Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sokejuke86 bandysiu pakomentuoti, kaip ir ka as keisciau smile.gif
1 foto - modeliukas atrodo labai graziai, belieka tik truputi aptvarkyti smile.gif Nuotraukyte sviesinciau, kirpciau desini sona, dar pabandyciau ir kairio siek tiek nukirpti. Istrinciau ta sleikute kur matosi ant peties.

2 foto - apkarpyciau is abieju pusiu, pazaisciau su spalvom smile.gif Na ir ta sleikute naikinciau biggrin.gif

3 foto - labiausiai nepatinka, kad galva remiasi i virsu, noretusi daugiau erdves virsuje, kaip ir pries tai buvusiose, kirpciau sonus, is desines turbut kirpciau per pacia nugara...

Likusiose foto irgi apkarpyciau sonus, sleikutes naikinciau, sviesuma pareguliuociau... Na bet manau, jus pacios tai padarysit puikiai smile.gif

Siaip man tikrai patiko jusu nuotraukytes... Nedaug is manes naudos, pati dar tik pradedanti blush2.gif

Burka man tavo auto thumbup.gif tik, kaip ir kitoms tos ausytes tikrai noretusi ax.gif

Zirzilja maisto neesu visai fotografavusi, todel tikrai neismanau kas ten yra gerai, o kas ne, bet kai pamaciau tavo foto, seiles tyst pradejo, tai manau foto tikrai pavykus biggrin.gif
Atsakyti
sukuriau nauja tema

http://www.supermama...howtopic=705878

labos nakties 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(je t'aime @ 2011 02 26, 09:09)
įdomi nuomonė apie šį auto smile.gif
user posted image

man ir negraziai ziurisi nugara , pritariu brumbrumai 4u.gif

Atsakyti
laba tiem, kam nesimiega.
Grįžom namo, be katytės (alergiškas mažas Turtas devyniom galybėm dalykų), tai liūdna ir nėra noro kažką daryti ar rašyti.
Bandžiau skaityti, bet žiūriu apie rašymo tonus diskusijos, tai tiiiingiu.
Ryt bandysiu budinti mažojo Turto nuotaikas su skanėstais, tai gal kas nors fotografuojamo gausis, maisto temai.
Labos

p.s. o gal nekelkit čia į temą visos "maldelės" kurias, kiekvienai surašiau kaip ką ir kur fotografuoti. Užtenka jūsų darytų foto ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 27 vasario 2011 - 00:54
Vanilla, Šokejuke, labai liuks padirbėjot, rimtai. Rezultatai tvarkytini, bet arti to, ko ir tikėjausi.
Vanilla, gal skonio reikalas, bet tavo nuotraukose man pritrūko kontrasto. Tarkim pabandyk atsidaryti pirmą ir patvarkyk su PS curves, išraitydama S raidę. Oho tuomet kaip lipa akys iš monitoriaus. Vat pavyzdys, kad niek oįmantraus nereikia, paprastai, bet gražiai.
Antroje erdvės pristigo, gal turi tos pat serijos horizontalią. Bet spalvos visai mielos gavosi.
Trečioje minusiukas tai, kad matosi liemenėlė. Šiaip tai hmmm, be drabužių tokia foto labai liuks būtų, betgi negražu rašyti užduotį ir sakyti, nusirenkit, merginos biggrin.gif Bet jei kokį modeliuką drąsų turėsi tai žinoma kad daryk.
Paskutinėje akys beveik centruotai. Daug kam rodžiau būtent tokį komponavimą, nes išties rodos paprasta. Bet sunku sužiūrėti, kad nors ir kūnas kažkurioje pusėje, bet vat šiuo atveju akys, neliktų kur centre.
Jei nori kitos užduoties, tai pabandyk pakarpyti savo trečią foto, bei pirmą ir trečia, kaip rašiau su curves pažaisk PS.
Žinai kas džiugina, kad nutolai nuo savo stiliaus, priėmei iššūkį. Tave pažinom su nuotraukom, kur merginos išskirtiniais makiažais. O čia vat kažkas naujo. Paprasta ir gražu.

Šokejuke, iškart brūkšteliu, kad trečia graži. Mažas minusiukas, matosi petnešėlė. Na nereik jos čia, taip gražiai ta nugara atrodo. Trečią foto vos šviesinčiau ir gal kiek spalviškai šiltinčiau. Taip pat būtinai jb pabandyčiau.
Pirma foto pas Vanilla labiau vykusi. Čia reikėjo tokio sustingusio kūno, ištiestos nugaros.
Ketvirta foto būtų mano favoritė, vėlgi jei ne ta petnešėlė smile.gif Šioje akys taip pat nesužiūrėtos, lenda į centrą. Pabandžiau pakarpyti ir radau gražių variantų. Pabandyk ir tu, gal patiks kuris.
O šiaip, taip pat šaunuolė. Neprisimenu kokias foto rodei, bet susitvarkei su užduotim, o tai ir svarbiausia. Tikiuosi smagiai laiką praleidot ir visgi kažko išmokot. Pačios iš savęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 02 27, 02:49)

Žinai kas džiugina, kad nutolai nuo savo stiliaus, priėmei iššūkį. Tave pažinom su nuotraukom, kur merginos išskirtiniais makiažais. O čia vat kažkas naujo. Paprasta ir gražu.

Yvette, dar karta aciu tiek uz uzduoti, tiek uz komentarus, patarimus. 4u.gif Na man tai tikrai buvo gana didelis issukis, smagu, kad daugmaz susitvarkiau. bandysiu dar pazaist su nuotraukom wink.gif

Del tu petneseliu. doh.gif Tai zinojau, kad bus foto atsisukus nugara, tai lb norejau, kad ji butu atvira. tongue.gif Irgi pagalvojau, kad tas sleikutes galima nesunkiai nuklonuot tongue.gif Sokejuke tik gavo papildomo darbo smile.gif))

O siaip tikrai lb smagu buvo susipazint su nauju zmogum, isbandyt save. Ech, faini tie Jusu zaidimukai drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 02 26, 19:41)
zinok, man tavo sis kolkas geriausias ir rodytu mirksiukas.gif bet jau taaaaip ausytes noreciau visos smile.gif et rolleyes.gif

QUOTE(Ellos @ 2011 02 26, 21:27)
Burka, man gražu, tik ausytės gal trūksta 4u.gif 

QUOTE(maija @ 2011 02 26, 22:56)

Burka man tavo auto  thumbup.gif  tik, kaip ir kitoms tos ausytes tikrai noretusi  ax.gif

Aciu uz komentarus 4u.gif turiu ir su ausim,bandysiu kitaip apkirpt,kad ausis liktu sveika tongue.gif
Atsakyti
Dar apžiūrėjau flickr Moocha, SM ar ne Bizyte? Nu gražu žiūrėti kokie pasikeitimai. Labai žymiai matosi tobulėjimas. Tikrai.
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 02 26, 23:56)
sokejuke86 bandysiu pakomentuoti, kaip ir ka as keisciau smile.gif

Labai ačiū už komentarus šiandien bandysiu pažaist ir tvarkyt ax.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 02 27, 03:49)
Vanilla, Šokejuke, labai liuks padirbėjot, rimtai. Rezultatai tvarkytini, bet arti to, ko ir tikėjausi.

O šiaip, taip pat šaunuolė. Neprisimenu kokias foto rodei, bet susitvarkei su užduotim, o tai ir svarbiausia. Tikiuosi smagiai laiką praleidot ir visgi kažko išmokot. Pačios iš savęs  smile.gif

Labai dėkojam už užduotį ir komentarus, turėsiu šiandien ką veikt, mokytis tvarkyt 4u.gif O anksčiau žmonių rodžiusi nebuvau, nes net nefotografavau, tik namų darbus atlikinėjau ir kelias katyčių foto buvau kėlusi. Aš tik pradedu dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 02 27, 10:45)
O anksčiau žmonių rodžiusi nebuvau, nes net nefotografavau, tik namų darbus atlikinėjau ir kelias katyčių foto buvau kėlusi. Aš tik pradedu dar 4u.gif

na tai labai geras startas, sakyčiau smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti