Nu va kaip saunu Kleckiuk, as taip ir zinojau, kad viskas bus gerai tau,sveikunu
Tai istikruju gal ir gerai, kad vyras dare, girdejau, kad vyrai ginekolgai daug svelnesni ir viska atsargiau daro, nors man butu irgi mazas sokas jei suzinociau,kad vyras darys. na bet svarbiausias etapas jau praeitas. Ir gal tikrai labai greit parashysi mum dziugia naujiena, labai linkiu to
QUOTE(Dzuly27 @ 2013 01 15, 10:45)
Nu va kaip saunu Kleckiuk, as taip ir zinojau, kad viskas bus gerai tau,sveikunu
Tai istikruju gal ir gerai, kad vyras dare, girdejau, kad vyrai ginekolgai daug svelnesni ir viska atsargiau daro, nors man butu irgi mazas sokas jei suzinociau,kad vyras darys. na bet svarbiausias etapas jau praeitas. Ir gal tikrai labai greit parashysi mum dziugia naujiena, labai linkiu to

Ačiū Dzuly už palaikymą ir gerus žodžius
Kleckiuk, net ir pavydziu tau,kad tu jau po visko. Kaip gerai,kad viskas tvarkoj. Aciu, kad padrasinai mus cia
Sveikos mergaitės
aš ir pasiryžau šiam "žingsniui"
Pas ką konkrečiai rekomenduotumėt darytis šį tyrimą Kaune?
aš ir pasiryžau šiam "žingsniui"
Pas ką konkrečiai rekomenduotumėt darytis šį tyrimą Kaune?
QUOTE(Licca @ 2013 01 15, 21:42)
Kleckiuk, net ir pavydziu tau,kad tu jau po visko. Kaip gerai,kad viskas tvarkoj. Aciu, kad padrasinai mus cia 
Nebijok Licca, viskas ir tau bus tvarkoj, aš net neabejoju
aš iš tiesų džiaugiuos kad prieš procedūrą išgėriau nimesiolio, nes manau, kad jis man padėjo - ten kur suleidžia vaistukus jie labiau atpalaiduojantys ir spaudimą mažinantys..
Paskui po procedūros kai grįžau namo iš pradžių nieko neskaudėjo - matyt kol vaistukai nuo skausmo veikė, o paskui jaučiau tokį pilvuko skausmą kaip per mm visą dieną.. net prigult reikėjo - džiaugiaus, kad pasiėmiau laisvą dieną darbe
Ir aš jau esu po GN
Taip netikėtai - paskambinau gydytojai užsirašyti, o ji sako - galima šiandien. Na, susiruošiau ir išlėkiau iš darbo.
Dariausi Tilto g. 11, pas gydytoją V. Mežėnienę, labai patiko gydytoja.
Jokių vaistų negėriau, jokių ir nesuleido. Nyč nieko. Gydytoja bedarydama pasakojo kas, kada bus. Skausmas jautėsi - toks kaip per mm būna, tik gal šiek tiek stipresnis, bet kadangi procedūra greita, tai ilgai kankintis neteko.
Atsistojus nuo stalo iškart pasirodė šiek tiek kraujingų išskyrų, bet nesakyčiau, kad labai jau daug. Pilvuką skaudėjo-tempė kokią valandą po procedūros.
Mano atveju verdiktas buvo - viskas tvarkoj, viskas pratekama, jokių kliūčių
nemato.
Taip netikėtai - paskambinau gydytojai užsirašyti, o ji sako - galima šiandien. Na, susiruošiau ir išlėkiau iš darbo.
Jokių vaistų negėriau, jokių ir nesuleido. Nyč nieko. Gydytoja bedarydama pasakojo kas, kada bus. Skausmas jautėsi - toks kaip per mm būna, tik gal šiek tiek stipresnis, bet kadangi procedūra greita, tai ilgai kankintis neteko.
Atsistojus nuo stalo iškart pasirodė šiek tiek kraujingų išskyrų, bet nesakyčiau, kad labai jau daug. Pilvuką skaudėjo-tempė kokią valandą po procedūros.
QUOTE(Licca @ 2013 01 16, 14:36)
Ir aš jau esu po GN
nemato. 
Nu va kaip fainiai, kad tu jau po GN ir kad viskas greitai ir nelabai skausmingai praėjo
Jo merginos svarbiausiai,kad viskas gerai
lieka tik nenuleisti ranku, ir laukti savo stebuklo mazo
Skambinausi į Motinos ir vaiko klinika, tai sakė jokių rentgenokontrastinių tyrimų jų klinika neatlieka 
Į klinikas nelabai noriu, tai dar bandau kitur skambinėtis ir klausti
QUOTE(Miledi @ 2013 01 16, 18:06)
Skambinausi į Motinos ir vaiko klinika, tai sakė jokių rentgenokontrastinių tyrimų jų klinika neatlieka 
Klaipėdoj aš irgi kai domėjaus privačiose vaisingumo klinikose ar atlieka GN - niekur nedaro privačiose..
Ir as labai tikiuosi, kad patvarkius viena mano hormona ir pastimuliavus viskas bus gerai. Sake pusmetis bandymu ir jei nieko, tada LP.
Tai man atrodo,kad ir geriau ligoninej,nes ten tai dazniau daroma,gydytojai labiau patyre. Provatininkams tai reta procedura ir matomai neapsimoka pirktis aparaturos tam reikalui.
QUOTE(Kleckiukas27 @ 2013 01 16, 21:12)
Klaipėdoj aš irgi kai domėjaus privačiose vaisingumo klinikose ar atlieka GN - niekur nedaro privačiose..
Jūrininkų ligoninėj daro, na gal dar Universitetinėj ligoninėj nežinau..
Tai man atrodo,kad ir geriau ligoninej,nes ten tai dazniau daroma,gydytojai labiau patyre. Provatininkams tai reta procedura ir matomai neapsimoka pirktis aparaturos tam reikalui.
sveikutes
ketvirtadieni turejau GN, ta pacia diena maudeno ir siek tiek tepliojo, bet kai naturalu, tai ne nepreipiau demesio, vakar tik maudeno...
siandien vel maudeno nuo pat ryto kol po pietu eme tepliot ir taip gan nemazai
ir nesuprantu ar cia galetu buti mano mmm? nors siandien tik 21CD (mano ciklai ilgi, apie 45CD) ar cia tiesiog toliau teplioja kaip po GN?
gal kuriai yra buve kazkas panasaus?
ketvirtadieni turejau GN, ta pacia diena maudeno ir siek tiek tepliojo, bet kai naturalu, tai ne nepreipiau demesio, vakar tik maudeno...
siandien vel maudeno nuo pat ryto kol po pietu eme tepliot ir taip gan nemazai
ir nesuprantu ar cia galetu buti mano mmm? nors siandien tik 21CD (mano ciklai ilgi, apie 45CD) ar cia tiesiog toliau teplioja kaip po GN?
gal kuriai yra buve kazkas panasaus?