Įkraunama...
Įkraunama...

Prieskoniai-druska, cukrus, pipirai...

kuo veliau tuo geriau,vyresnele 10menesiu jau viska valge nuo musu stalo,o kol virdavau jai atskirai tol negaudavo jokiu prieskoniu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @mamyciukas@: 11 lapkričio 2010 - 16:27
kiek girdejus tai jokiu prieksoniu kudikiams nerekomenduojama, mes tai nenaudojam...as tai kosyte skaninu svoguniuku, krapu sakele...petrazole dar galima, aisku viskas virta ar garuose garinta..
Atsakyti
QUOTE(Groovy77 @ 2008 01 31, 23:25)
Vegeta gardinti patiekalus net suaugusiems nepatartina, o vaikams isvis draudziama. Universalus prieskoniai kaip vegeta ir pan sudetyje turi visokiausiu natrio junginiu,  kurie yra pavojingi skranziui.
Maista pagardinti galima prieskoninem zolelem, pvz krapais, petrazolem, saljerom bei paivairinti darzoviu sudeti, t. y. virti is 3-4 darzoviu rushiu. Tada sriubyte bus tikrai skani ir be druskos.
Skanaus smile.gif

Mes taip pat verdam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(#ANDROMEDA# @ 2010 11 20, 15:25)
kiek girdejus tai jokiu prieksoniu kudikiams nerekomenduojama, mes tai nenaudojam...as tai kosyte skaninu svoguniuku, krapu sakele...petrazole dar galima, aisku viskas virta ar garuose garinta..

drinks_cheers.gif mes taip pat nenaudojam nei druskos, nei cukraus, nei pipiru. Naudoju tik savo uzaugintus krapus, petrazoles, o tarkim kosytes pasaldinimui moliuga ar cukinija smile.gif
Atsakyti
Mums jau 10 mėn., bet, verdant košeles, dar nei karto nedėjau jokių prieskonių. Gal jau laikas būtų pabandyti g.gif
Atsakyti
Esu tokios nuomonės, kad iki metų geriau vaikutį maitinti atskirai verdamu maisteliu, arba, kad ir nuo bendro stalo, bet be druskos ir prieskonių (galima patiems savo porciją pasiskaninti). O nuo metukų galima jau truputėlį įdėti prieskoninių žolyčių, dar vėliau ir druskytės.
Atsakyti
As taip pat manau jog vaikutis dar per savo gyvenima prisivalgys konservantu,ner kur skubeti bigsmile.gif
Atsakyti
nededeu nei druskos, nei cukraus i maisteli. bet kai verdu triusiena, visada imetu kelis pipiriukus, lauro lapa, pertrazoliu sakele ar saknies ar saliero kokio - mesyte skanesne gaunasi smile.gif
Atsakyti
Aš irgi galvoju,kad kuo vėliau tuo geriau, kol viriau atskirai,tol neduodavau, bet kai jau beveik metai dukrytei, tai valgo su mumis - duodu maziau prieskoningą arba visai be prieskonių maistą.
Atsakyti
naudoju tik krapus ir petražoles.
Atsakyti
O aš druskos dedu. g.gif
Viena pediatrė sakė, kad druska reikalinga vaikų augimui, t. y. kaulams. Be abejo, kiekis turi būti labai mažas. Aš pasirinkau himalajų druską ir virdama daržoves į puodą su vandeniu (ne atskirai į košę) įberiu kelias kruopytes. Išgraibius daržoves iš puodo, tos druskos jose būna dar mažiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Huba Buba: 21 gruodžio 2012 - 17:50
Kaip vaikelis negaus druskos kai 7 menesiu arba dar anksciau vaikas smaliziauja sudytus lashinius?! smile.gif
Atsakyti