Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

Ausrone, labai dailūs ir visai ne mažiukai smile.gif

Ieškosiu savo fotoaparato g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 29, 08:18)
Ausrone , gražus darželis  4u.gif Tačiau Mini Belle Bordo - paprikos, ne čiliukai wink.gif

Ačiū 4u.gif Tikrai bigsmile.gif o man juos AisteZ davė su čiliukais, tai aš juos prie čilių ir priskyriau biggrin.gif vadinasi galėsiu juos valgyt drąsiau biggrin.gif

QUOTE(ievakata @ 2011 03 29, 08:34)
AUSRONE, dailus daigeliai, tfu tfu tfu

o Kajeno pipirai astrus g.gif 

4u.gif
Aš kiek suprantu, tai jie ir dideli ir aštrūs bus g.gif bet auginu juos tik pirmi metai, tai tik teoriškai ir žinau ax.gif

QUOTE(madmuazele @ 2011 03 29, 09:06)
Ausrone, labai dailūs ir visai ne mažiukai smile.gif

Ieškosiu savo fotoaparato g.gif

Dėkui 4u.gif Man tai jie dar mažučiai biggrin.gif
Ir būtinai pafotkink savus, jau taip tos žalumos pasiilgusios mūsų akys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2011 03 29, 07:34)
Dar klausimukas, o Kajeno pipirai astrus g.gif  Nes as, labai protinga budama, kai sejau nepazymejau , kur kajenai, o kur paprikos, ai galvoju atskirsiu, o dabar ziuriu, kad jie visai vienodi, bent kol kas g.gif

kai užderės, tikrai atskirsit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 29, 09:30)
kai užderės, tikrai atskirsit  biggrin.gif

paguodet tongue.gif
Atsakyti
pas mane irgi jau isdygo juodoji paprika. ilgokai teko palaukt, bet islindo smile.gif bet kazkaip ne vienu metu, nors visi vienos rusies. kai kurie dar tik dysta

Ausrone 4u.gif grazus ukis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 29 kovo 2011 - 10:24
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 29, 09:24)
o man juos AisteZ davė su čiliukais, tai aš juos prie čilių ir priskyriau biggrin.gif vadinasi galėsiu juos valgyt drąsiau biggrin.gif

Mini Belle Bordo galėsi ne drąsiau valgyt, o abiem žandais kimšt - labai saldžios paprikytės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 29, 14:29)
Mini Belle Bordo galėsi ne drąsiau valgyt, o abiem žandais kimšt - labai saldžios paprikytės wub.gif

nu va kaip gerai rolleyes.gif nors vienus "čiliukus" galėsiu abiem žandais kimšt lotuliukas.gif svarbu, kad tik vaisių sulaukčiau cool.gif
Atsakyti
Merginos, ar ties, kad pasodinus ciliukus kartu su saldžaija paprika, jie sušvelnėja?
Atsakyti
bent jau aš tikrai šito nepastebėjau..
Atsakyti
QUOTE(marene @ 2011 03 30, 08:42)
Merginos, ar ties, kad pasodinus ciliukus kartu su saldžaija paprika, jie sušvelnėja?

Taip, tiesa. Bet užtenka išlaikyt čili ir paprikų kelių metrų atstumą ir sugyvena draugiškai smile.gif
Atsakyti
aaa, tai pas mane išlaikytas atstumas buvo biggrin.gif Reiks arčiau pasodint, gal ir aš tada išdrįsiu kokio čilioko krimstelt..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 30, 07:57)
aaa, tai pas mane išlaikytas atstumas buvo  biggrin.gif  Reiks arčiau pasodint, gal ir aš tada išdrįsiu kokio čilioko krimstelt..

Negadink parodos... Kaži ar sėklos kitiems metams tinkamos bus? g.gif
Atsakyti