Įkraunama...
Įkraunama...

Berlynas

QUOTE(Įdomi @ 2013 07 01, 16:53)
Logiškai mąstant, iki 5 metų nemokamai drinks_cheers.gif

Aš tai randu g.gif Čia http://www.zoo-berli...ageskarten.html , jei apie tą patį zoo kalbam biggrin.gif Viršuj Tageskarten, o pavažiavus žemiau yra ir Tages-Familientickets ax.gif

O mane domina Kaizerio Vilhelmo atminimo bažnyčia ax.gif Kažin, vis dar paslėpta po pastoliais? g.gif Gal kas buvot neseniai?

QUOTE(chillin' @ 2013 07 01, 16:55)
Truputi zemiau yra ir  Tages-Familientickets  mirksiukas.gif
-----
Praeita savaite dar vis paslepta buvo...

aisku, as vat neradau biggrin.gif Aciu 4u.gif ir del vaiku liuks, nes mums bent jau uz du nereiks moket biggrin.gif
Atsakyti
Yamaja, tai vis tik važiuojat į Vokietiją? Važiuosit kaip ir anksčiau planavot, pro Berlyną į Legolendą, ar jau kitokie planai? Mes į Berlyną turėtume pajudėt šį šeštadienį ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiltpeliuke: 01 liepos 2013 - 22:56
QUOTE(arbataa @ 2013 07 01, 17:41)
kaip manot, ar nieko tokio vasarą vežtis saldumynus lauktuvėms (ar nesusigadins, neištirps šokoladai bagaže)

Aš pernai per karščius parsivežiau ne tik šokoladinių saldainių, bet ir pelėsinio sūrio (camembert ir brie) ax.gif Nu negalėjau nepirkt, kai jie ten centus (euro) kainavo biggrin.gif Nenutiko nieko mano skanumynams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2013 07 02, 09:17)
Aš pernai per karščius parsivežiau ne tik šokoladinių saldainių, bet ir pelėsinio sūrio (camembert ir brie) ax.gif Nu negalėjau nepirkt, kai jie ten centus (euro) kainavo biggrin.gif Nenutiko nieko mano skanumynams ax.gif

Grįžom vakar ax.gif , niekas neištirpo bagaže smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 07 01, 23:41)
Yamaja, tai vis tik važiuojat į Vokietiją? Važiuosit kaip ir anksčiau planavot, pro Berlyną į Legolendą, ar jau kitokie planai? Mes į Berlyną turėtume pajudėt šį šeštadienį  ax.gif .

na vis dar labai norim ir planuojam, bet dar nieko nerezervavom doh.gif planuojam ir mes sestadieni pajudet, tikiuosi si karta pavyks unsure.gif apziurejom, kad viesbutuku visur gausim, tai ir tempiam iki paskutines minutes, nes vaikas po plauciu uzdegimo, tai nezinia, kas dar gali atsitikt doh.gif
planai tai taip, tie patys - pro Berlyna i Legolanda, po to Italijos siek tiek - prie Gardos ezero, o ar planas si karta pasiseks, pamatysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(samedi @ 2013 05 22, 13:23)
Suklydau. Turi buti: vilniusberlynas.blogspot.de

Kaip idomu thumbup.gif Kad inikau skaityti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Įdomi @ 2013 07 01, 16:53)
O mane domina Kaizerio Vilhelmo atminimo bažnyčia ax.gif Kažin, vis dar paslėpta po pastoliais? g.gif Gal kas buvot neseniai?

Aha,dar paslepta
Atsakyti
QUOTE(Yamaja @ 2013 07 03, 00:00)
na vis dar labai norim ir planuojam, bet dar nieko nerezervavom  doh.gif planuojam ir mes sestadieni pajudet, tikiuosi si karta pavyks  unsure.gif apziurejom, kad viesbutuku visur gausim, tai ir tempiam iki paskutines minutes, nes vaikas po plauciu uzdegimo, tai nezinia, kas dar gali atsitikt  doh.gif
planai tai taip, tie patys - pro Berlyna i Legolanda, po to Italijos siek tiek - prie Gardos ezero, o ar planas si karta pasiseks, pamatysim  biggrin.gif

Smagūs jūsų planai, linkiu kad viskas pavyktų ir lauksim įspūdžių 4u.gif . Jei tą pačią dieną pajudam, tai susimojuosim kur nors pakeliui biggrin.gif .

Gal kas galėtumėt pasakyt kaip reikalai su kavine Berlyno zoo. Ar galima ten normaliai užvalgyt už padorią kainą ar geriau neštis savo užkandukų?
Atsakyti
Vokieciai daznai savo uzkandukus nesiojasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yamaja @ 2013 07 03, 00:00)
- pro Berlyna i Legolanda, po to Italijos siek tiek - prie Gardos ezero, o ar planas si karta pasiseks, pamatysim  biggrin.gif

mes ir panasiai vaziavom. Berlynas ir i Legolenda. smile.gif Tik paskui po Vokietija malemes, atrakcionai, pilys. veiklos uztektinai

QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 07 03, 17:54)
Gal kas galėtumėt pasakyt kaip reikalai su kavine Berlyno zoo. Ar galima ten normaliai užvalgyt už padorią kainą ar geriau neštis savo užkandukų?

uzvalgyti tai galima. bet kainos tai didokos. gana didokos...
Atsakyti
Labas, savaitgali praleidom Berlyne ir Potsdame.
Pasidalinsiu ispudziais.
Vaziavom 17 val su Simple express autobusais. PAkankamai patogus atobusai, su TV, laikas nelabai prailgo.
7 ryto buvome jau Berlyne, ir 9 val pradejom pazivaiksciojima po miesta. Daiktus palikom saugojimo kameroje uz 4 Eur parai.
Vakare 10 val atvykome i musu viesbutuka ARTA http://hotel-pension-arta.de/. Kaina 43 Eur uz dvivieti kambari su pusryciais ir vonia. Pusryciai labai sotus, visko buvo. Viesbutyje kalbejo tiek angliskai tiek rusiskai. KAmbarys buvo mazas su 2 atskirom lovom, bet viskas buvo tvarkinga aplinkui. Iki autobuso stoties 2 stoteles (2 min) traukiniu, iki centro apie 5-7 min.
Antra diena vaziavom i Potsdama ir ten praleidom visa diena. Potsdame patiko labiau nei Berlyne.
Oras pasitaike grazus ir siltas.
Vakare jau keliavom namo vel su Simple express. Bilietai i abi puses kainavo 20 lt smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2013 07 12, 10:08)
Potsdame patiko labiau nei Berlyne.

Potsdamas labai gražus drinks_cheers.gif
O Berlyną, sakyčiau, ne akimis pamatyt reikia, o pajaust g.gif ax.gif Jei pajausit, įsimylėsit tą miestą, jei ne - jis liks eiliniu miestu ax.gif
Atsakyti
labas rytas,
noriu patarimu is buvusiu cia. Galvojam su Simple vykti i Berlyna, taip pat ir Postdama. Bet tiesa sakant, butu idealu nakvoti pastarajame, kad neskubant is vakaro ir kita diena apziureti Postdama. Kaip geriau daryti su bilietais, kokiu transportu vykti?
Atsakyti