Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų laminavimas

nedarykite mergaites Laminavimo,nes nusiplaudamas laminatas isplesia dali plauko,nors as pati labai buvau suzaveta siuo produktu,nes plaukai tikrai tampa storesni,svelnuciai ir sliduciai,bet pasirodo kad tiesa yra kitokia,nors pati ta medziaga nera kazkokia kenksminga,bet kadangi ji labai gerai prilimpa prie plauko,tai nusiplaudama tiesiog vietomis suardo pati plauka...sad.gif
Atsakyti
O kokia alternatyva tada rinktis g.gif
Atsakyti
taip, mane irgi tai domina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2011 07 02, 14:23)
nedarykite mergaites Laminavimo,nes nusiplaudamas laminatas isplesia dali plauko,nors as pati labai buvau suzaveta siuo produktu,nes plaukai tikrai tampa storesni,svelnuciai ir sliduciai,bet pasirodo kad tiesa yra kitokia,nors pati ta medziaga nera kazkokia kenksminga,bet kadangi ji labai gerai prilimpa prie plauko,tai nusiplaudama tiesiog vietomis suardo pati plauka...sad.gif

iš kur ši info ? koks šaltinis ? g.gif reikėtų paremti faktais tokį pareiškimą apie kenksmingą laminavimo procedūros poveikį ... mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba smile.gif pirkau iš kartu.lt tokį kuponiuką.

"Laminuojamojo poveikio plaukų atstatymo ir papildomo žvilgesio suteikianti procedūra: Atliekama su „KAARAL Professional“ plaukų kosmetika. Procedūra padeda atstatyti ir išlaikyti pagrindinius plauko sluoksnius (korteksą ir kutikulą). Procedūros esmė — terminis hidrolizuotų proteinų užlydymas kortekse, kutikulos padengimas polimerine apsaugine plėvele. Taip plaukai aprūpinami būtinu maitinimu, drėkinami ir atstatomi tuo pačiu metu. Plaukai iš kart po procedūros atrodo prižiūrėti ir sveikesni. Akcijos sąlygos: * 50 Lt plaukams iki pečių linijos, jei Jūsų plaukai ilgesni reikės primokėti papildomai. * Kitai papildomai „KAARAL Professional“ ampolei taikoma 40 % nuolaida (1 vnt apmolės – 50 Lt) * Kuponas galiojas iki 2011-07-13. * Būtina išankstinė rezervacija, tel: 8 685 14953 Kontaktai: „Grožio salonas“ – meistrė Rita Savanorių pr. – 181, Kaunas, Iškilus klausimams, meistrė Jums viską išsamiai paaiškins tel.: 8 685 14953."

Kadangi pati vis atidėliojau, atidėliojau, o dabar jau nebespėsiu šito kuponiuko panaudot, tai atiduosiu jei kam reikia smile.gif parašykit milda.juskaite@live.com atsiūsiu kuponą smile.gif
Atsakyti

man irgi kirpeja pasakojo kazka panasaus g.gif
Atsakyti
merginos, jei jau taip teigiate tai kur įrodyti faktai?

kažkaip atrodo, kad tiesiog daugelis painioja plaukų laminavimą su plaukų tiesinimu keratinu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 07 02, 20:49)
iš kur ši info ? koks šaltinis ?  g.gif  reikėtų paremti faktais tokį pareiškimą apie kenksmingą laminavimo procedūros poveikį ...  mirksiukas.gif

buvau trichologijos paskaitoje,kuria vede daktaras is Maskvos,jis ir papasakojo viska apie laminavima.
O su plauku tiesinimu keratinu tikrai nepainioju,ju irgi visokiu buna,kai kurie tik gydo,kiti pakeicia plauko struktura ir plaukai issitiesina,beje tikrai ne del keratino.
Atsakyti

QUOTE(linuxox @ 2011 07 12, 20:04)
buvau trichologijos paskaitoje,kuria vede daktaras is Maskvos,jis ir papasakojo viska apie laminavima.
O su plauku tiesinimu keratinu tikrai nepainioju,ju irgi visokiu buna,kai kurie tik gydo,kiti pakeicia plauko struktura ir plaukai issitiesina,beje tikrai ne del keratino.

Oho, geras blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2011 07 12, 19:04)

Cia tam, kur visai neseniai ( nu gal birzeli buvo) ? Labai norejau sudalyvaut, bet isvykus buvau, tik atsiliepimus girdejau, kad super seminaras buvo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Dariausi ir as ta laminavima, mano plaukucimas patiko. Dare su PAUL MITCHELL INK WORKS CLEAR laminavimo priemonemis, laikesi apie 6 sav nors galva daznai plaunu, atrode sveikesni, storesni (pas mane jie ploniciai). Likau patenkinta smile.gif

Apie sitos firmos priemones skaiciau info, kad jos aukstos kokybes.

Atsakyti
ech , ir aš patenkinta rezultatais thumbup.gif darė su EMME diciotto priemonėmis mirksiukas.gif vis dar laikosi ,o jau geras mėnuo praėjo bigsmile.gif manau darysiuos vėl thumbup.gif
Atsakyti