Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

Merginos gal galite pasakyti kaip angliskai bus permanentinis makiazas? Nes nesu pasiemusi zodinelio ir telefoniniame internete nera anglono. Tai net nezinau kaip ir klausti nuejus I kosmetikos salona ar daro permanentini lupoms ar ne. Aciu atsakancioms.
Atsakyti
taip ir bus permanent make-up
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2011 06 02, 10:58)
taip ir bus permanent make-up

Taip, nes lietuviskai ilgalaikis makiazas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 02 birželio 2011 - 09:16
Aciu merginos. Dar iskilo toks klausimelis. Kazkur maciau cia forume kad ir apgamiuka padaro. As turiu apgamiuka ir jis pablukes visiskai is arti tik gali isziureti. Vaikysteje jis buvo ryskus ir grazei puose veida. Tik dabar galvoju ar cia man reik susirupinti del isblukimo ar galima ji paryskinti su permanentiniu makiazu.
Atsakyti
QUOTE(kobrine @ 2011 06 02, 11:25)
Aciu merginos. Dar iskilo toks klausimelis. Kazkur maciau cia forume kad ir apgamiuka padaro. As turiu apgamiuka ir jis pablukes visiskai is arti tik gali isziureti. Vaikysteje jis buvo ryskus ir grazei puose veida. Tik dabar galvoju ar cia man reik susirupinti del isblukimo ar galima ji paryskinti su permanentiniu makiazu.

Naturalaus apgamo riskinti negalima.

Galima piesti kitoje vietoje. 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, o kaip jus einat i darba po permamentinio makiazo? Pvz antakiu? Jie tokie ryskus buna ziurint i nuotraukas. Kazkaip nesinori kad visi darbe i mane keistai ziuretu. blush2.gif
Gal zinote ka nors apie salona VIOLIUKSA?
Atsakyti
QUOTE(chiki-piki @ 2011 06 04, 00:18)
Norejau paklausti, o kaip jus einat i darba po permamentinio makiazo? Pvz antakiu? Jie tokie ryskus buna ziurint i nuotraukas. Kazkaip nesinori kad visi darbe i mane keistai ziuretu.  blush2.gif
Gal zinote ka nors apie salona VIOLIUKSA?

Nemaišykit ,Violiukse daro kontūrinį mirksiukas.gif
Atsakyti
Lisa, kaip tu manai, kai tokie karsciai - ar gerai daryt permanentini... ?
Atsakyti
Laba diena,
noreciau pasidaryti ilgalaiki makiaza. Sakykit ar vasara tinkams laikas tokiai procedurai?

Gal zinot kur Vilniuje galiu rasti kokybiskai dirbancia meistre? Domina apatinis-virsutinis vokai ir lupos...
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2011 06 05, 16:09)

Gal zinot kur Vilniuje galiu rasti kokybiskai dirbancia meistre? Domina apatinis-virsutinis vokai ir lupos...
Aciu 4u.gif

O jūs nenorit ,paskaityti temą? Juk apie tuos meistrus ir apie viską čia ir šnekama ,tai paskaitykit ,atsirinksit gal pagal atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
O aš perskaičiau visą temą ir vistiek nesusidariau nuomones pas ką daryti, ieškau Kaune. Taip vis dar ir ieškau.......
O gal ką girdėjot apie A.Lobovą, jis tatuiruočių meistras, bet girdėjau , kad ir permanentinį atlieka g.gif , ar žinot ką ? bigsmile.gif
Atsakyti
As irgi perskaiciau pries klausdama, bet deja deja...
Atsakyti