Išbandėm Simple Express maršrutą iki Berlyno ir atgal. Aišku, lėktuvu patogiau, bet ir autiku kelionė neprailgo: žiūrėjom filmus (nepamirškit ausinių įsimesti į kuprinę), šnekučiavomės, šiek tiek miegojom. Kaip už tokią kainą (pasinaudojom akcija 20 Lt žmogui į vieną pusę), tai viskas super. Į priekį važiavo pustuštis autobusas, o atgal buvo likę vos kelios laisvos vietos.
Tai buvo antrasis vizitas į Berlyną ir tikslas - apsipirkimas. Manau, kad vasario pabaigoje nuolaidos būtų buvę didesnės, nors gal pasirinkimas jau mažesnis. Šį kartą apsiribojom tik pagrindinėmis shopping gatvėmis centre. Gal todėl daugeliui prekių buvo taikoma vos 20-30 proc. nuolaida, kai kuriomos - 50 proc ir tik nedaugeliui 70 proc. Bet pasirinkimas neblogas (aišku, nelygu kas ko ieško - man tiesiog reikėjo kokybiškų, klasikinių į akis nekrintančių drabužėlių sau, MB, vaikams). Išpardaviminių prekių po kelis EUR radom vos vieną kitą ir tik nuošalesniame prekybcentryje.
Nors šiaip vasarą Berlynas man daug labiau patiko. Tiesiog įspūdis visai kitas. Todėl neapsigaukit, kas pirmą kartą apsilanko šiame mieste lyjant lietui ar krintant šlapdribai.
Būtinai ten dar grįšiu, kad aplankyčiau Potsdamą, gal zoologijos sodą su vaikais, dar kelias vietas, kurioms neliko laiko praėjusį kartą. Ir dar būtinai sukirsčiau turkišką kebabą su vokišku alumi... Gal nelabai "stilingai" skamba ir atrodo, bet kainos ir kokybės santykis tikrai daug geresnis nei gurkšnojant kavutę (jei tą gėrimą galima pavadinti kava) už 5 EUR prašmatnioje kavinėje...
Sveikos! Kadangi su sunum vaziuosime i Berlyna tik vienai dienai,tai mazai to laiko bus. Noriu paklausti AGI,gal galite konkreciai parekomenduoti avalynes parduotuve ar koki centra,kad mes trumpam uzsuktumem,nes sunui tikrai reikia batu. Skaitydama,tai daug pasizymejau tu centru,bet noriu jusu nuomones paklausti. Vasara busime jau kelias dienas,tai patys tikrai kazkur vis uzsuksime,o dabar reikes laika skaiciuoti. Aciu
AGI Berlynas pigus ir kavute tai jau tikrai turejo but prabangiam restorane su kokiu Michellin Star zvaigzde,kad 5 kainuotu.Va tokiam Frankfurte kainos dvigubos.Berlyne gal 2 kainuoja kavute
IlonaLT,Vokietija is viso nepasizymi dideliu batu pasirinkimu,galime tik patart arba Kudamm gatveje arba Friedrichstraße apsipirk.Yra Geox dideles parduotuves,o taip dideli centrai,kaip Karstadt,Kaufhof,KaDeWe( didziausias Europoje centras,KuDamm gatveje,bet prabangus kaip Londone Harrods ).As tai retai randu graziu batu,man reikia i Olandija vaziuot,ten visko rasi

IlonaLT,Vokietija is viso nepasizymi dideliu batu pasirinkimu,galime tik patart arba Kudamm gatveje arba Friedrichstraße apsipirk.Yra Geox dideles parduotuves,o taip dideli centrai,kaip Karstadt,Kaufhof,KaDeWe( didziausias Europoje centras,KuDamm gatveje,bet prabangus kaip Londone Harrods ).As tai retai randu graziu batu,man reikia i Olandija vaziuot,ten visko rasi

Na, kas dėl kavos, vadinasi, turėjom laimę išsirinkti ypatingą kavinę (gal tik mes nepastebėjom jos ypatingumo). Nors ir prie kepyklėlių esančiose kavinukėse mokėjom 2,5 EUR. Bet tai neesmė. Berlyne tikrai yra kuo pasigrožėti ir pasidžiaugti, ne vien kavintis.
O dėl batų, tai addicted jau aplenkė mane - pagrindinėse apsipirkimų gatvėse. Yra firminės Timberland, Geox, Salamander ir kitos parduotuvės. Sportinės ir laisvalaikio avalynės parduotuvės irgi centre. Tik vargu, ar tai bus greitai - užbėgi ir nusiperki.
O dėl batų, tai addicted jau aplenkė mane - pagrindinėse apsipirkimų gatvėse. Yra firminės Timberland, Geox, Salamander ir kitos parduotuvės. Sportinės ir laisvalaikio avalynės parduotuvės irgi centre. Tik vargu, ar tai bus greitai - užbėgi ir nusiperki.
Mes aplankem Berlyna sausio men. Na taip. ziema grazi tik kalnuose. visur kitur ar Vilniuje ar Berlyne slapdriba atrodo visiskai vienodai.
Bet mums ziauriai patiko , temsta greit, nakti miestas irgi labai labai grazus.
Ziemos metu kitas gyvenimas, kitas miestas, kam sustinges kam pasakiskas.
Su prasta nuotaika geriau namie ant sofos. Keliaujant reikia matyti teigiamus dalykus visur.
Bet mums ziauriai patiko , temsta greit, nakti miestas irgi labai labai grazus.

Su prasta nuotaika geriau namie ant sofos. Keliaujant reikia matyti teigiamus dalykus visur.
Sveiki,
Gal kam teko nuomotis automobilį Vokietijoje? Planuojame nemažai apvažiuoti, bet patirties nuomojantis automobilį visai neturime. Gal kas pasidalintų patarimais?
Gal kam teko nuomotis automobilį Vokietijoje? Planuojame nemažai apvažiuoti, bet patirties nuomojantis automobilį visai neturime. Gal kas pasidalintų patarimais?

Cia bus brokeriu puslapis, tad pasiulymai pigiausi pagal pasirinktus kriterijus ir is skirtingu agenturu
http://www.billiger-mietwagen.de/

http://www.billiger-mietwagen.de/
Norėjau pasiteirauti - ar verta keliauti į Berlyno priemiestį, kad patekti į šitą išparduotuvę? Berlin Designer Outlet kaip supratau, čia bene vienintelis outlet aplink Berlyną

bet čia kaip suprantu jau Brand'iniai drabužiai
o ar yra kur vargšams studentams kokios c&a ar h&m išparduotuvės?

Sveikos keliautojos
jau kelintą kartą vyksiu į Berlyną, bet pagaliau prisiruošiau aplankyti ir Reichstago kupolą. Vykstame savarankiškai grupė žmonių. Užsiregistravome, gavome ir patvirtinimą. Lyg viskas tvarkoje. Bet man iškilo gal kiek kvailas klausimas. Prie užsakymo patvirtinimo jie neturėjo atsiųsti ir pavardžių sąrašo, kurį aš suvedžiau pildydama užklausimą? Kaip ten vyksta tas įėjimas? Kviečia pavardėmis ir sutikrina pagal dokumentus? Aš pati turiu turėti sąrašą? Kažkaip sunerimau
Labai ačiū

jau kelintą kartą vyksiu į Berlyną, bet pagaliau prisiruošiau aplankyti ir Reichstago kupolą. Vykstame savarankiškai grupė žmonių. Užsiregistravome, gavome ir patvirtinimą. Lyg viskas tvarkoje. Bet man iškilo gal kiek kvailas klausimas. Prie užsakymo patvirtinimo jie neturėjo atsiųsti ir pavardžių sąrašo, kurį aš suvedžiau pildydama užklausimą? Kaip ten vyksta tas įėjimas? Kviečia pavardėmis ir sutikrina pagal dokumentus? Aš pati turiu turėti sąrašą? Kažkaip sunerimau