laba.
kaip ir planavau, šį savaitgalį skaitau
Vampyrų akademiją. Įtraukianti knyga

vampyrų mėgėjoms turėtų patikti.
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 02 25, 19:02)
Visų pirma,
la Tulipe su praėjusiu
ačiū
QUOTE(Pajauta @ 2011 02 26, 00:22)
La tulipe, nuoširdžiausi sveikinimai gimtadienio proga.Linkiu atrasti daug gerų ir širdžiai mielų knygų!
*Žiūriu negali apsispęsti dėl dovanų čekio

Pažįstamas jausmas ypač kai nori daug ir nevienadienio.
nežinau tavo amžiaus, bet siūlyčiau kokią nors kelionių knygą, t.p pasidomėk esė žanru ar kokia pažintine psichologine knyga,pagaliau filosofija iš grožinės žinoma klasika.
**
La tulipe tau didelį balioną už lentyna 2001 knyga,kuria... Gerai tu čia sugalvojai, nes tokio dalyko neprisiruošiu pas save suknyga padaryti..Tai va noriu paklausti ar tu jį jau užbaigei daryti ar dar ne? Radau tikrai ne vieną knygą, kuri tikrai yra išleista lietuviškai. Beje aš turiu ta boksalio knygą, tai joje yra tokia knyga "Pasaulio matavimas", o pas tave tam sąraše nėra.Nežinai kodėl?

Tu gal iš interneto tą sąrašą dėjai ir ten gal jis keičiasi?
visų pirma, ačiū už sveikinimus
*
aštuonioliktą gimtadienį atšvenčiau 
Jau turiu tris variantus, ką norėčiau įsigyti. Ryt žadu kaip tik eiti į knygyną (jei nepasikeis planai) ir galutinai nuspręsti bei įsigyti. Bet ačiū už pasiūlymus

Kai kurios sudomino, tai reiks kada bibliotekoje paieškoti.
Tiesa, pirmoji knyga, kuri buvo atėjusi į galvą- Ana Karenina. Bet kad ji dabar išleista per dvi dalis ir kainuoja kaip dvi knygos
** ne, lentyna dar neužbaigta, dar trūksta knygų. Sakiau, reiks kada, kai turėsiu laiko, prisėst ir sudėti, kas nesudėta. Pas kažką irgi yra tokia lentyna padaryta, bet dabar nebepasakysiu pas ką
Mano bloge įdėtas sąrašas yra iš interneto. Bet nustebau, kad jis skiriasi nuo to sąrašo, esančio knygoje

maniau, kad lygiai toks pats. Bet gal nedaugeliu kūrinių tik skiriasi?.
Bet kokiu atveju šiame sąraše yra daugiau pažymėtų knygų, kurios į lietuvių kalbą išverstos, nei lentynoje suknyga. Bet irgi ne visos matyt. Kai kas pakomentuoja ir įrašo, kurios knygos išverstos, pataisau..
Žodžiu, tiek sąrašas, tiek lentyna po truputį pildomi.
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2011 02 26, 15:35)
Sveikos

varau i susitikima su Cekuoliu
kaip fainai

Buvo ketvirtadienį mano mieste, bet taip ir nenuėjau