Įkraunama...
Įkraunama...

Berlynas

Jei tikrai patvirtinimus gavote - ieisite, jei turesite pasus/asm ID. Bukite 15min pries iejimo termina.
Atsakyti
Bet reikia ir atspausdinto patvirtinimo.
Atsakyti
QUOTE(chillin' @ 2013 03 15, 21:51)
Jei tikrai patvirtinimus gavote - ieisite, jei turesite pasus/asm ID. Bukite 15min pries iejimo termina.

QUOTE(Only1 @ 2013 03 15, 22:42)

Taip, patvirtinantį laišką tikrai turiu. Jame nurodytas vienas iš mano norėtų laikų, info kada būti ir t.t Aš tik sumasčiau, kad prie to laiško turėtų būti ir sąrašas su mano pateiktom pavardėm... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2013 03 18, 09:32)
Aš tik sumasčiau, kad prie to laiško turėtų būti ir sąrašas su mano pateiktom pavardėm... g.gif

Sąrašus jie turės 4u.gif Ir net ne vieną biggrin.gif Bent jau mus dvejose vietose pagal sąrašus tikrino ax.gif Iš pradžių tik pavardę reikėjo pasakyt, antroj vietoj jau ir asmens dokumentus žiūrėjo. Tiksliau dokumentą, nes sūnaus tik vardo paklausė, dokumento netikrino biggrin.gif Patvirtinimo atsispausdinusi neturėjau schmoll.gif Tiesiog pasakiau, kad registravausi internetu tokiai ir tokiai valandai ax.gif
Atsakyti
Ir dar turiu vieną klausimą: kokia situacija dabar su Kaizerio Vilhelmo bažnyčia? Ar ji dar tvarkoma? Ar galimą ją apžiūrėti?
Atsakyti
Dar vis tvarkoma..
QUOTE(Only1 @ 2013 03 15, 22:42)

Nebutina! Zinai kuriai valandai, turi asm. ID ir problemu nera, nes jie turi sarasus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantė @ 2013 03 19, 16:05)
Ir dar turiu vieną klausimą: kokia situacija dabar su Kaizerio Vilhelmo bažnyčia? Ar ji dar tvarkoma? Ar galimą ją apžiūrėti?

Skaičiau, kad jei viskas gerai, darbai turi baigtis iki 2013 vasaros pradžios doh.gif Bet į vidų lyg galima eiti, tik iš išorės grožio nesimato unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

Temoj anksčiau buvo diskutuojama dėl aplinkosaugos lipduko, važiuojantiems su savu automobiliu į Berlyną... Tai visgi ar kas pirko jį? ax.gif
Kiek supratau jis ~20 eurų kainuoja... g.gif
Atsakyti
Klausimas važiavusiems simple express autobusais panašiu metų laiku - ar labai šalta pačiame autobuse? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstynka @ 2013 03 24, 00:09)
Sveikos,

Temoj anksčiau buvo diskutuojama dėl aplinkosaugos lipduko, važiuojantiems su savu automobiliu į Berlyną... Tai visgi ar kas pirko jį?  ax.gif
Kiek supratau jis ~20 eurų kainuoja...  g.gif

Mes visai neseniai nusipirkom 4u.gif . Internetu vyras užpildė kažkokią formą, kur suvedė mašinos duomenis, ir sumokėjo 6 eurus, po savaitės lipduką gavom paštu 4u.gif . Jei neklystu, šiaip jo kaina 5 eurai, bet su atsiuntimu 6 eu smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiltpeliuke: 24 kovo 2013 - 14:32
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 03 24, 14:30)
Mes visai neseniai nusipirkom  4u.gif . Internetu vyras užpildė kažkokią formą, kur suvedė mašinos duomenis, ir sumokėjo 6 eurus, po savaitės lipduką gavom paštu  4u.gif . Jei neklystu, šiaip jo kaina 5 eurai, bet su atsiuntimu 6 eu smile.gif.

gal žinote, kur ta forma internete?
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 03 24, 14:30)
Mes visai neseniai nusipirkom  4u.gif . Internetu vyras užpildė kažkokią formą, kur suvedė mašinos duomenis, ir sumokėjo 6 eurus, po savaitės lipduką gavom paštu  4u.gif . Jei neklystu, šiaip jo kaina 5 eurai, bet su atsiuntimu 6 eu smile.gif.

Na aišku 4u.gif gerai, kad kaina bent žmoniška, nes lekiam kelioms dienoms smile.gif bet tikriausiai ir pačiam berlyne galima kažkur įsigyti? Nes 4dienį jau išlekiam, tai vargu ar spėsim gauti paštu...

QUOTE(arbataa @ 2013 03 24, 14:38)
gal žinote, kur ta forma internete?

Šitam psl. žiūrėti reikia 4u.gif
http://www.umwelt-plakette.de/

Hm... bet kažkaip nesuprantu, kurią ten formą pildyti, nes pasirinkus šalį (Lietuva), išmeta šį psl.
https://umwelt-plake...o...&country=12
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krisstynka: 24 kovo 2013 - 15:27