Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

Kokia man nauda iš jų? doh.gif Gerai, kad Saintlina ir aaagnex sušelpė ax.gif tie tai auga...

Turiu seasol, dar dilgėlių raugo gaus pagerti balandžio mėn., gal kokių kiaušinių lukštų mirkalu palaistysiu... Negaus jokios chemijos schmoll.gif
Nusipirksiu tuos giriamus mišinius-gal jie kiek pagelbės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 30, 12:54)
Paprika Valencia visada gerai pas mane augo, o kitos..hm.. reiks matyt ikrais barstyt biggrin.gif

o kaip Orange Bell ir toji kita geltonvaisė? Pas mane tai jos neatsilieka nuo likusių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 30, 13:17)
o kaip Orange Bell ir toji kita geltonvaisė? Pas mane tai jos neatsilieka nuo likusių  g.gif

A, nu ja ja lotuliukas.gif tos irgi gerai nuaugusios, nepastebėjau jų ir nenufotkinau, ant kitos palangės šonus šildė smile.gif Ne, tikriausiai mano paprikos normalios lotuliukas.gif čiliai kai kurie nusmurgę.. Bet gal kad tipo žemaūgiai dekoratyviniai, tai tokie nykštukai g.gif
Žinai, per tokį kiekį visko nesužiūriu, dabar pradėjau manyt, kad viskas pas mane normalu, tik kai ką vėliau sėjau, tai atsilieka mažumėlę ax.gif
Šiandien viską į šiltnamį ištrėmiau, lai spokso į dangų smile.gif
Atsakyti
Sveikos, nedygsta mano čiliukai unsure.gif matyt seklos prastos, kur MB gavo g.gif gal kas turi daigeli padovanoti ar parduoti Kaune? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridyte: 30 kovo 2011 - 12:46
Prašom užsimaukšlint akuliorius, rodau 1/10 dalies savo čili "nykštukų".... tarp jų yra paprikų...............rolleyes.gif
Vazonėliai 7X7 cm.................

user posted image

Gal kai kurioms palengvės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 30 kovo 2011 - 12:57
QUOTE(Ex @ 2011 03 30, 12:54)
Kur, kur???
Manai rodysiu savo suskius tongue.gif Ranka net nekyla tokiems fotoreportažą daryt. Jums akinių reiks su dvigubais stiklais, kad sugebėtumėt įžiūrėt... Paprika Valencia visada gerai pas mane augo, o kitos..hm.. reiks matyt ikrais barstyt biggrin.gif

iziurejau tuos tokius ir be akiniu nuotraukos fone tongue.gif
turiu as ir tokiu ir anokiu- kai kurie jau vos ne ziedus krauna, kai kurie tik antrus lapelius leidzia. beviltiskai nevienodos paprikos siemet pas mane.
priminkit, kada mazdaug reik jas siltnamin isgrusti? nes mastau kas man is tu mazuju- kokia nauda ar spes man jos uzaugt g.gif pikiuot, ar nusispjaut g.gif
----------
is pirktines parduotuvines paprikos iskrapsytu seklu sudygo...isitisa zalia pieva doh.gif daigumas turbut 100procentinis unsure.gif spartumas irgi... idomus buvo pats vaisius idomu dabar ir kas per zveris isaugs bigsmile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif čia ir žlibas tokius įžiūrėtų...

Kai savo rodysiu, tai reikės padidinamo stiklo, kad įžiūrėti biggrin.gif

QUOTE(ingridyte @ 2011 03 30, 12:45)
Sveikos, nedygsta mano čiliukai  unsure.gif matyt seklos prastos, kur MB gavo  g.gif gal kas turi daigeli padovanoti ar parduoti Kaune? Aciu  4u.gif

aaagnex pardavinėja mirksiukas.gif Rašyk jai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 30, 14:00)
aaagnex pardavinėja mirksiukas.gif  Rašyk jai smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 30, 14:00)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif čia ir žlibas tokius įžiūrėtų...

Nuotrauka daryta per teleskopą... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 30, 13:54)
Gal kai kurioms palengvės biggrin.gif

nieko sau, normalaus dydžio. Jau norėjau pasiūlyt vienkartinių nosinaičių ašaroms nusibraukt, o čia... ot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 30, 14:33)
Jau norėjau pasiūlyt vienkartinių nosinaičių ašaroms nusibraukt, o čia... ot  bigsmile.gif

Va čia man gali duot nosinaičių verysad.gif Šitos paprikos dygo daugiau kaip mėnesį, sėjau sausio pabaigoje (pirmam plane trys daigai, arčiau lango čili) Jau kovo pabaiga, o dar tik kokios teužaugo.. Pradedu abejot ar iki rudens sulauksiu derliaus...

user posted image

Jos vidutinio ankstyvumo. Gal gali pasakyt po kiek laiko dera? Bent jau žinočiau ar verta dėt pastangas auginant...
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 30, 14:04)
Va čia man gali duot nosinaičių verysad.gif Šitos paprikos dygo daugiau kaip mėnesį, sėjau sausio pabaigoje (pirmam plane trys daigai, arčiau lango čili) Jau kovo pabaiga, o dar tik kokios teužaugo.. Pradedu abejot ar iki rudens sulauksiu derliaus...

user posted image

Jos vidutinio ankstyvumo. Gal gali pasakyt po kiek laiko dera? Bent jau žinočiau ar verta dėt pastangas auginant...

Bet neauga ir pas mane siemet, nu nors tu ka... doh.gif
Atsakyti