QUOTE(JOLKA999 @ 2011 03 06, 21:05)
Aguona- nuostabiausia kompozicija....svajoju taip ismokt
is kuklumo nemirsiu
Aguona,nerealaus grozio geles...Tu auksaranke
Kiek laiko uztrukai tokias puokstes kol sukurei?
Šaunuolės visos, man visų tortai labai gražūs, kiekvienas gražus savaip
Aguona,jau puokštė kokia graži
Naudokite tą šlapią beze į sveikatą ir kurkite šedevrus, nieko naujo aš neišradau tik pasidalinau receptu iš interneto platybių.
Aguona,jau puokštė kokia graži
Naudokite tą šlapią beze į sveikatą ir kurkite šedevrus, nieko naujo aš neišradau tik pasidalinau receptu iš interneto platybių.
QUOTE(žostautė @ 2011 03 06, 21:35)
Esu tikra, kad esu kokia penkišimtoji su tuo pačiu klausimu, bet kad tieeeek temų prikalbėta ir grožių pridėta, kad kol išsistudijuosiu... Jau nei torto bereiks nei ko... Tad prašau paaiškinimo
Padariau marshmellows'ų masę (paskui rožytes gamint bandysiu), pribėriau cukraus pudros, na ji jau tokia lyg ir minkoma, nekimba prie rankų labai, suvyniojau į plėvelę, padėjau šaldytuvan, o ji ten patapo iš kamuoliuko blyneliu... Ar per mažai cukraus pudros, ar ji pabuvus šaldytuve pakietės ir paskui rožytės laikysis? Nes kol kas tai bijau kad labai "nuvytusios" gėlės gali gautis
]
labas, o kam jus ta mase i saldytuvą? as tai kambario temperatūroj subręst leidžiu
meljola-gražus tortukas,
Labas rytas:))
cukrine geliu mase
cukrine geliu mase
kokia grazi puoskte
QUOTE(DONRA @ 2011 03 07, 10:46)
Jetus kokios grazios gelytes.......
Papildyta:
zinau kad negalima cituot su nuotrauka, pamirsau istrint, soriukas
pirmiausia tai aciu uz komentarus,malonu isgirst gera zodi
negaliu pasakyti konkreciai kiek uzima laiko padaryti butent viena puokste,nes darau is karto keleta,bet laiko ir kantrybes reikia daug,nes ne visada cukrine mase klauso pirstu,
tai uztrunka keleta dienu,dirbant po 8-10 val.
bet reikia bandyti padaryti ir manau kad viskas iseis
labai gražus Karališkas tortukas
Lūtukas galėtų būti linksmesnis, bet matyt pasimetė tarp tiek žvaigždučių