui su tuo pačiu bilietu. Dėl Pergamo ir Nueves nežinau, nors vaikams Pergamo muziejuje ar bus ką veikt? Mano supratimu ten vaikams neįdomu schmoll.gif
Atsakyti