Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

kokio dydžio būtų optimalus indukas auginti iš uodegas gautiems čili pipirams? veislė taip ir vadinasi - "iš uodegas gauti, ekologiški, aštrūs, pailgi". na, čia šmaikščiai tipo suformulavau, bet visgi, imant statistiškai, kokio skermens reiktų vazoniuko. aš čiliukuose pirmametė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 04 13, 15:57)
Įsigyk termometrą ir žinosi ax.gif
Aš atviram balkone, bet daigykloj dienom išnešu ir laikau... deja ne viskas telpa... doh.gif Kitkas kas netelpa deja balkono dar nemato doh.gif

vat kaiptik siandien leksiu termometro. Bes kai isyla tai labai karsta buna,kazi neperkaistu? g.gif Aisku maza langiuka praversiu.
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2011 04 13, 15:54)
Ex, tai turbut galiu ir as savo stikliniam balkone juos diena laikyt?

Žinoma smile.gif bet jei balkonas stiklintas ir dieną saulė, tai tikrai būtų neprošal termometras. Normali temperatūta dienos metu apie +25 (+20 irgi gera)

Jei pas mane apsiniaukusią ir lietingą dieną šiltnamyje +14, tai irgi daigelių neslepiu po agroplėvele, leidžiu pasigrūdinti... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(samanaa @ 2011 04 13, 16:43)
Bes kai isyla tai labai karsta buna,kazi neperkaistu? g.gif  Aisku maza langiuka praversiu.

Perkaitimas ne į sveikatą, stebėk ir geriau jau langelį iš anksto praverk.
Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2011 04 13, 16:15)
kokio dydžio būtų optimalus indukas auginti iš uodegas gautiems čili pipirams?

neaišku kokie tie Uodegos pipirai, bet kiek esu mačiusi čili "pailgų", tai galutinio dydžio vazonas turėtų būti maždaug 3-4 ltr.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 04 13, 14:03)
Abu AJI, smulkmė... kažko greiti bais.. kitiems čiliams nė motais. Tiger'iukai nusmurgę..

matai, žino čiliai kaip elgtis, kad neišsiskirt iš giminės. Aji ir mano su pumpurais, tigeriai nusmurgę.. Jaučias, kad iš vienos šeimos biggrin.gif
Ale kokia aš glušė doh.gif Pažiūrėjau, kad reik dalį ūkio perkelt į didesnes talpas, nulėkus prisipirkau žemių. Grįžau, pasiraitojau rankoves, ogi žiūriu - indelių tai nenusipirkau doh.gif Ot žioplas daiktas..

Užtat paguodai netikėtai praturtėjau. Vykdėm su Ne mama mainų programą ir vietoj vieno nusmurgusio Tigerio gavau tris gražiausius čilius su pumpurais. Iš kur tas žmogaus gerumas?.. AČIŪ DAR KARTĄ wub.gif
Jau dabar net nebežinau, kiek čia tų veislių turiu blink.gif Reiks dėl įdomumo pasiskaičiuot.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 04 13, 18:21)
Jau dabar net nebežinau, kiek čia tų veislių turiu  blink.gif  Reiks dėl įdomumo pasiskaičiuot.

Aš tai iki 20 suskaičiavau, o poto pamečiau skaičių doh.gif
Atsakyti
turiu susirašius - tik 26 skirtingi pavadinimai blush2.gif . Turėjo būti tik 2.
Atsakyti
Gaudvile, koks fainas avataras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 04 13, 22:14)
Gaudvile, koks fainas avataras  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
matai, žino čiliai kaip elgtis, kad neišsiskirt iš giminės. Aji ir mano  su pumpurais, tigeriai nusmurgę.. Jaučias, kad iš vienos šeimos  biggrin.gif
Ale kokia aš glušė  doh.gif  Pažiūrėjau, kad reik dalį ūkio perkelt į didesnes talpas, nulėkus prisipirkau žemių. Grįžau, pasiraitojau rankoves, ogi žiūriu - indelių tai nenusipirkau  doh.gif  Ot žioplas daiktas..

Svarbiausia juk zeme! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2011 04 13, 17:15)
Žinoma smile.gif bet jei balkonas stiklintas ir dieną saulė, tai tikrai būtų neprošal termometras. Normali temperatūta dienos metu apie +25 (+20 irgi gera)

Jei pas mane apsiniaukusią ir lietingą dieną šiltnamyje +14, tai irgi daigelių neslepiu po agroplėvele, leidžiu pasigrūdinti... smile.gif
Papildyta:

Perkaitimas ne į sveikatą, stebėk ir geriau jau langelį iš anksto praverk.
Papildyta:

neaišku kokie tie Uodegos pipirai, bet kiek esu mačiusi čili "pailgų", tai galutinio dydžio vazonas turėtų būti maždaug 3-4 ltr.

aisku,supratau, aciu 4u.gif . Vasara tai laaabai karsta buna. Bet iki vasaros jie jau kaime bus pergabenti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanaa: 13 balandžio 2011 - 20:53
QUOTE(samanaa @ 2011 04 13, 20:55)
Svarbiausia juk zeme!  biggrin.gif

aha, svarbiausia žemė drinks_cheers.gif O jau jos turint ir į kišenes galima sodint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 04 13, 22:29)
aha, svarbiausia žemė  drinks_cheers.gif  O jau jos turint ir į kišenes galima sodint  rolleyes.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Užtat paguodai netikėtai praturtėjau. Vykdėm su Ne mama mainų programą ir vietoj vieno nusmurgusio Tigerio gavau tris gražiausius čilius su pumpurais. Iš kur tas žmogaus gerumas?.. AČIŪ DAR KARTĄ  wub.gif
Jau dabar net nebežinau, kiek čia tų veislių turiu  blink.gif  Reiks dėl įdomumo pasiskaičiuot.

prasom prasom biggrin.gif nepavadinciau nusmurgusiu to tigriuko lotuliukas.gif ziuresiu kaip man siemet su juo seksis- pernykstis gautas is EX neisgyveno ziemos unsure.gif
Atsakyti