Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *52 Namučiai...

man tinka bet kuri diena kita savaitgali, sekmadienis tuo labiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 02 25, 15:41)
laba.

vis dar nežinau, ką už gautą čekį pirkti doh.gif jau geriau būtų knygą padovanoję, bent jau problemos nebūtų buvę hihihi.gif nes dabar visai nenumanau, ką pirkti.

Juokauji?
Nors aš grožinę kaži ar pirkčiau, esu bibliotekoms ištikima g.gif
Šiuo momentu gal pasidovanočiau Bet kaina tai truputį nenormali.

Arba

Čekuolį. Šitą

Arba kokią knygą apie rankdarbius (gal kada pareis noras parankdarbiaut).

Vis tiek ką nors nori.
Čekį tikiuosi, iš knygyno gavai?
Atsakyti
Per pkelias valandas perskaičiau Cecily von Ziegesar 'Gossip Girl' (Liežuvautoja). Galvojau pailsėti šiandien nuo visko, bet tiesa pasakius, kad ir lengva knyga, bet jokio ėspūdžio nepaliko. Toks plepalų ir gandų bulvarinis skaitalas.
Gal serialą ir įdomiau būtų žiūrėti g.gif
Tiesa, Vessta mačiau, kad ir tu ją skaitei, kaip tau ji? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 25 vasario 2011 - 15:54
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 02 25, 15:53)
Per pkelias valandas perskaičiau Cecily von Ziegesar 'Gossip Girl' (Liežuvautoja). Galvojau pailsėti šiandien nuo visko, bet tiesa pasakius, kad ir lengva knyga, bet jokio ėspūdžio nepaliko. Toks plepalų ir gandų bulvarinis skaitalas.
Gal serialą ir įdomiau būtų žiūrėti  g.gif

o man tie plepalai ir gandai visa,i zinok, patiko ir tesinius skaitysiu, vis gi idomu kaip ten bus toliau, ka tie turtingu teveliu ,,vaikuciai" dar prigalvos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 02 25, 15:53)

Aš irgi skaičius beveik visą „Liežuvautojos“ sagą. Man tai puikiai suėjo biggrin.gif Nors, aišku, mano ir skonis dar kol kas pagal metus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 02 25, 16:51)
Juokauji?
Nors aš grožinę kaži ar pirkčiau, esu bibliotekoms ištikima  g.gif

Arba kokią knygą apie rankdarbius (gal kada pareis noras parankdarbiaut).

čekis iš knygyno.
tas ir yra, kad visuomet knygas imu iš bibliotekos, perku labai retai (t.y. beveik niekada). Todėl norėčiau nusipirkti tokią, kuri nebūtų vienam kartui..
Istorinės nelabai domina blush2.gif o Čekuolis kažko tais netraukia, nors berods ,,staigmenas'' visai įdomiai suskaičiau.
Mąsčiau apie rankdarbius, kadangi mėgstu pasikrapštinėti . bet visgi nusprendžiau, kad nereikia.
nieko, dar pamąstysiu ax.gif norėčiau ką nors iš grožinės. g.gif Ką nors iš klasikos gal. Dabar į galvą atėjo Remarque bigsmile.gif gal kokią jo knygą reiks nusipirkt? g.gif ai nežinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 02 25, 16:53)

aš irgi skaičiau. T.y. ne tik šią, bet ir jos tęsinius. Berods penkias ar šešias iš viso (tik tiek kol kas lietuviškai yra). Taip, tai tokios knygos, kurių po dienos kitos net neprisiminsi, bet kai norisi kažko tokio, visai gerai. Tuo labiau, kad po tiek knygų tarsi susigyvenau su tais veikėjais, tad laukiu naujų knygų, kad sužinočiau kaip ten jiems seksis.
o serialą žiūriu. Šiaip jau ketvirtą sezoną užsienyje rodo, bet aš dar tik antrą baiginėju, Tai jis skiriasi nuo knygų. Šiaip gal toks labiau jaunimui, bet žinau, kad kai kurių draugių mamos su malonumu jį stebi kartu.,Na, nėra kažkoks superinis jis, bet man patinka. Pilna intrigų, meilės trikampių, keturkampių, nors dažnai po kiek laiko viskas grįžta į savas vietas (kas kartais erzina)... Kadangi tai ,,auksinis'' jaunimas, tai vos ne kiekvienoj serijoj būna vakarėliai su koktelinėm suknelėmis.
Bet šiaip knygose man labiau patinka tai, kad geriau atskleidžiami visų veikėjų charakteriai, kad jie yra įvairesni ir įdomesni ( kai kurių) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laTulipe: 25 vasario 2011 - 17:27
Linksmas video apie knygų tvarkymą bigsmile.gif

QUOTE(laTulipe @ 2011 02 25, 17:20)
čekis iš knygyno.
tas ir yra, kad visuomet knygas imu iš knygyno, perku labai retai (t.y. beveik niekada). Todėl norėčiau nusipirkti tokią, kuri nebūtų vienam kartui..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kad man taip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AgnĖ.**: 25 vasario 2011 - 17:23
QUOTE(laTulipe @ 2011 02 25, 18:20)

tas ir yra, kad visuomet knygas imu iš knygyno, o

Kur cia toks knygynas? biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
Tiesa, turiu drauge, kuri pastoviai vietoj bibles sako knygynas biggrin.gif Bet as is konteksto visada suprantu ka ji turi omeny cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 02 25, 16:02)
o man tie plepalai ir gandai visa,i zinok, patiko ir tesinius skaitysiu, vis gi idomu kaip ten bus toliau, ka tie turtingu teveliu ,,vaikuciai" dar prigalvos. g.gif

Matai kaip g.gif Man draugė atitempė 12 knygų šios serijos. Bet po pirmos ir nežinau ar norėsiu toliau jas skaityti. Jos plonytės, ten kelioms valandoms kiekviena, bet kažko man trūksta tenais. Nors man ir paauglių literatūra visai gerai sueina biggrin.gif

Einu geriau toliau žiūrėti japonų filmo 'Norvegų giria' pastatyta pagal Haruki Murakami knygą tuo pačiu pavadinimu. Labai man patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 25 vasario 2011 - 17:28
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 02 25, 18:23)
Kad man taip  biggrin.gif

QUOTE(Fairyland @ 2011 02 25, 18:26)
Kur cia toks knygynas? biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif
Tiesa, turiu drauge, kuri pastoviai vietoj bibles sako knygynas biggrin.gif Bet as is konteksto visada suprantu ka ji turi omeny cool.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laTulipe na tu ir duodi,kaip tai neissirenkti? blink.gif Atiduok man. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 02 25, 18:20)
norėčiau ką nors iš grožinės.  g.gif Ką nors iš klasikos gal. Dabar į galvą atėjo Remarque  bigsmile.gif gal kokią jo knygą reiks nusipirkt?  g.gif ai nežinau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Remarkas gera mintis. rolleyes.gif Norėčiau susipirkti visas jo lietuvių kalba išleistas knygas, išskyrus kelias pirmąsias iš jo ankstyvosios kūrybos, kurios man visai nepatiko. g.gif
Atsakyti