QUOTE(amber123 @ 2011 03 01, 19:07)
Aa.. supratau

bet vis tiek fainiau viska turet vienoj vietoj, ant grazaus popieraus ir su graziom iliustracijom
kaip sita knyga? tu ja turejai atrodo
http://www.vaga.lt/i...tegory_id=55875
Na kad pas mane žurnaluose irgi su paveikslėliais. Bet asmeniškai man nereikia, kad viskas būtų gražiai

Kadangi labai mėgstu gaminti ir gaminu daug ir įvairiai, tai nuo dažno vartymo ir naudojimo vis tiek viskas susitrina.
Turėjau ją, bet perskaičiusi pardaviau. Nepaisant viso to skandalo, kuris buvo kilęs Amerikoje - Australijoje dėl šios knygos, man ji patiko, nors aš į ją žiūrėjau kaip į grožinę literatūrą, nes autorė vis tiek manęs neįtikintų, kad ji visą tai patyrė. Bet kaip išmonė - visai gerai suėjo.
QUOTE(Aguonytė @ 2011 03 01, 19:10)
aš tai apie antrą kalbėjau
Na nemanau, kad antroji labai daug skirtųsi nuo pirmosios, nes Beata tiesiog namų šeimininkė mėgstanti gaminti, bet toli gražu ne virtuvės šefė. Taip kad ir receptai jos knygose ne jos išrasti, o pasiskolinti
QUOTE(katilina @ 2011 03 01, 19:20)
Apie antrąją knygą išvis nesu girdėjusi.

O kokios nori iš Pegaso ( aš tai "Išgelbėtas liežuvis", "Klounas Šalimaras" ir "Bjaurios mergiotės išdaigos")?
Kadangi 'Bjaurios mergiotės išdaigos' jau turiu, o 'Klauną Šalimarą' skolinsiuos tai jų nenoriu, o norėčiau
Albert Camus 'Esė rinktinė I dalis' ir to paties rašytojo
'Užrašų knygelės I'
O antroji yra kaip rekomenduojama perskaityti praeitų metų verstinės knygos rinkimų organizatorių. Nors aš jau seniai ją buvau nusižiūrėjusi
Tiesa, vilnietės gal kuri žino kaip nusigauti iki Minties knygyno Z. Sierakausko 15? O tai aš baisiai noriu
Joseph O'Connor 'Atpirkimo krioklys', nes jų knygyne ji kainuoja 19 Lt