Įkraunama...
Įkraunama...

"Antakalnio terasos"

QUOTE(flight @ 2011 04 27, 10:23)
Na, dėl mokyklos tai taip užtikrintai nekalbėčiau  g.gif Mums toji mokykla buvo arčiausiai namų, bet ten nė už ką savo vaiko nevesčiau. Brrr... schmoll.gif Vežoju dabar į visai kitą rajoną sūnų mokyklon biggrin.gif  O koks darželis ten netoli? Kažkaip, neteko girdėti...

Na del mokyklos gerumo ar blogumo dar nespejau pasidometi. Nes daabar aktualiau darzeliai. Veliau reiks ziureti, aisku.
Atsakyti
Dar radau info.
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grikute: 27 balandžio 2011 - 12:16
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2011 04 27, 09:23)
Apie sia firma girdejome tik teigiamus atsiliepimus. Aisku, siuo atveju gautusi, kad perkame kate maise, bet jie tikrai ne saraskinu kontora. Vien tas,kad bankas finansuoja 90proc. kredito.
Vakar dar paziurejau, kad su kiekviena diena vis tu butu lieka maziau.

Na, sakyciau rizika yra nepaisant to, kad gera imone. Ir gerom buna, kad nepasiseka. O buta tai ne batus nusipirkt.. As irgi labai susizavejau tais namais, bet neplanuoju pirkti kol nebus baigta. Nesinori rizikuoti ir likti su breziniu rankose arba su pusiau pastatytu pastatu.. O jei butu nebebus, tai gaila, bet vadinasi nelemta smile.gif

Beje, kad ten tie butai yra ne tik rezervuojami bet ir perkami, ar negali buti cia koks marketinginis triukas? g.gif Man kazkaip neitiketinai atrodo, kad statyboms vos prasidejus zmones jau taip perka butus.. Negi nepasimoke is kitu skaudzios patirties su butu pirkimu, kol jie nepastatyti. O ir kaina ju didoka tikrai (na, bent jau mano akim ziurint ax.gif )
Atsakyti
Hmm, statybų etapai keturi, vadinasi, pirmuosius butus nusipirkę dar ilgai ilgai gyvens statybiniam triukšme, dulkėse ir tokioj, ee, savotiškoj aplinkoj...
O šiaip aš luktelčiau Pušų terasos - ten lokacija geriausia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 28 balandžio 2011 - 08:40
QUOTE(asami @ 2011 04 27, 23:54)
Beje, kad ten tie butai yra ne tik rezervuojami bet ir perkami, ar negali buti cia koks marketinginis triukas?  g.gif  Man kazkaip neitiketinai atrodo, kad statyboms vos prasidejus zmones jau taip perka butus.. Negi nepasimoke is kitu skaudzios patirties su butu pirkimu, kol jie nepastatyti. O ir kaina ju didoka tikrai (na, bent jau mano akim ziurint  ax.gif )

Nežinau dėl marketingo triuko, neaišku, kaip ten yra.smile.gif Mes sumokėjom pradinį įnašą, pasirašėm preliminarią pirkimo-pardavimo sutartį. Galutinė suma bus jau priduodant butą, tai jis plane pažymėtas kaip parduotas, ne rezervuotas, nes rezervuoja tik kelioms dienoms. Faktas, kad butai ar parduodami ar rezervuojami labai sparčiai. Mes su jais kalbėjom maždaug kovo mėnesį ir jau teko rinktis tik iš kelių butų, kurie tiko mums pagal kainą, nes visi jau buvo užimti.
Rizika, žinoma, yra didelė - labai daug naktų nemiegojau, kol nusprendžiau rizikuot. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2011 04 28, 09:15)
Hmm, statybų etapai keturi, vadinasi, pirmuosius butus nusipirkę dar ilgai ilgai gyvens statybiniam triukšme, dulkėse ir tokioj, ee, savotiškoj aplinkoj...
O šiaip aš luktelčiau Pušų terasos  - ten lokacija geriausia..

Aš ir visai mąsčiau laukt jos, bet manau dar statybos labai užsitęs. Ir be to, man labai maloniai paaiškino, kad Pušų terasos butai bus dar brangesni. doh.gif Jau sunku įsivaizduot dar didesnę kainą. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylumoj: 28 balandžio 2011 - 09:31
Pirmiausia pasirasoma rezervacijos sutartis ir sumokama 10tukst.lt. Veliau pasirasoma prelimanari pardavimo-pirkimo sutartis. O kai jau bus pastatytas namas, tada viskas iki galo.
As irgi taip manau, kad kainos ten tikrai nemazes.

Tylumoj, tai busim kaimynes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylumoj @ 2011 04 28, 10:26)
Ir be to, man labai maloniai paaiškino, kad Pušų terasos butai bus dar brangesni. doh.gif Jau sunku įsivaizduot dar didesnę kainą. biggrin.gif

Man pvz kaskart pažiūrėjus butų kainas pasidaro įstabu, kad mes lygiai už 3 min kelio iki durų nuo Ant. terasų prieš kelis metus pasistatėm 180 m2 namą, kurio kaina su pilna apdaila, sklypu ir kiemo sutvarkymu tokia pat, kaip trijų kambarių 70 m2 butukas štai šiame projekte.. bigsmile.gif O dar sako, krizė, kainos krenta biggrin.gif schmoll.gif

O beje, kiek gyventojai mokės už kvartalo apsaugą ir aplinkos (tų visų angliškų ir kitokių sodų) tvarkymą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 28 balandžio 2011 - 10:47
Įvesta į duomenų bazę ir bus profilaktiškai naujinama informacija: http://www.ntspekuli...kalnio_terasos_
Atsakyti
[quote=flight,2011 04 28, 11:43]
Man pvz kaskart pažiūrėjus butų kainas pasidaro įstabu, kad mes lygiai už 3 min kelio iki durų nuo Ant. terasų prieš kelis metus pasistatėm 180 m2 namą, kurio kaina su pilna apdaila, sklypu ir kiemo sutvarkymu tokia pat, kaip trijų kambarių 70 m2 butukas štai šiame projekte.. bigsmile.gif O dar sako, krizė, kainos krenta biggrin.gif schmoll.gif

Gerai, kad jums taip pasiseke. Bet jei parduotumet savo nama, jo kaina tikrai butu visai kita. Greiciausiai jau minimum kaip du butai terasose po 70kv.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grikute: 28 balandžio 2011 - 21:33
QUOTE(Grikute @ 2011 04 28, 10:45)
Pirmiausia pasirasoma rezervacijos sutartis ir sumokama 10tukst.lt.  Veliau pasirasoma prelimanari pardavimo-pirkimo sutartis. O kai jau bus pastatytas namas, tada viskas iki galo.
As irgi taip manau, kad kainos ten tikrai nemazes.

Tylumoj, tai busim kaimynes wink.gif

busim ir mes kaimynai smile.gif abejojantiems nėra ta pradinė įmoka didelė - 15-10%
Atsakyti
QUOTE(pragäras @ 2011 04 29, 00:24)
busim ir mes kaimynai smile.gif abejojantiems nėra ta pradinė įmoka didelė - 15-10%

Oho, kaiminysteje turesim Pragara wink.gif NIu ka darysi, bandysim susigyventi wink.gif

Atsakyti