Įkraunama...
Įkraunama...

Berlynas

[quote=B.Jones,2011 02 24, 19:30]
Na ką, ir man parašė, kad sorry, nėr vietos, o gal kas gali išversti man
ką reiškia šie užrašai

Familienführung durch das Reichstagsgebäude (sonnabends, sonntags und ggf. an Feiertagen um 10:00 Uhr, 12:30 Uhr und 14:30 Uhr)
Kindgerechte Führung durch das Reichstagsgebäude (täglich auf Nachfrage, nur für Schulklassen und Kindergruppen)

šitas reiškia- šeimos vizitas. aš parašiau tam užklausą, gavau patvirtinimą ir ten parašyta, kad laukite, kol pranešime ar yra vietų, tai dabar laukiu.....o, kai rinkausi tą užsieniečiams skirtą ir pasirinkdavau anglų kalbą, kalba vistiek nepasikeičia ir man iš vis net patvirtinimo nėjo išsiųsti, nes vis raudonai parašydavo, kad arba tipo data neteisingai parašyta arba laikas ne pagal formatą....užkniso visai, tai pakeičiau į šeimai skirtą, tai nors leido užklausą išsiųsti, bet įtariu, kad atsakymas bus irgi neigiamas..Už kiek laiko ,merginos, gaunate atsakymus? Aš tik vakar parašiau...
o vaikučiams iki 18 m. Berlyne visi valstybiniai muziejai yra nemokami:), tame tarpe ir tie salos muziejai... thumbup.gif
Atsakyti
Man dėl šeimos vizito labai greit atrašė, bet jaučiu, kad ne ten būsiu pataikius, parašykit man į a.ž. persiųsiu laišką, gal jūs ką suprasit
Atsakyti
Dėl to Bundestago.. aš vasario 12d. išsiunčiau jiems laišką el.paštu, nurodydama kiek žmonių ir datas, kuriomis norime apsilankyti (kovo 14-15), bet be nurodytų vizito laikų, nes pamaniau, kad taip daugiau galimybių pataikyti, jog bus laisvas, nors koks nors laikas tomis dienomis biggrin.gif ir vasario 15 d. gavau atsakymą, angliškai, vienas pdf dokumentas, kuriame jau nurodytas tikslus laikas, kuomet turime atvykti, ir visi kiti paaiškinimai, bei wordo failas su lentele, kurioje reikia surašyti vardus, pavardes, bei gimimo datas žmonių, kurie lankysis Bundestage. Tą wordo dokumentą, su pavardėmis ir gimimo datomis, reikia jiems atgal išsiųsti, ne vėliau kaip per 5 dienas. Nuvykus ten, reikia turėti asmens dokumentus, ir spausdintą laišką, tą kurį atsiuntė su nurodytu laiku.
Atsakyti
QUOTE(waidila @ 2011 03 01, 10:58)
Dėl to Bundestago.. aš vasario 12d. išsiunčiau jiems laišką el.paštu, nurodydama kiek žmonių ir datas, kuriomis norime apsilankyti (kovo 14-15), bet be nurodytų vizito laikų, nes pamaniau, kad taip daugiau galimybių pataikyti, jog bus laisvas, nors koks nors laikas tomis dienomis  biggrin.gif  ir vasario 15 d. gavau atsakymą, angliškai, vienas pdf dokumentas, kuriame jau nurodytas tikslus laikas, kuomet turime atvykti, ir visi kiti paaiškinimai, bei wordo failas su lentele, kurioje reikia surašyti vardus, pavardes, bei gimimo datas žmonių, kurie lankysis Bundestage. Tą wordo dokumentą, su pavardėmis ir gimimo datomis, reikia jiems atgal išsiųsti, ne vėliau kaip per 5 dienas. Nuvykus ten, reikia turėti asmens dokumentus, ir spausdintą laišką, tą kurį atsiuntė su nurodytu laiku.

Waidila, kur nusiuntei????? Ta el forma, kur jų psl?

Gal galėtum man savo naudotą formą atsiųsti???? AŠ tik datas pakeisčiau ir viskas blush2.gif Nes man jau tris kartus atsakė cray.gif
Atsakyti
besucherdienst@bundestag.de siunčiau, atrašė iš kito emailo. Jokios formos aš nepildžiau, tik anglų kalba parašiau emailą, kad tokiomis dienomis būsime 4 asmenys Berlyne, ir norime apžiūrėti Bundestagą, ir kad laikas mums nėra svarbus, tinka bet koks, tomis dienomis. Pildžiau tik lentelę, ten kur reikėjo pavardes ir gimimo datas, bet ją man atsiuntė jau su atsakymu, kad tiek asmenų, galime apsilankyti tiksliu, jų laiške nurodytu, laiku.
Atsakyti
Na tylu čia sad.gif
turiu tokį klausimą, pasižiūrejau viešbutį,m ten rašo sąlygas, kad išsiregistruoti nuo 8-12 val, tai kaip suprast? Tai 6 ryto negalėsiu?
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2011 03 03, 12:51)
Na tylu čia sad.gif
turiu tokį klausimą, pasižiūrejau viešbutį,m ten rašo sąlygas, kad išsiregistruoti nuo 8-12 val, tai kaip suprast? Tai 6 ryto negalėsiu?

Manau, kad galėsi g.gif Tiesiog apsimokėti ir popierizmą susitvarkyti reiktų iš vakaro. Juk nei tikrina ten kas kambarius, nei ką... g.gif
Atsakyti
Kas man atsitiko-pasiėmiau daryti check-in’ą online ir žiūriu, kad dukros asmens tap. kortelės galiojimas baigiasi už 2mėn. nuo grįžimo iš Berlyno.Gal yra tiksliai žinančių ar reikia naujos kortelės ar tiks ta pati??? gal kam taip buvo?
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineikė @ 2011 03 07, 20:38)
Kas man atsitiko-pasiėmiau daryti check-in’ą online ir žiūriu, kad dukros asmens tap. kortelės galiojimas baigiasi už 2mėn. nuo grįžimo iš Berlyno.Gal yra tiksliai žinančių ar reikia naujos kortelės ar tiks ta pati??? gal kam taip buvo?
doh.gif

Kažkodėl manau, kad tiks unsure.gif Pas mano dukrą pasas irgi baigiasi birželį... Nu bet juk vaikams kas du metus keičia, tai ką daryt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2011 03 07, 20:47)
Kažkodėl manau, kad tiks  unsure.gif Pas mano dukrą pasas irgi baigiasi birželį... Nu bet juk vaikams kas du metus keičia, tai ką daryt?  unsure.gif

bet, kad tam vaikui - 17 m. 4u.gif ..tai todėl abejoju....bet, matyt. reiks rizikuoti.... g.gif
Atsakyti
Na, gal kas pasidalins įspūdžiais po ilgo savaitgalio Berlyne?

Tiesa, kas gyvenot Leonardo viešbutyje, sakykite ar yra ten šampūnų mėginukų, ar temptis savo? Ar buvo plaukų džiovintuvas?
Atsakyti
QUOTE(B.Jones @ 2011 03 03, 13:51)
Na tylu čia sad.gif

Pasakysi registraturoje,kad norit 6 val.ryto issiregistruoti,tai susitarsit kas ir kaip smile.gif
Paziurejau i viesbucio puslapi,tai registratura 24 val.per para dirba,nebus jokiu problemu smile.gif
Atsakyti