Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(Ex @ 2011 04 12, 15:33)
Ne, naktimis tikrai nepalieku. Į šiltnamį nuo 7 ryto iki 8 vakaro.... Jei šiltnamyje yra bent trys laipsniai šilumos, tai ir nešu... Dienomis apie +25 būna... vakare apie +10..

prie laipsnių jau palieki?

Pas mane mini šiltnamiukyj biggrin.gif (balkone biggrin.gif ) uždengtam dviguba agro plėvele rytais būną apie 5laipsniai, bet aš nenešu, kol 10 laipsnių nebūna blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 12 balandžio 2011 - 14:38
Aha... nu pliusas yra ir gerai... blush2.gif nu iki kokios 9 ryto mestelnu jiems ant galvos agroplėvelę jei ką... Bet jei jau +7 yra, tai be ceremonijų plikom galvom visi daigai tupi.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 04 12, 15:40)
Aha... nu pliusas yra ir gerai... blush2.gif nu iki kokios 9 ryto mestelnu jiems ant galvos agroplėvelę jei ką... Bet jei jau +7 yra, tai be ceremonijų plikom galvom visi daigai tupi.... blush2.gif

Ir mano kaip paaugo thumbup.gif Pasinaudojau Ex patarimu smile.gif - ir aš savąsias ėmiau nešioti.
Tik dabar galvoju, ar joms ne per maži tie vazonėliai g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 04 12, 16:00)
Ir mano kaip paaugo  thumbup.gif
Tik dabar galvoju, ar joms ne per maži tie vazonėliai  g.gif

Tikrai, labai jau prižiūrėti daigeliai ir gražiai nuaugę... wub.gif
O kokia tų vazonėlių talpa, nedažiebiu..... blush2.gif nors, atrodo, dar gali ir juose patupėt. Jei šaknyčių nesimato pro skylutes apačioje, tai nereik persodint.

Bet aš jei jau pamatau nors vieną šaknelės galiuką, persodinu į didesnį vazonėlį, kad augaliukas nepajaustų "kojų" spaudimo smile.gif Paprikos vos pajautusios ankštumą, stabdo savo augimą...nu čia iš patirties sakau.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 04 12, 16:11)
Jei šaknyčių nesimato pro skylutes apačioje, tai nereik persodint.

Bet aš jei jau pamatau nors vieną šaknelės galiuką, persodinu į didesnį vazonėlį, kad augaliukas nepajaustų "kojų" spaudimo smile.gif Paprikos vos pajautusios ankštumą, stabdo savo augimą...nu čia iš patirties sakau.. smile.gif

Ačiū 4u.gif Šaknelių dar nematyt, auginsiu toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 04 12, 11:28)
Tai va, kad nedirbo....o tokį kelią sukoriau doh.gif tai teko į Šilainių turgelį pavažiuot, ten gavau Seasolio, bet tokį maaaažą buteliuką, didesni buvo išpirkti cool.gif
gaila, kad piliarožių taip ir nenusipirkau, nu bet gal dar apsilankysiu aš ten gegužės mėnesį biggrin.gif

Mano paprikos (viena rūšis) irgi jau pumpuriukus krauna wub.gif

galiu nupirkti ir per autobusų siuntas išsiųst ar per kokius pačios pažįstamus perduoti 4u.gif Arba galiu nupirkti, pasodinti į vazonėlius ir kai pati atvažiuosi, atiduosiu.
( maniausi, kad žinai kas ten per šaraškino kontora doh.gif ) Atsiprašau labai už suklaidinimą 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 04 12, 16:11)
Tikrai, labai jau prižiūrėti daigeliai ir gražiai nuaugę... wub.gif
O kokia tų vazonėlių talpa, nedažiebiu..... blush2.gif nors, atrodo, dar gali ir juose patupėt. Jei šaknyčių nesimato pro skylutes apačioje, tai nereik persodint.

O as stebejausi, kodel kitos giriasi ziedais, o manosios paprikos jokiu ziedu krauti neketina, nors ir graziai atrodo doh.gif Parlekiau namo ir visas persodinau - saknu raizgalyne buvo unsure.gif Kazkur buvau skaicius, kad paprikos nemegsta persodinimo, tai maniau iki siltnamio su tais vazoniukais pratempsiu, bet pasirodo, kad negalima.
O tai kaip jus darot> Is karto i didelius sodinat ar pora kartu persodinejat?
Atsakyti
QUOTE(polfast @ 2011 04 13, 10:33)
O tai kaip jus darot> Is karto i didelius sodinat ar pora kartu persodinejat?

Paprikų niekada nesodinu (nepikiuoju) į bendrą dėžę ar lovelį, nes vėliau persodinant susijudina šaknys, paprikoms nepatinka, susivėlina žydėjimas.

Sėklas sėju į bendrą dėžutę, po to dar visai mažutes (jos tuomet dar ne tokios jautrios) išpikiuoju į atskirus nedidelius plastmasinius indelius - iš jų augaliuką galima lengvai išimti nesujudinus šaknų. Kai vėl paauga ir "išauga" savo vazoniuką, persodinu į didesnį, kad užtektų iki sodinimo į šiltnamį.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 04 13, 09:38)
Paprikų niekada nesodinu (nepikiuoju) į bendrą dėžę ar lovelį, nes vėliau persodinant susijudina šaknys, paprikoms nepatinka, susivėlina žydėjimas.

o aš nieko nesodinu į bendrą lovelį schmoll.gif Ne tik paprikas, bet ir pomidorus bendrabuty augint man nepatinka, kur kas geriau atskiruose indukuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 balandžio 2011 - 09:50
Išdygo dar vienas čili varpelis pavadinimu geltoni peniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 04 13, 09:50)
Išdygo dar vienas čili varpelis pavadinimu geltoni peniai biggrin.gif

čia hibridas naujas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 04 13, 10:58)
čia hibridas naujas?  biggrin.gif

tikriausiai rolleyes.gif
Šiemet stebuklų stebuklai dedasi g.gif Tai pomidoras - čili varpeliai, tai visuose vazonuose melisų pridygo, tai dar visokie čiūdai g.gif
Atsakyti