QUOTE(tiutis @ 2011 02 28, 20:14)
jokio sarasiuko nera.viskas priklauso kur pazinciu turi,kiek perki,kiek deretis moki.
Del tiekeju tai tikrai taip, kuo busi ikiresnis ir atkallesnis, o kuo anskciau viska pradeis planuotis ir deliotis, tuo poto eis viskas sklandziau ir pigiau
Papildyta:
QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 28, 19:24)
Sveiki, nelabai as apie stoga galiu ka pasakyti, mes pries pora metu dejome, tai su darbais ir visa apdaila, medziagom (dejom Ranila), apie 30 000 gavosi. 330 kvadratu. Esam patenkinti.
Man grazi
raudona vonia, tik kaip jau kazkas cia sake, turi visas namas susisaukti... TAme name viskas tvarkoj, vat jei tokia i mano nama ikeltum,tai ijejes is koto isvirstum, nes pas mane labai sviesu visr, sokaiskristu is konteksto...
Niera ko noreti 330 m2, o ir dejotes kaip suprantu 2008, statybiniku euforijos pabaigos laikotarpiu.
Man stogas 200m2 kainavo - mediena ~2500, darbas 7200, danga ~4500, difuzine plevele, varztai, metaliniais kampaniai, ankeriai ir dar kas nors ~1500 = .......
Atskirai dar apskarinimas su medziagom man atrodo iki 2000.
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2011 02 28, 20:39)
Žinau bent kelis,bet nežinau ar galiu rekomenduot.Kontroliuot reikia ,kaip ir visus.
Maniskiu kontroliuoti nereikia

tik reikia zinoti ko nori, o jie padarys taip kaip reikia. Jei bus papildomu pageidavimu arba supratimo lygis ko nori ausktesnis nei vidutinis isakysite savo pageidavimus ir jie atliks savo "juoda" darba.