Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų laminavimas

nu va tai tau... o šitaip buvau susižavėjus, jau sakiau darysiuos....
Atsakyti
QUOTE(Ella75 @ 2011 12 13, 00:22)
Ir dar noreciau suzinoti ar padeda laminavimas kovoje su pluku velimusi?

Asmeniškai aš jokio ypatingo plaukų pagerėjimo nepajaučiau... Gal šiek tiek ir padėtų... Bet manau neverta už tokias sumas (aš virš 100Lt sumokėjau ir tas pats efektas, kas su geresne kauke.) schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetuteee @ 2011 12 20, 13:03)
Asmeniškai aš jokio ypatingo plaukų pagerėjimo nepajaučiau... Gal šiek tiek ir padėtų... Bet manau neverta už tokias sumas (aš virš 100Lt sumokėjau ir tas pats efektas, kas su geresne kauke.)  schmoll.gif smile.gif

Na, taip , dauggelio tokie atsiliepimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetuteee @ 2011 12 20, 13:03)
Asmeniškai aš jokio ypatingo plaukų pagerėjimo nepajaučiau... Gal šiek tiek ir padėtų... Bet manau neverta už tokias sumas (aš virš 100Lt sumokėjau ir tas pats efektas, kas su geresne kauke.)  schmoll.gif smile.gif

Man asmeniskai matesi tas pagerejimas ir jautesi,dariausi su Sebastian,tik gaila kad labai trumpai.Lygiai toki pati efekta galima isgauti gerokai pigesniais budais,kurie visiskai nezaloja plauku!
Atsakyti
as pati atlieku plauku laminavima su Salerm kosmetika , visom iki vienos mano klientem patinka . Be abejo ant sveikesniu plauku efektas kur kas geresnis is karto, pazeistiems reikia daugiau proceduru. Is savo puses patarciau pacioms nesidaryti, jei negalite sau leisti atlikti tai kirpykloje tegul tai padaro mama drauge ir t.t , nes darydamos pacios jus uzlauziate plauka , kas daresi turbut pastebejot , kad ta priemone stengsta ant galvos ir pasidaro kieta.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2011 12 12, 18:09)

kas netiesa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2012 01 05, 17:09)
kas netiesa?  g.gif

Turbut tai, ka diskutuoja merginos visa psl - y laminata sudetos priemones toli grazu ne naturalios, kitaip is kur tas poveikis toks butu 4u.gif Cia tas pats ir su sampunais - issiplauk organiniu, tai be balzamo nelabai ir issukuosi, isplauk silikonais prikimsto ir plaukai slidus ir blizgus ojojoj kokie bus, bet tai neatspindi plauko bukles, tik kosmetinis maskavimas. As pati dabar kovoju su plauku slinkimu, kuris sukeltas ilgu metu saloniniu priemoniu naudojimas namuose, kiekvienam galvos plovimui, dazymai, sviesinimai ir t.t. Daugelis juk net galvos dorai nemokame issiplauti, nepakankamai isskalaujame, per daug sampuno ir gryna dedame iskart ant galvos odos - atsiranda pleiskanu, kaltas sampunas schmoll.gif As pati norejau darytis, bet kai plaukai tiesiog krenta kuokstais - apsigalvojau.
Atsakyti
yra panele kuri jau 3 kartus daresi ir labai patenkinta laminavimu smile.gif
Atsakyti
pati jau 2 kartus dariausi plaukų laminavimą , ir 3- čią planuoju thumbup.gif

manau, kad kiek žmonių tiek ir nuomonių : visiems juk neįtiksi ax.gif
Atsakyti
Asmeniskai as pati taip pat dariausi ir ne viena karta,kaip ir rasiau-man efektas patiko,tik jis trumpalaikis,veliau,budama trichologijos seminare su gydytoju trichologu is Maskvos,suzinojau apie sudeti,kad ta medziaga gerai prilimpa prie plauko,todel jie tikrai atrodo ir storesni,plius aplipdo ir pripildo visas ertmes,pazeistas vietas-jie tampa sunkesni,lygesni,bet nusiplaunat si medziaga,kadangi per daug gerai prilimpa,vietomis ispleso plauka,todel mes manome kad efektas jau pasibaige-puolame uzsirasyti pakartotiniam vizitui ir taip pasaka be galo...
Netiesa kad laminate sudetos tik naturalios priemones,jeigu jus toki turite prasau parasyti jo sudeti,nes as dar nemaciau tokio,o galbut jus nelabai skiriate ar zinote kas yra naturalios,organines ir ekologiskos medziagos,beje jeigu butu tokie laminatai ant buteliuko tikrai isdidziai butu parasyta kad sis produktas yra naturalus,organinis ar ekologiskas 4u.gif nepagalvokite kad as ieskau priekabiu ar pan, tiesiog man nepatinka siandieninis marketingas,kai sakomas visoks melas,arba nutylima tiesa,as taip pat jauciuosi apgauta,nes man laminavimas pries daugiau nei 2 metus buvo tiesiog stebuklas,ir as sioje temoje labai ji gyriau,bet man nera baisu pripazinti kad klydau,nes tiesa nuo manes buvo nuslepta,ir manau nepyktybiskai,nemanau kad vadybininkai patys zino siuos dalykus.
Suprantu kad visuose produktuose daugiau ar maziau yra prigrusta chemijos,tie i kuriuos nieko nera prideta gali per kelias dienas surugti,isskyrus aliejus,nes jie patys yra naudojami kaip konservantai,bet as nenoriu buti apgaudinejama.
Atsakyti
as pati kirpeja ir dariausi sau laminavima su salerm kosmetika,tai mano pastebejimas butu toks; plauku bukles jis nera kad pagerintu,bet plauku galiukai nesisakoja tai tikrai 100proc pastebejo visos mano klientes ir as pati
Papildyta:

Netiesa kad laminate sudetos tik naturalios priemones,jeigu jus toki turite prasau parasyti jo sudeti,nes as dar nemaciau tokio,o galbut jus nelabai skiriate ar zinote kas yra naturalios,organines ir ekologiskos medziagos,beje jeigu butu tokie laminatai ant buteliuko tikrai isdidziai butu parasyta kad sis produktas yra naturalus,organinis ar ekologiskas
cia tai tikrai teisybe
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RENEKE: 08 sausio 2012 - 19:51
as norejau laminavima daryti, bet pasiskaiciusi tikrai to nebedarysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzemute: 09 sausio 2012 - 16:02