QUOTE(asami @ 2011 04 27, 23:54)
Beje, kad ten tie butai yra ne tik rezervuojami bet ir perkami, ar negali buti cia koks marketinginis triukas?

Man kazkaip neitiketinai atrodo, kad statyboms vos prasidejus zmones jau taip perka butus.. Negi nepasimoke is kitu skaudzios patirties su butu pirkimu, kol jie nepastatyti. O ir kaina ju didoka tikrai (na, bent jau mano akim ziurint

)
Nežinau dėl marketingo triuko, neaišku, kaip ten yra.

Mes sumokėjom pradinį įnašą, pasirašėm preliminarią pirkimo-pardavimo sutartį. Galutinė suma bus jau priduodant butą, tai jis plane pažymėtas kaip parduotas, ne rezervuotas, nes rezervuoja tik kelioms dienoms. Faktas, kad butai ar parduodami ar rezervuojami labai sparčiai. Mes su jais kalbėjom maždaug kovo mėnesį ir jau teko rinktis tik iš kelių butų, kurie tiko mums pagal kainą, nes visi jau buvo užimti.
Rizika, žinoma, yra didelė - labai daug naktų nemiegojau, kol nusprendžiau rizikuot.
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2011 04 28, 09:15)
Hmm, statybų etapai keturi, vadinasi, pirmuosius butus nusipirkę dar ilgai ilgai gyvens statybiniam triukšme, dulkėse ir tokioj, ee, savotiškoj aplinkoj...
O šiaip aš luktelčiau Pušų terasos - ten lokacija geriausia..
Aš ir visai mąsčiau laukt jos, bet manau dar statybos labai užsitęs. Ir be to, man labai maloniai paaiškino, kad Pušų terasos butai bus dar brangesni.

Jau sunku įsivaizduot dar didesnę kainą.