Įkraunama...
Įkraunama...

** Čia Šiauliečiai statosi namus **

[quote=airise,2011 02 28, 21:39]
Žinau bent kelis,bet nežinau ar galiu rekomenduot.Kontroliuot reikia ,kaip ir visus.
Papildyta:

Nejau nera tokiu kuriu kontroliuoti nereikia. Jai taip gerai ismanote tuos darbus kodel nekurete statybu UAB? Ir galetumete tapti pagrindinu rangovu SM..
Ar visos zinios tik prie PS atsiskleidzia? smile.gif
P.S. tik mano asmeninis pamastimas..
Atsakyti
QUOTE(tiutis @ 2011 02 28, 20:14)
jokio sarasiuko nera.viskas priklauso kur pazinciu turi,kiek perki,kiek deretis moki.

Del tiekeju tai tikrai taip, kuo busi ikiresnis ir atkallesnis, o kuo anskciau viska pradeis planuotis ir deliotis, tuo poto eis viskas sklandziau ir pigiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(seima is 5 @ 2011 02 28, 19:24)
Sveiki, nelabai as apie stoga galiu ka pasakyti, mes pries pora metu dejome, tai su darbais ir visa apdaila, medziagom (dejom Ranila), apie 30 000 gavosi. 330 kvadratu. Esam patenkinti. g.gif
Man grazi raudona vonia, tik kaip jau kazkas cia sake, turi visas namas susisaukti... TAme name viskas tvarkoj, vat jei tokia i mano nama ikeltum,tai ijejes is koto isvirstum, nes pas mane labai sviesu visr, sokaiskristu is konteksto... mirksiukas.gif

Niera ko noreti 330 m2, o ir dejotes kaip suprantu 2008, statybiniku euforijos pabaigos laikotarpiu.
Man stogas 200m2 kainavo - mediena ~2500, darbas 7200, danga ~4500, difuzine plevele, varztai, metaliniais kampaniai, ankeriai ir dar kas nors ~1500 = .......
Atskirai dar apskarinimas su medziagom man atrodo iki 2000.
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2011 02 28, 20:39)
Žinau bent kelis,bet nežinau ar galiu rekomenduot.Kontroliuot reikia ,kaip ir visus.

Maniskiu kontroliuoti nereikia drinks_cheers.gif tik reikia zinoti ko nori, o jie padarys taip kaip reikia. Jei bus papildomu pageidavimu arba supratimo lygis ko nori ausktesnis nei vidutinis isakysite savo pageidavimus ir jie atliks savo "juoda" darba.
Atsakyti
QUOTE(laimingas @ 2011 02 28, 14:47)
Mes blokelius pirkom is B-A (per pazintis), nes pasiule maziausia kaina... Nors turejau pazinciu ir Jupojoje, Alnidoje...
Visur aplankyk, ir pasiulyk kad padarytu samata is Jums reikiamu medziagu... Zinoma, reiktu zinot mazdaug Jums reikiamu medziagu kieki...  ax.gif

Aš pats ne šiaulietis, ir namą stačiausi Kretingoje. Bet vistik, pačias geriausias salygas ir kainas gavau pas jus fasado apdailoje. Kiek suprantu tai jie yra didmenininkai lietuvoje. Turi kelių tipų blokelius ir dar visokių liktinių klojinių įdomybių. www.fasado-apdaila.lt
Atsakyti
QUOTE(zvejys @ 2011 02 28, 20:52)
Biesai primink man kokius langus plastikinius, ar medinius dėsi? ir kas nulėmė apsisprendimą?

Galvoju apie medinius,bet kai ateis eile,tada ir matysim,nes pirmoje eileje ziuresiu kad butu kuo didesne silumine varza. Seip megrame gali pasiulyti euro 11 profilio langus (profilis 11 cmstorio) Kaina ju priimtina,bendravimas liuksiskas ir kompanija dirba nevieni metai.(kas man svarbu)
Papildyta:
QUOTE(tiutis @ 2011 02 28, 21:14)
jokio sarasiuko nera.viskas priklauso kur pazinciu turi,kiek perki,kiek deretis moki.

Yra,tik ne kiekvienas aklas mato.Tfu,tai yra nekiekvienam galima jy pamatyti smile.gif
Papildyta:
[quote=discot,2011 02 28, 22:18]
Papildyta:

Nejau nera tokiu kuriu kontroliuoti nereikia. Jai taip gerai ismanote tuos darbus kodel nekurete statybu UAB? Ir galetumete tapti pagrindinu rangovu SM..
[/quote]

O kodel tu neisikures? As tik seip..pamastau..
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 02 28, 11:15)
dėl tavo vonios pritariu biesui  thumbup.gif Pastebėjau, kad parketas, kaip pas mane  smile.gif
Kur užsakei duris?

aciu uz jusu pasisakymus,duris uzsisakemis INVALDO,idomu kad gi2lux prisimena mane is susitykimo.
Atsakyti
Mes blokelius pirkome BA prekyboje, tuo metu labai pigiai gavosi...Seniai tas buvo, neberasysiu kainos, neaktualu...
Atsakyti
QUOTE(raimis111 @ 2011 02 28, 21:38)
Aš pats ne šiaulietis, ir namą stačiausi Kretingoje. Bet vistik, pačias geriausias salygas ir kainas gavau pas jus fasado apdailoje. Kiek suprantu tai jie yra didmenininkai lietuvoje. Turi kelių tipų blokelius ir dar visokių liktinių klojinių įdomybių.  www.fasado-apdaila.lt

Perziurejus kitas sio dalyvio zinutes dvelkia labai siaura domejimosi sritimi ir rysiais su ta mineta imone g.gif
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2011 02 28, 22:05)

Yra,tik ne kiekvienas aklas mato.Tfu,tai yra nekiekvienam galima jy pamatyti smile.gif

Na ten daugiausiai meistrai yra, o apie kiekviena lt krautuve mes nemokamos reklamos neskialbiam, nebent 000054.gif , gal tada koki LT perpardaveja ir labiau pamegtumem ir i savo sarasus itrauktumem lotuliukas.gif
Atsakyti
O kodel man to reiketu? 4u.gif
Yra ir taip veiklos...
Pamastyk kiek tu sumoketum jai tau nama statys firma?
Jug musu eilinis pilietis ziuri kuo pigiau gauti paslauga ar preke.
Kompanija reikalinga tik tuo atveju jai nori dalyvauti konkursose..

Papildyta:
O kodel tu neisikures? As tik seip..pamastau..
[/quote]

Papildyta:
Ir kodel dabar zmogu uzsipuolate kuris nori pareklamuoti savo preke.. Gal jis jum kokias super nuolaideles gali pritaikyti a ?
Atsakyti
[quote=discot,2011 02 28, 21:18]
Papildyta:

[/quote]

Ko dabar tau nepatiko mano pasakymas? Jei man reikia atvažiavus į statybas eit ir rodyt visas kliurkas ,kad ištaisytų,o po to vistiek neištaiso,ir po šiai dienai palikta ,tai čia kas? Rimti meistrai neturėtų taip dirbti.

PS.Man rezervuota vieta vienoj statybų firmoj kaip statybų prižiūrėtojos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 28 vasario 2011 - 23:09
Laba,gal yra kur SM skyrelis kuriame pardavinejami pvz zu ztatybom susije dalykai? Pvz as domiuosi juriniu konteineriu ir seip,kaikuriais dalykais.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 03 01, 09:40)
Laba,gal yra kur SM skyrelis kuriame pardavinejami pvz zu ztatybom susije dalykai? Pvz as domiuosi juriniu konteineriu ir seip,kaikuriais dalykais.. smile.gif

čia
Atsakyti
Dbr man klausimas iskilo, kas kiek mokejot uz stogo dengima?a? mes mokesim 15tukst ar ne per daug dbr galvoju g.gif
Atsakyti