Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *52 Namučiai...

QUOTE(Aguonytė @ 2011 03 01, 20:51)
man tai ji verta turėti pas save.. toki paprasti užmiršti receptai... labai patinka man ta Beatos knyga  thumbup.gif

ane? bigsmile.gif daznai is jos gamini? as varciau varciau knygyne.. brangu.. bet tokia kaina visai fainai g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 01, 19:54)
ane? bigsmile.gif daznai is jos gamini? as varciau varciau knygyne.. brangu.. bet tokia kaina visai fainai  g.gif

šiaip tikrai ten nesunku iš tos knygos ką pasigaminti.. savaitgaliais pasimeistraujam ką užmesdami akį į knygą mirksiukas.gif ji daug fainesnė nei Nomedos knyga.. jau ta kaip man nepatinka negaliu.. labai jau meniška knyga.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aguonytė: 01 kovo 2011 - 19:55
QUOTE(luiziana @ 2011 03 01, 18:20)
O as vis dar nepabaigiu "Mano pussesere Reicel" blush2.gif ,jau virs savaites skaitau,tiksliau nelabai skaitau,nes nelabai traukia,tai ir gaunasi,kad neprisedu prie knygos arba tik po kelis psl. stumiuosi,nelabai ji mane uzkabino,nuobodoka,per daug aprasymo visokio  ax.gif Dabar ant galo jau idomu suzinot,kaip pasibaigs,bet siaip tai neitrauke taip,kad nepaleist  smile.gif

"Jamaikos smuklė", kurią savaitgalį užbaigiau, man patiko kur kas labiau už "Mano pusseserė Reičel". Greitesnė, labiau prikaustanti, mažiau ištęsta. Skaitėsi kaip sviestu patepta. Galbūt gale vaikinuks storžievis nemažas pasirodė tongue.gif , net nustebino cool.gif , pati kažin ar būčiau leidusis tos merginos vietoje taip špilkuojama. O su pastoriumi romaniuko tai man tikrai netrūko biggrin.gif (dabar prisiminiau, kad tu kažką ta tema fantazuoti bandei tongue.gif ).

QUOTE(caralaite @ 2011 03 01, 19:29)
Na ekranizacijoj Audrey Tautou vaidina biggrin.gif Knyga skaitosi labai lengvai, miela, bet kai užverčiau ir pagalvojau kiek puslapių ką tik perskaičiau, staiga užsinorėjau kad būčiau gavus "kažko daugiau" nei tik maloniai prastumtas kelias valandas smile.gif.

Ekranizacijos nemačiau (nors lyg ir viena ausimi paskui kažką apie Audrey Tautou girdėjau). Na nėra ji juk kažkoks šedevras, bet bent man norisi kartais ir va tokių paprastų, jaukių knygų, be pretenzijų į didelę literatūrinę vertę. Tiesiog tokių, kad ją skaitydama jausčiausi kaip susirangiusi šaltą žiemos vakarą po šiltu pledu su puodeliu arbatos. Beje pasakojimo būdas joje kėlė asociacijas ir su Maeve Binchy (kurios bent kol kas tesu skaičiusi tik "Mokslo draugus"). Ir Gavaldos, ir Binchy teskaičiau po vieną knygą, bet jeigu reiktų rinktis pagal skaitytas knygas kurią vieną iš autorių, širdis žymiai labiau linksta link Gavaldos.

Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 01, 18:43)
Labasas vakarasas  bigsmile.gif pazejau nauja Pegaso kataloga, kur 70%.. nu ka as zn.. sudomino Beatos knyga (galvoju gal dovanai kam, ar pati pasiliksiu.. ) kaip ten receptai? Verta demesio jinai? ir dar sudomino sita knyga..  g.gif
http://www.pegasas.l...lo-pinkles/8465

o man ji pasirodė visiškai neverta dėmesio, nes praktiškai visi receptai (kalbu apie pirmąją jos knygą, nes antrosios net nežiūrėjau ir nežiūrėsiu) yra paiimti iš BBC Food žurnalų ir jų tinklapio. Taigi praktiškai visi jie yra prieinami internete ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 03 01, 21:01)
o man ji pasirodė visiškai neverta dėmesio, nes praktiškai visi receptai (kalbu apie pirmąją jos knygą, nes antrosios net nežiūrėjau ir nežiūrėsiu) yra paiimti iš BBC Food žurnalų ir jų tinklapio. Taigi praktiškai visi jie yra prieinami internete  ax.gif

Aa.. supratau unsure.gif bet vis tiek fainiau viska turet vienoj vietoj, ant grazaus popieraus ir su graziom iliustracijom lotuliukas.gif
kaip sita knyga? tu ja turejai atrodo g.gif
http://www.vaga.lt/i...tegory_id=55875
Papildyta:
QUOTE(Aguonytė @ 2011 03 01, 20:55)
šiaip tikrai ten nesunku iš tos knygos ką pasigaminti.. savaitgaliais pasimeistraujam ką užmesdami akį į knygą  mirksiukas.gif  ji daug fainesnė nei Nomedos knyga.. jau ta kaip man nepatinka negaliu.. labai jau meniška knyga..  doh.gif

bigsmile.gif tai Nomeda ir yra menininke.. juk lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 03 01, 20:01)
o man ji pasirodė visiškai neverta dėmesio, nes praktiškai visi receptai (kalbu apie pirmąją jos knygą, nes antrosios net nežiūrėjau ir nežiūrėsiu) yra paiimti iš BBC Food žurnalų ir jų tinklapio. Taigi praktiškai visi jie yra prieinami internete  ax.gif

aš tai apie antrą kalbėjau ax.gif
Atsakyti
Rėkit jei kuri parduodat. 4u.gif
Jodi Picoult Kita širdis.
Silvia rerum abi dalis,galima ir atskirai.
Martynas Starkus Tuk tuk indija.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 03 01, 17:14)
O šiandiena namo parsinešiau dar porą knygelių, tai
Johann Wolfgang Goethe 'Sielų giminystė' ir
James Meek 'Meilės aktas'

Na o Pegaso išparduodamas knygas irgi pasižiūrėjau, bet kaip Ingėnas jau sakė baisiai skurdu, bet vis tik noriu vienos knygos iš ten  ax.gif

Apie antrąją knygą išvis nesu girdėjusi. g.gif O kokios nori iš Pegaso ( aš tai "Išgelbėtas liežuvis", "Klounas Šalimaras" ir "Bjaurios mergiotės išdaigos")?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 03 01, 19:07)
Aa.. supratau  unsure.gif bet vis tiek fainiau viska turet vienoj vietoj, ant grazaus popieraus ir su graziom iliustracijom lotuliukas.gif

kaip sita knyga? tu ja turejai atrodo g.gif
http://www.vaga.lt/i...tegory_id=55875

Na kad pas mane žurnaluose irgi su paveikslėliais. Bet asmeniškai man nereikia, kad viskas būtų gražiai biggrin.gif Kadangi labai mėgstu gaminti ir gaminu daug ir įvairiai, tai nuo dažno vartymo ir naudojimo vis tiek viskas susitrina.

Turėjau ją, bet perskaičiusi pardaviau. Nepaisant viso to skandalo, kuris buvo kilęs Amerikoje - Australijoje dėl šios knygos, man ji patiko, nors aš į ją žiūrėjau kaip į grožinę literatūrą, nes autorė vis tiek manęs neįtikintų, kad ji visą tai patyrė. Bet kaip išmonė - visai gerai suėjo.

QUOTE(Aguonytė @ 2011 03 01, 19:10)
aš tai apie antrą kalbėjau  ax.gif

Na nemanau, kad antroji labai daug skirtųsi nuo pirmosios, nes Beata tiesiog namų šeimininkė mėgstanti gaminti, bet toli gražu ne virtuvės šefė. Taip kad ir receptai jos knygose ne jos išrasti, o pasiskolinti ax.gif

QUOTE(katilina @ 2011 03 01, 19:20)
Apie antrąją knygą išvis nesu girdėjusi.  g.gif O kokios nori iš Pegaso ( aš tai "Išgelbėtas liežuvis", "Klounas Šalimaras" ir "Bjaurios mergiotės išdaigos")?

Kadangi 'Bjaurios mergiotės išdaigos' jau turiu, o 'Klauną Šalimarą' skolinsiuos tai jų nenoriu, o norėčiau Albert Camus 'Esė rinktinė I dalis' ir to paties rašytojo 'Užrašų knygelės I'
O antroji yra kaip rekomenduojama perskaityti praeitų metų verstinės knygos rinkimų organizatorių. Nors aš jau seniai ją buvau nusižiūrėjusi ax.gif

Tiesa, vilnietės gal kuri žino kaip nusigauti iki Minties knygyno Z. Sierakausko 15? O tai aš baisiai noriu Joseph O'Connor 'Atpirkimo krioklys', nes jų knygyne ji kainuoja 19 Lt ax.gif
Atsakyti
Buvau bibliotekoje biggrin.gif :

„Doriforė“ - jau pusę įveikiau, labai patinka... wub.gif
„451 Farenheito“
„Šiąnakt aš miegosiu prie sienos“
„Tetulė Chulija ir rašeiva“ - jau kaip noriu šiąąą skaityt....
„Tora“ pasiėmiau pirmą dalį.

Su drauge pasiėmėm skirtingas Parulskio knygas, tai sėdėjom pas ją prie radiatoriaus, gėrėm arbatą ir taip labai greit ir jaukiai skaitėsi...
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 03 01, 21:03)

Na nemanau, kad antroji labai daug skirtųsi nuo pirmosios, nes Beata tiesiog namų šeimininkė mėgstanti gaminti, bet toli gražu ne virtuvės šefė. Taip kad ir receptai jos knygose ne jos išrasti, o pasiskolinti  ax.gif

O man gerai ir tokia paprastos šeimininkės knyga.. nei ,kad Oliverio knyga ar dar kažkieno lyg skaitinėjau.. produktų kainos ohohoho pagaminimui.. kai kurių produktų net gauti nepavyktų .. paskaityti smagu.. bet gaminti nežinau g.gif ir pvz Nomedos knyga.. jau tiek meniška .. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 03 01, 21:04)
„Doriforė“ - jau pusę įveikiau, labai patinka... wub.gif
„451 Farenheito“
„Šiąnakt aš miegosiu prie sienos“
„Tetulė Chulija ir rašeiva“ - jau kaip noriu šiąąą skaityt....
„Tora“ pasiėmiau pirmą dalį.

Labai lauksiu atsiliepimo apie "Dorifore" lotuliukas.gif 4u.gif Aš šiandien per pietus irgi priguliau, pasiėmiau "Šiąnakt miegosiu..." tai taip smagiai paskaičiau wub.gif Gal šiąnakt reikės ir užbaigt ax.gif
O kodėl tu taip nori perskaityt "Tetulė.."? g.gif Dėl to, kad čia gerų atsiliepimų prisiskaitei?
Atsakyti