Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

Prie kokios temperatūros galima laikyti paprikas lauke, apdengtas agroplėvele? Ar 14 laipsnių šilumos neperšalta?
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 04 15, 22:10)
Prie kokios temperatūros galima laikyti paprikas lauke, apdengtas agroplėvele? Ar 14 laipsnių šilumos neperšalta?

Aš jeigu yra bent 10 laipsnių nešu į balkoną. Apdengiu agro plėvele... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 04 15, 21:11)

Manieji jau beveik savaite gyvena balkone, nebenesioju smile.gif Sakyciau nesiskundzia 4u.gif
Atsakyti
nužydėjo jau mano čilis, dabar laukiu derliaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 04 16, 08:27)
Manieji jau beveik savaite gyvena balkone, nebenesioju smile.gif Sakyciau nesiskundzia 4u.gif

tai gal tavo balkonas stiklintas g.gif Mano, tai ne, o ryte lauke temperatūra 0 rodo, tai nušaldyt tikrai nesiruošiu... blush2.gif
Atsakyti
Ziuriu mano cili ir paprikos nejuda doh.gif Pirmadieni ir antradieni mums perstiklins balkonus, tai grusiu juos ten... dar turiu vilciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 04 15, 23:11)

Aš taip pat taip ir padariau. smile.gif Matau, kad joms patinka, lygtai paliko stangresnės, nesuglebusios smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 04 16, 07:53)
tai gal tavo balkonas stiklintas g.gif Mano, tai ne, o ryte lauke temperatūra 0 rodo, tai nušaldyt tikrai nesiruošiu... blush2.gif

Teip stiklintas ir dar plastiku! ax.gif
Atsakyti
eksperimento vardan palikau kelis kajenus šiltnamyje nakvot mastau.gif Ko tai įtariu, kad šituos ne taip lengva pribaigt..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 04 17, 21:42)
eksperimento vardan palikau kelis kajenus šiltnamyje nakvot  mastau.gif  Ko tai įtariu, kad šituos ne taip lengva pribaigt..

Kodėl Tu juos nori "pribaigti"? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 04 17, 19:44)
Kodėl Tu juos nori "pribaigti"?  unsure.gif

tokio tikslo neturiu, bet nutariau, kad šitie eksperimenti bus tinkamiausi biggrin.gif Nu jau reik kažką daryt, nes patiems maža vietos namie darosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 04 17, 21:55)
tokio tikslo neturiu, bet nutariau, kad šitie eksperimenti bus tinkamiausi  biggrin.gif Nu jau reik kažką daryt, nes patiems maža vietos namie darosi  g.gif

Supratau ax.gif
Atsakyti