Skaitant "Vanduo drambliams" niekaip neapleidžia nemalonus jausmas,kažkada seniai mačiau seną siurrealistinį amerikiečių kiną apie cirką,toks baisus tas filmas buvo,nu kažkaip su ta knyga asocijuojas
Dieną pažiūrėjau "Bėgantis paskui aitvarą".Šiek tiek nusivyliau,jei būčiau neskaičius knygos,gal būtų įdomus filmas...Atrodo,kad pagrindinių dalykų ir neparodė .
Skaitant "Vanduo drambliams" niekaip neapleidžia nemalonus jausmas,kažkada seniai mačiau seną siurrealistinį amerikiečių kiną apie cirką,toks baisus tas filmas buvo,nu kažkaip su ta knyga asocijuojas
Gerai dar,kad herojų įsivaizduoju kaip tą gražuoliuką aktorių
QUOTE(muminukas @ 2011 02 26, 15:38)
dazniausiai grizta pas tapytoja ar savininka, bet kartais palieka juos ir kitiems aukcionams
kovo katalogas naturoj jau yra
Papildyta:
QUOTE(marakeš @ 2011 02 26, 16:43)
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2011 02 26, 17:53)
Skaitau toliau Toros trečią dalį, negaliu atsitraukt. Trumpam tik prisėdau prie kompo knygų pirkimo reikalus sutvarkyt
Pavydziu
"Dienorastis raudonais virseliais" man irgi labai patinka. Negaliu atsistebet, kad Florensai tik 14-15 m. Oi kokia pasiutus ji mergiote
Paaaaaanos.. tik ka gryzau is susitikimo su gerb. Cekuoliu
daviau pasirasyt knygas, tai mane pavadino ,,graziaja panele''
jetus koks jis man fainas.. poto likom pristatyme knygos, sedejau pirmoj eilei pries pat ji.. ziauriai patiko.. esu labai apsipatenkinus ir ilgai dar skraidysiu
nuostabus jis zmogus... duok dieve jam sveikatos ir dar 100 metu.. 
Papildyta:
Daug praradai..
ji verta pamatyt ir pabendraut gyvai.. nuostabus, siltas zmogus.. idomus, protingas ir t.t nu zodziu super
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(laTulipe @ 2011 02 26, 16:12)
Daug praradai..
Papildyta:
QUOTE(adžani @ 2011 02 26, 15:42)
QUOTE(amber123 @ 2011 02 26, 20:14)
Paaaaaanos.. tik ka gryzau is susitikimo su gerb. Cekuoliu
daviau pasirasyt knygas, tai mane pavadino ,,graziaja panele''
jetus koks jis man fainas.. poto likom pristatyme knygos, sedejau pirmoj eilei pries pat ji.. ziauriai patiko.. esu labai apsipatenkinus ir ilgai dar skraidysiu
nuostabus jis zmogus... duok dieve jam sveikatos ir dar 100 metu.. 
Gerai,kad buvai,gerai tiek,kad ir as esu ji macius.
amber123, Jūs gal ta mergina su "raudonais žandukais" ar kaip ten jis vadino?
QUOTE(adžani @ 2011 02 26, 20:29)
Gerai,kad buvai,gerai tiek,kad ir as esu ji macius.
Tau knyga su palinkejimu pasirase?
Ar daug zmoniu buvo?
Nu kaip, parase Mielai ir varda
Papildyta:
QUOTE(Sinceraaa @ 2011 02 26, 20:31)
Ne
Ai čia nuo jūsų žvilgsnio slėpėsi
Aga buvau, sedėjau gale, su raudonu megztuku. Spirgėjau iš laimės, kai sužinojau, kad Kaune pasirodys
Pirkau 2 knygas, ant abieju pasirašė (rankinuki dar ir 3 turėjau iš namų, bet iš jaudulio neištraukiau), dar sako akis susigadinsit tiek skaitytama (nes su akiniais esu), sakau nieko, verta
Bet tokia juokinga situacija buvo, ar pirmiau ėjau pro antrą aukštą, žiūriu nėra jo, pasiėmiau knygas lipau žemyn mokėt, o žiūriu sėdi jis sau vienas, net pasimečiau
greit nusukau į šalį ir kaupiausi prieit apsimesdama, kad kažką ten žiūriu lentynoje
, jaučiau kaip visas veidas degė, nusišnekėt net sugebėjau, sako kam knyga? aš kai niekad neprašius autografo, tai sakau Man
o kad jis ten vardo klausia
tai greit susisgribau ir pasakiau
Žodžiu dabar sėdžiu apsipatenkinus.
O dėl MJ pritariu, nualpčiau garantuotai vien nuo minties apie tokia galimybę.
QUOTE(Sinceraaa @ 2011 02 26, 20:48)
kažką ten žiūriu lentynoje
, jaučiau kaip visas veidas degė, nusišnekėt net sugebėjau, sako kam knyga? aš kai niekad neprašius autografo, tai sakau Man
Žodžiu
Man irgi panasiai buvo,tik as vos sakini surezgiau kai ji pamaciau.
Jaaazau amber123 kaip smagu, kad pagaliau su Čekuoliu susitikai ir taip smagiai laiką praleidai
QUOTE(Papugele @ 2011 02 26, 19:04)
Pavydziu
Ko: Toros ar knygų pirkimo? QUOTE(Sinceraaa @ 2011 02 26, 20:48)
Aga buvau, sedėjau gale, su raudonu megztuku. Spirgėjau iš laimės, kai sužinojau, kad Kaune pasirodys
Pirkau 2 knygas, ant abieju pasirašė (rankinuki dar ir 3 turėjau iš namų, bet iš jaudulio neištraukiau), dar sako akis susigadinsit tiek skaitytama (nes su akiniais esu), sakau nieko, verta
Bet tokia juokinga situacija buvo, ar pirmiau ėjau pro antrą aukštą, žiūriu nėra jo, pasiėmiau knygas lipau žemyn mokėt, o žiūriu sėdi jis sau vienas, net pasimečiau
greit nusukau į šalį ir kaupiausi prieit apsimesdama, kad kažką ten žiūriu lentynoje
Kaip jums faina
QUOTE(Sinceraaa @ 2011 02 26, 20:48)