Įkraunama...
Įkraunama...

Berlynas

QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 05 10, 00:00)
Ant lipduko tik mašinos numeris  4u.gif .

aišku, bet tikriausiai nežinosit, ar vyras pildydamas rašė prie mašinos numerio LT ženklą skliaustuose ar ne g.gif va ir nežinau ar rašyt ar ne. pirma bėda buvo, jog netelpa du failai prisegti, bet paskui radau paaiškinimą kaip juos suzipinti, ir bėda išsisprendė, dabar kita bėda biggrin.gif
Atsakyti
Yamaja ar pavyko užsakyti lipduką ?

Mes irgi liepą su auto važiuojam į Berlyno zoo ax.gif bandysiu užsakinėti..

Gal kas buvę ir žino kur geriau prie zoo parkuoti auto ? kazkaip nepigu 3 EUR/val g.gif
Atsakyti
QUOTE(vikix @ 2013 05 15, 15:28)
Yamaja ar pavyko užsakyti lipduką ?

Mes irgi liepą su auto važiuojam į Berlyno zoo ax.gif bandysiu užsakinėti..

Gal kas buvę ir žino kur geriau prie zoo parkuoti auto ? kazkaip nepigu 3 EUR/val  g.gif

na siandien kaip tik ir uzsakiau, lyg viskas gerai kol kas, jokiu laisku negavau, tik patvirtinimus. kai gausiu pati lipduka, tada galesiu ka nors konkretaus ir pasakyt biggrin.gif
ai, dar vyras gryzes sako, kai pasakiau, jog uzsakiau, tai jis - nu va, sako buciau nuo draugo masinos kazkokios nusilupes, mat turi. bet gi man rodos negalima, kazi kaip butu, jei imtu ir uztusuotu numerius ten parasytus, ir irasytu savo g.gif be to, vargas manau nulupt ta lipduka butu graziai - puse dienos, daugiau nei 6 eurai kainuotu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yamaja @ 2013 05 15, 22:40)
na siandien kaip tik ir uzsakiau, lyg viskas gerai kol kas, jokiu laisku negavau, tik patvirtinimus. kai gausiu pati lipduka, tada galesiu ka nors konkretaus ir pasakyt  biggrin.gif
ai, dar vyras gryzes sako, kai pasakiau, jog uzsakiau, tai jis - nu va, sako buciau nuo draugo masinos kazkokios nusilupes, mat turi. bet gi man rodos negalima, kazi kaip butu, jei imtu ir uztusuotu numerius ten parasytus, ir irasytu savo  g.gif be to, vargas manau nulupt ta lipduka butu graziai - puse dienos, daugiau nei 6 eurai kainuotu  biggrin.gif

Tikrai nenulups, nes jie taip pagaminti, kad kai lupi, mazom detalėm plyšta biggrin.gif ir atgal jau niekaip ...
bandysiu ir aš užsakinėti, bet va dar atviras klausimas kaip su parkavimu g.gif planuojam 7-8 val. auto palikti tai po 3 EUR schmoll.gif
Atsakyti
http://www.gratispar.../Berlin/Berlin/ čia nuoroda nemokamų aikštelių, žemėlapį pažymėta P raidę spauskit parodys gatvės pavadinimą. Su gogle vertėjų galit išsiverst laiką kiek galima statyti nemokamai. Didelių vilčių nedėčiau į nemokamas aikštelės, nebet iš ryto važiuosit.
Atsakyti
Labai ačiū, pasinagrinėsiu smile.gif

Berlyne būsim sekmadienį nuo 9 val.
Atsakyti
Sekmadieniai Berlyne būdavo nemokamas parkavimas esu forume skaičiusi, gal parašys kas buvo.
Atsakyti
QUOTE(vikix @ 2013 05 16, 10:02)
Labai ačiū, pasinagrinėsiu  smile.gif

Berlyne būsim sekmadienį nuo 9 val.

va va, mes ir ryte busim. tai per nakti planuojat vaziuot, su nakvyne pries tai ar tiesiai is Lt iki Berlyno smile.gif ?
Atsakyti
Mes darysim nakvynę Lenkijoj visai prie sienos, o tada jau į Berlyną. Labai nesinori per Lenkiją naktį važiuoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vikix @ 2013 05 16, 17:38)
Mes darysim nakvynę Lenkijoj visai prie sienos, o tada jau į Berlyną. Labai nesinori per Lenkiją naktį važiuoti  schmoll.gif

o mums va kazkaip tik ir pataria nakti vaziuot, ypac su vaikais, jie miega, nakti masinu maziau, keliai Lenkijoje sake neblogi, iki Varsuvos kiek sunkiau, o nuo Varsuvos sake jau gerai. be to, vaziuosim birzelio gale, beveik ant joniniu, tai dar galvoju, jog trumpos naktys, tos tamsos pilnos gal ir nebus, juk velai temsta, anksti svinta tuo metu, tai ir pliusas g.gif
Atsakyti
Na nebent Jūs vairuosite pasikeisdami, tada gal ... nes po min 10 val kelio nežinau ar dar zoo man būtų įdomu smile.gif vaikams tai be abejo lengviau keliauti naktį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikix @ 2013 05 17, 13:27)
Na nebent Jūs vairuosite pasikeisdami, tada gal ... nes po min 10 val kelio nežinau ar dar zoo man būtų įdomu  smile.gif  vaikams tai be abejo lengviau keliauti naktį  mirksiukas.gif

na ne, vairuos vyras, as miegosiu blush2.gif jis pats taip nutare, as ir linkus nakvynei apsistot geriau, bet jis sako vaziuos nakti, jam taip ale geriau doh.gif jis ne del saves pergyvena, o del vaiku, kaip jie istvers kelione, tai ir naktinis vaziavimas jam labiausiai tinka smile.gif na bet iki keliones dar menesiukas, tai viskas dar gali keistis, ypac dabar kai vaikai serga ir serga kaip tycia doh.gif
Atsakyti