QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 26, 21:37)
Aš tau, Zirzilija, visa tiesą geriau parašysiu apie pyragą,
ką manau (pabrėžiu). Tai tik mano nuomonė.
Ne, neskaniai atrodo. Išdegę kraštai, ar lėkštė kažkokia per balta, atrodo, kad šonai yra riebūs tie trupininiai, matosi aliejus arba sviestas, nežinau ką naudojai, net prisigėrę tiesiog. O ir fokusas... Kažkas ni to, žinok
tai dabar as pasakyti tureciau,kad stabdytum arklius

joke;)
pyragas siaip ne reibus o dregnas, gal del to atrodo kad labai riebaluotas, aciu uz nuomone
QUOTE(Rita Gude @ 2011 02 26, 21:27)
.
Nėra ten stebuklų portretuose, bet... Todėl kažkada ir kalbėjau apie tokį kritikavimo metodą - būtinai vienas geras, vienas blogas.
tai as kaip suprantu, kad nesupyktu uz bloga komentara, reiktu dar tuo paciu ir pagirti?

tik nesuprantu del ko cia reikia pykti, juk deda komentarams, ju gauna, kad blogu tai tuo labiau, tik del to juk einama geryn....jus man, vistai, pasakykit, kaip turi buti komentuojama/kritikuojama foto, gal yra taisykles kazkokios?
[
QUOTE(Nikoleta @ 2011 02 26, 21:40)
i, bet parašius kas blogai reikia iš karto atrašyti, ką reiktų padaryti, kad būtų geriau :
na as parasiau, kad sleikutes is karto kliuna - jas arba nuimti reikejo, arba klonuoti, paskui sienos keliose fotose rekejo tvarkyti....ka as ne taip pasakiau? paaiskinkit, nes nedaeina zinokit.
ai blyn, einu miegot