Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 31, 13:17)
kas dėl pietautojų, šunei protelis pasisuko - niekad nieko nei sode, nei namie žalio nevalgydavo ( kartais žolę viršikinimui užkrimsdavo). Dabar vis užtinku nosį į čilių dėžę įkištą  cool.gif

jaucia turbut augalo kartuma. jam ruccola turetu patikt lotuliukas.gif
na ka, suo - gurmanas
Papildyta:
QUOTE(Venta9 @ 2011 04 02, 16:37)
Mano receptas truputi kitoks,bet taippat labai skanu:2kg papriku iv.spalvu,0,5stikl,medaus,0,5stiklacto,0,5stikl,vandens,0,5stikl.alyv.aliejaus.Paprikas nuvalyti ,supjaustytisiaurais ruozeliais,visus ingredientus supilti i puoda,kai uzvirs sudeti paprikas ir kelias min.pakaitinti pamaisant,poto sudeti i 0,5l stikl.ir uzpilti tuo paciu marinatu.Iseiga 4 stiklainiukai.nereikia kaitint iskart uzdaryti.

o druskos visai nededat?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 04 03, 09:09)
Ir skaiciau Pomidoru temoje apie kalio permanganata-tiktu tokiu tirpalu ir paprikas su ciliukais palaistyti?

Aš jau palaisčiau-žiūrėim kas gausis. Gal nenumirs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 04 03, 14:52)
jaucia turbut augalo kartuma. jam ruccola turetu patikt  lotuliukas.gif
na ka, suo - gurmanas
Papildyta:
o druskos visai nededat?

As nededu,bet ir recepta toki gavau,tikrai labai skanu,juk astru,kam dar druskos.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2011 04 03, 19:11)
As nededu,bet ir recepta toki gavau,tikrai labai skanu,juk astru,kam dar druskos.

aisku 4u.gif
druska kartais islygina skoni, nebutinai surumui, nes as suriai ir nemegstu.
Atsakyti
šuktelsiu dar ir trečioj temoj, paprika šiltnamy dar gyva bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif
Sakykit ar paprikas geriau laikyti ant palangės kur būna saulė, ar kur nebūna?
Atsakyti
QUOTE(Sniege26 @ 2011 04 05, 19:16)
Sveikos ax.gif

Ir man klausimelis:ar išpikuojate, kai jau turi tikruosius lapelius ir įkasate iki skilčialpių? Ar jos mėgsta persodinimus ar ne? Klausiu dėl to, kad parinkti galėčiau tinkamesnį indelį. smile.gif Ačiū už atsakymus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 05, 12:43)
šuktelsiu dar ir trečioj temoj, paprika šiltnamy dar gyva  bigsmile.gif

stebiuosi tik, kad nežydi iki šiol mastau.gif Ten pas tave stebuklų laukas juk thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sniege26 @ 2011 04 05, 17:16)
Sveikos ax.gif

aš laikau ten, kur būna smile.gif
Atsakyti
beveik žydi, ale laukiu, kada dėl streso žiedus pames doh.gif

Saintlina, viską gavau ( beeeet labai tingiu į až rašyt smulkmenų, ryt ryte - pažadu blush-anim-cl.gif )
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 04 05, 17:52)
ar išpikuojate, kai jau turi tikruosius lapelius ir įkasate iki skilčialpių? Ar jos mėgsta persodinimus ar ne? Klausiu dėl to, kad parinkti galėčiau tinkamesnį indelį. smile.gif Ačiū už atsakymus. 4u.gif

aš įkasu iki skilčlapių.
Gal ir klystu, bet man susidarė įspūdis, kad joms persodinimai ne ypač patinka. Tai stengiuosi dažnai netrukdyti.

Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 05, 18:14)
1. beveik žydi

2. Saintlina, viską gavau ( beeeet labai tingiu į až rašyt smulkmenų, ryt ryte - pažadu  blush-anim-cl.gif )

1. Na va - o ką aš sakiau biggrin.gif
2. O, super assa.gif Ir kodėl tiek mažai užsiprašiau, jei jau viską gavai?... biggrin.gif
Atsakyti
Atėjau ir aš pasirodyt blush2.gif
pipirai De CAyenne:
user posted image
pipirai RA-BY (bybiukai):
user posted image
Paprikos Etiuda:
user posted image
Atsakyti
pipirai - gražuoliai, bet kam taip širdį draskyt su vaizdu pro langą. Eina sau, kokiose gražiose vietose gyvenat wub.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2011 04 05, 19:19)
viską gavai?...  biggrin.gif

oi, kad žinotum kaip ten problematiška, visko gavimas tolygus didžiam žygdarbiui hihihi.gif
Atsakyti