Ačiū visoms už pastabėles ir gerus žodžius mano sūnaus portretukui
Yvette, su spalvom šiek tiek pažaidžiau, kai kur saturation pamažinau, šešėliams šiek tiek geltonos - raudonos spalvos atspalvio pridėjau ir pan. Man patinka su L'roomu pažaisti
Tavo nuotraukos kalba už tave, ypač gera dainos interpretacija

O marsietis man turbūt vieninteliai nieko įdomaus

Kai žinau, ką tu gali, tai man abu marsiečio variantai nieko gero, taigi sėsk - 3

Yvette, lauksiu visada tavo kitų darbų, kurk toliau, mokink mus toliau, kritikuok mus toliau
viktorija.a, man tavo varškės morkų pyrago pirma nuotrauka skani
juratike13, gerai viskas su ta nuotrauka, pasimokink iš pastabų ir dirb toliau ta linkme - viskas tavo rankose
Refresh, jei tau patinka tokio tipo nuotraukos, tai mokinkis toliau, kaip geriau apelsinus fotografuoti. Bet jei tik šiaip pabandymas, tai kam užsiėminėti bile kuo
Dalyja, patiko mintis, šiek tiek buvo galima iš toliau pabandyti ir šviesos šaltinį kitos krypties pasirinkti
green_tea, myliu tavo šalį, jei ką draugaujam, mielai apsilankyčiau
Vanillla, tavo modelis labai geras, bet jai netinka tavo kuriamas makiažo tipas

Kaip jau kažkas rašė, tavo makiažas jau yra kažkas tokio ryškaus, čia reikia labai atsargiai ir subtiliai nuotrukoj perteikti, kitu atveju sukelia atstūmimo reakciją. Man patiko tik JB variantas prieš veidrodį
QUOTE(ASTYT @ 2011 02 21, 22:31)
ir aš kviečiu į svečius, ir jūra ir uolos
Niu jei rimtai, tai labai norėčiau
QUOTE(paprasta @ 2011 02 22, 10:12)
Geras auto, man šešėlių taip pat trūksta, plius galvojau ne apie auto, o apie tavo vaikus, t.y. sūnus laiko dukrytę Manau reikėjo gal tavęs kažkaip daugiau kaip moters
QUOTE(Ellos @ 2011 02 22, 10:22)
Aną foto sutaršėt, tai taršykit ir šitą
Mano irgi bėda, vaikai lenda į objektyvą, vietos stoka, rezultatas suspausta nuotrauka.
Akasha
, man patinka tai ką tu matai

, pabūsiu nepopuliari, bet man trečia nuotrauka patiko labiausiai.
QUOTE(Refresh @ 2011 02 22, 15:37)
Mes su mažyliu šiandien gamtos ieškojom. Ir radom
Visai gražu, kitą kartą dar kokio įdomesnio kampo pabandyk paieškot
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 02 22, 16:01)
Tai paliekam daugmaž laisvą interpretaciją. Svarbu maisto fotografija. Be didesnių apribojimų kaip kur.
Laikas tarkim dvi savaitės. Galim pradėti dirbti.
Galvojau kaip tik vakar, kad reiktų kokią buitiakišką prie puodų foto padaryti, kad atspindėti, tą beribę kasdienybę
Ellos, mėlynuoja sniegas, reiktų WB sutvarkyti, kompoziciškai visai nieko
QUOTE(*monikute* @ 2011 02 22, 17:11)
Mano dar vienas bandymas su 5 ND
Labai prašau pasakykit ar gerai, o jei negerai tai kas
Nu labai gaila, bet visai negerai

, rankinis su žalios spalvos pertekliu.
Turiu tau patarimą, paimk tiesiog ne visai baltą lapą, pvz. aš paėmiau tualetinio popieriaus lapelį, tada reikalai pasitaisė

Gali pabandyti, dar su kokiu kitu ne visai baltu lapu, pažaisk
QUOTE(joreta @ 2011 02 22, 18:00)
Čia maisto temai keliu, nors mokiausi fokusuoti toj vietoj, kur nėra ekrane fokuso taškiukų, laukiu ir kitų pastebėjimų, nes va dėliojau su mintim apie vitaminus, kurių pavasarį trūksta... Kiek matau yra fokuso.
Natūralūs...
...ar sintetiniai?
Nei su fokusu gerai, nei su kažkokia tai mintim gerai...

Tik neįsižeisk, pagalvojau, kam tokias be ryšio nuotraukas daryti

Sorry, kad taip žiauriai, bet man irgi tokie komentarai savu laiku labai labai padėjo
QUOTE(bizyte @ 2011 02 22, 18:33)
Tai ir gerai, kad mažiau internete sėdi, už tai kokias nuotraukas darai, wow

Šaunuolė
QUOTE(airv @ 2011 02 22, 21:16)
Atsimenu pažadėjau įkelti pasidžiaugimui nuotraukų, tiesiog šiaip. skirtos žmonėms, kuriems turėtų patikti. Keliu.
Nu bais myliu tavo nuotraukas, o jau antroji...netekau amo
maija, mačiau tavo nuotrauką kūdroj, super, ir toliau taip
Ievukis, babytė su šuniukais mano favorite, labai labai charakteringa nuotrauka
Na o aš nuo nosių valymo ir vaistų girdymo bandau atsigauti tik fotografuodama, rodau saulės zuikučių žaidimus. Bet reikėjo už tai mažylei pažadėti kažką labai labai skanaus
Laukiu pastabų ir nuomonių