Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *52 Namučiai...

Labas rytas smile.gif
Man šiandien antrą dieną seminaras universitete psichologinis, kaip įdomu bigsmile.gif

QUOTE(Gegytė @ 2011 02 25, 02:28)
lekiam kartu, nes man bandomieji irgi baigsis  bigsmile.gif

Lekiam bigsmile.gif
Susipaišysim link savaitgalio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 25 vasario 2011 - 08:57
Labas rytas 4u.gif
As toliau skaitau Laimingos mamos dienorasti-dauguma dalyku zinomi, tiesiog pasikartoju-ir dar, paskaicius, pradejau taikyt nauja taktika, kai mano maze man suduoda ar dar ka skaudziai padaro-anksciau sakydavau-nesimusk ir atgal pliauksteldavau blush2.gif blush2.gif O knygoje raso, kad taip darydama viena sakau, kita darau ax.gif Nu tikrai, logiska drinks_cheers.gif Tai dabar pora kartu jau buvo tokia situacija-tai sakau nesimusk, nedaryk skaudziai ir palikusi ja einu i kita kambari ir uzsidarau-tai tikrai veikia thumbup.gif Atlekia iskart zliumbdama, tada atsidarau duris ir aiskinames, kodel mamyte iseiti turejo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fairyland: 25 vasario 2011 - 09:08
QUOTE(Fairyland @ 2011 02 25, 09:59)
Tai dabar pora kartu jau buvo tokia situacija-tai sakau nesimusk, nedaryk skaudziai ir palikusi ja einu i kita kambari ir uzsidarau-tai tikrai veikia thumbup.gif Atlekia iskart zliumbdama, tada atsidarau duris ir aiskinames, kodel mamyte iseiti turejo rolleyes.gif

Pati kiek dirbus su vaikais, tokia taktika geriausiai ir man suveikia, pabūna, paverkia, nurimsta ir viską išsiaiškinam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 25, 10:03)
Pati kiek dirbus su vaikais, tokia taktika geriausiai ir man suveikia, pabūna, paverkia, nurimsta ir viską išsiaiškinam smile.gif

Zinojau sita dalyka ir anksciau, tik kazkodel kitaip elgdavausi blush2.gif Nors kitais atvejais niekada fiziniu bausmiu nenaudojam, bet kai ji pati taip elgiasi, tai sakiau reik tuo paciu atsimoket-tai greiciau apsiramins blush2.gif Klydau, pasirodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 02 24, 19:27)
la Tulipe, su gimtadieniu 4u.gif  smile.gif
Perskaičiau "Bėgantis paskui aitvarą".Kadangi,daug kas skaitėt,tai daug ir nesakysiu.Knyga patiko,sukrėtė,nors ir žiauri,bet pabaigoje vis tik sužibo kažkokia švieselė.Nežinau,kuri geresnė,ar "Tūkstantis saulių",ar šita...Abi vienodai geros.Dabar eisiu filmo žiūrėt,kol dar įspūdžiai po knygos neišblėso.
Viena citata,kuri įstrigo: Vaikas ne spalvinimo knygelė,jo nenuspalvinsi savom spalvom.

Gal netyčia pardavinėsi? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Fairyland @ 2011 02 25, 10:59)
Labas rytas 4u.gif
As toliau skaitau Laimingos mamos dienorasti-dauguma dalyku zinomi, tiesiog pasikartoju-ir dar, paskaicius, pradejau taikyt nauja taktika, kai mano maze man suduoda ar dar ka skaudziai padaro-anksciau sakydavau-nesimusk ir atgal pliauksteldavau blush2.gif  blush2.gif O knygoje raso, kad taip darydama viena sakau, kita darau ax.gif Nu tikrai, logiska drinks_cheers.gif Tai dabar pora kartu jau buvo tokia situacija-tai sakau nesimusk, nedaryk skaudziai ir palikusi ja einu i kita kambari ir uzsidarau-tai tikrai veikia thumbup.gif Atlekia iskart zliumbdama, tada atsidarau duris ir aiskinames, kodel mamyte iseiti turejo rolleyes.gif

Gera taktika g.gif Reikės ir man pabandyti, nes šiuo metu aš irgi pliaukšteliu atgal blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2011 02 25, 09:39)
kazkaip perbegau pirmom eilutem Laturo katalogo, ir taip uzkabino, kad nebesinorejo nieko kito imt blush2.gif  Labai prikaustanti knyga. Bent jau perskaicius 50 psl. man primena Kvepalus ir Stora sasiuvini ...

Ją su "Kvepalais" ir lygino. Bet man įspūdžio prasme šitos knygos net arti viena kitos nestovėjo, "Kvepalai" kur kas labiau supurto (na čia asmeninė nuomonė smile.gif).
Atsakyti
Labas 4u.gif

QUOTE(muminukas @ 2011 02 25, 07:41)
atradau knygą Ingėnui ir Masako  bigsmile.gif (jei eilinį kartą nesipainioju). vakar niekur neradau Pasižadėjusiųjų, tai pasiėmiua L. Grochola Niekados! smagi  bigsmile.gif a la Bridžita, a la shopoholikė smile.gif žodžiu, kikenti verčiantis kūrinėlis.

biggrin.gif Turėsiu omeny mirksiukas.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 02 25, 08:55)
Lekiam  bigsmile.gif
Susipaišysim link savaitgalio  smile.gif

Panos, o mūsų mytas? Tikiuosi, jo nepamiršot? unsure.gif

Beje, taip ir nesutarėm, kurią konkrečiai dieną kovo pirmąjį savaitgalį jį darom.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 25, 10:41)
Beje, taip ir nesutarėm, kurią konkrečiai dieną kovo pirmąjį savaitgalį jį darom.

Man geriausiai būtų sekmadieni kovo 6 diena. Iš bėdos galėčiau ir šeštadieni, bet kažkaip sąžinė užgraužtų jei mamai po naktinės dar vaiką užversčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 02 25, 11:50)
Man geriausiai būtų sekmadieni kovo 6 diena. Iš bėdos galėčiau ir šeštadieni, bet kažkaip sąžinė užgraužtų jei mamai po naktinės dar vaiką užversčiau ax.gif

Man tinka (ir ta, ir kita diena).
O kitoms?
Atsakyti
žiūrau, kad ne tą vardo raidę parašiau - K. Grochola.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 02 25, 13:04)
žiūrau, kad ne tą vardo raidę parašiau - K. Grochola.

yra ir tęsinys: http://www.manoknyga...ota-sirdis.html
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2011 02 25, 12:05)

aciuks.gif lauksiu, kol biblioteka gaus, pati nepirksiu smile.gif
Atsakyti