Na ,man irgi tylu ,tai šaukiausi lūpyčių fotkyčių ,bet nieks ir neatsiliepė

QUOTE(Inguti @ 2011 05 24, 12:30)
Kazkoks visiskas shtilius temoje

QUOTE(suilele
@ 2011 05 24, 09:25)

Laba diena,
Nutariau nesidaryti pas Andra, lauksiu kol ateis naujas aparatas pas Ausra is Blic ir tada pas ja viska pasidarysiu
Nutariau nesidaryti pas Andra, lauksiu kol ateis naujas aparatas pas Ausra is Blic ir tada pas ja viska pasidarysiu

sveiki,
o kodel apsisprendete nedaryti?mano drauge dare antakius ,akis, ir lupas tai labai patenkita...
QUOTE(Laurinciux @ 2011 05 25, 09:58)
sveiki,
o kodel apsisprendete nedaryti?mano drauge dare antakius ,akis, ir lupas tai labai patenkita...
Girdejau ne mazai nusiskundimu apie ja, tiesiog nenoriu rizikuoti, o be to zinau kad Ausra liux viska padarys

QUOTE(suilele
@ 2011 05 25, 10:28)

Girdejau ne mazai nusiskundimu apie ja, tiesiog nenoriu rizikuoti, o be to zinau kad Ausra liux viska padarys 

ji vilniuje?
QUOTE(*ElGuna @ 2011 05 26, 12:08)
ji vilniuje?
Kas? Andra ar Ausra?
Ausra Kaune, nezinau ar ji vazineja i kitus miestus.

QUOTE(suilele
@ 2011 05 26, 11:41)

ausra. reikia man geros kokios, kuri vilniuje padarytu
QUOTE(*ElGuna @ 2011 05 26, 13:48)
ausra. reikia man geros kokios, kuri vilniuje padarytu
Ela daro Vilniuje, atsiusiu jos kontaktus i az

QUOTE(suilele
@ 2011 05 26, 14:01)

Ela daro Vilniuje, atsiusiu jos kontaktus i az

Sveikutes,
na ir as ateinu pasidalinti ispudziais. Pries gera menesi dariausi virsutinio voko permanenta ir apatini siek tiek pataskavo, kad atrodytu lyg seseliu padazyta. Dariausi pas Egle, ji dirba Pjeseje Kaune. Labai sauni moteris, labai konkreti, ismano savo darba. Kita savaite einu papildymui. Is viso as labai dziaugiuosi , kad ryzausi siam zingsniui ir galvoju kaip to nepasidariau anksciau. Skausmas tikrai nera nepakeliamas, bet uz tai koks patogumas, akys zymiai ryskesnes.
na ir as ateinu pasidalinti ispudziais. Pries gera menesi dariausi virsutinio voko permanenta ir apatini siek tiek pataskavo, kad atrodytu lyg seseliu padazyta. Dariausi pas Egle, ji dirba Pjeseje Kaune. Labai sauni moteris, labai konkreti, ismano savo darba. Kita savaite einu papildymui. Is viso as labai dziaugiuosi , kad ryzausi siam zingsniui ir galvoju kaip to nepasidariau anksciau. Skausmas tikrai nera nepakeliamas, bet uz tai koks patogumas, akys zymiai ryskesnes.
Nesulaukiau nieko ,t.y laukiau lūpų ,nu ir nereik
Užsirašiau jau ,liepos 1 -ai dienai.
Turiu akis (vokus), antakius ,beliko lūpytės

Užsirašiau jau ,liepos 1 -ai dienai.

Turiu akis (vokus), antakius ,beliko lūpytės