Įkraunama...
Įkraunama...

"Antakalnio terasos"

QUOTE(pragäras @ 2011 04 29, 00:24)
busim ir mes kaimynai smile.gif abejojantiems nėra ta pradinė įmoka didelė - 15-10%

Sveiki, smagu, kad mūsų daugėja. drinks_cheers.gif Kuris jūsų namas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 04 28, 09:15)
Hmm, statybų etapai keturi, vadinasi, pirmuosius butus nusipirkę dar ilgai ilgai gyvens statybiniam triukšme, dulkėse ir tokioj, ee, savotiškoj aplinkoj...
O šiaip aš luktelčiau Pušų terasos  - ten lokacija geriausia..

Aisku, kazkiek diskomforto gal ir bus. Bet vyras sake, kai ziema buvo griaunami pastatai, tai grazu ziuret. Viskas buvo laistoma, masinu ratai plaunami.
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2011 04 29, 16:26)
Aisku, kazkiek diskomforto gal ir bus. Bet vyras sake, kai  ziema buvo griaunami pastatai, tai grazu ziuret. Viskas buvo laistoma, masinu ratai plaunami.

be to, jeigu yra noras/poreikis busta pirkti dabar, tai kasgi lauks dar keleta metu, kol bus Pusu terasa statoma. manau, dar bent kokius penkis metus reiketu laukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylumoj @ 2011 04 29, 11:20)
Sveiki, smagu, kad mūsų daugėja. drinks_cheers.gif Kuris jūsų namas? 4u.gif

Ugnies namas A3 :-) šiaip mes antakalniečiai, aš čia gimiau, mokiausi ir augau, dabar 1 km nuo terasų gyvenam
Atsakyti
QUOTE(pragäras @ 2011 05 01, 18:38)
Ugnies namas A3 :-) šiaip mes antakalniečiai, aš čia gimiau, mokiausi ir augau, dabar 1 km nuo terasų gyvenam

Va va, kaip sako kur gyveni ten ir gerai. Tikriausiai del to ir norejote isikurti Antakalnyje. Viskas pazistama, sava.
Sakykite, o kaip ta Antakalnio mokykla, cia viena forumiete rase, kad ne uz ka nevestu savo vaiko. Ir apie darzelius ga ka girdejote.
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2011 05 02, 08:54)
Sakykite, o kaip ta Antakalnio mokykla, cia viena forumiete rase, kad ne uz ka nevestu savo vaiko. Ir apie darzelius ga ka girdejote.

Apie mokyklas yra atskira tema forume, ten ir apie mokyklas Antakalnyje yra 4u.gif
Atsakyti
apie mokyklą ir aš girdėjau negerus atsiliepimus. kad lygis žemas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 02 gegužės 2011 - 10:14
QUOTE(Grikute @ 2011 05 02, 08:54)
Va va, kaip sako kur gyveni ten ir gerai. Tikriausiai del to ir norejote isikurti Antakalnyje. Viskas pazistama, sava.

kiek žinau, kad Daukšos (buvusi 22-a) neblogai apsitvarkiusi. pasiklausiu draugų prie progos, kuriems tie dalykai aktualūs:)
Atsakyti
Šiaip dabar daugelis stengiasi vaikus leisti į pradines mokyklas, o ne įmeta iškart į vidurinę, kur dideli neretai terorizuoja mažiukus, nekalbant jau apie narkotikų ir kt. pavojus. Antakalnyje yra pradinė Volungės m-kla, tik ten klasėse vaikai mokosi pramaišiui su vaikų namų auklėtiniais (gerai tai ar nelabai, spręsti patiems tėvams).

Atsakyti
QUOTE(asami @ 2011 04 27, 23:54)
As irgi labai susizavejau tais namais, bet neplanuoju pirkti kol nebus baigta. Nesinori rizikuoti ir likti su breziniu rankose arba su pusiau pastatytu pastatu.. O jei butu nebebus, tai gaila, bet vadinasi nelemta smile.gif

drinks_cheers.gif
ir aš tik pamačiusi projektą susižavėjau - vieta, aplinkos sutvarkymu, o vien ką reiškią 14.5kv. metrų nusižiūrėto buto terasa wub.gif bet kadangi dar porą ateinančių metelių NT įsigyti neplanuoju, tai palauksiu Beržų terasos biggrin.gif arba gal ir dabartinis mano svajonių butas atsilaisvins ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucrezia: 04 gegužės 2011 - 22:27
Mano manymu kainos yra labai dideles, ypatingai kai buvo skelbiama, kad butai bus prieinami vidutines pajamas gaunantiems zmonems smile.gif ir dar namai didziausi, mes laukem kazko ypatingesnio is sio projekto smile.gif
mano manymu daug labiau vertas demesio yra sis pasiulymas, kas iesko ne 40 kv dydzio buto:

http://www.skelbiu.l...i-10697092.html
Atsakyti
QUOTE(vertigo @ 2011 05 06, 21:32)
Mano manymu kainos yra labai dideles, ypatingai kai buvo skelbiama, kad butai bus prieinami vidutines pajamas gaunantiems zmonems smile.gif ir dar namai didziausi, mes laukem kazko ypatingesnio is sio projekto smile.gif
mano manymu daug labiau vertas demesio yra sis pasiulymas, kas iesko ne 40 kv dydzio buto:

http://www.skelbiu.l...i-10697092.html

tai galima pabandyti pasiieškoti daugiau pasiūlymų Antakalnyje - tada ir galima lyginti. o jei yra klausimas, kodėl būtent šitame rajone, tai čia kita tema smile.gif
Atsakyti