Įkraunama...
Įkraunama...

** Čia Šiauliečiai statosi namus **

QUOTE(biesas66 @ 2011 03 01, 16:50)

Būtų visai nieko, jeigu ne išryškintų sijų gausa, tik vonios kambaryje "ramiau" smile.gif
Biesai, kažin ar esi klasikos gerbėjas, gal klasikos atmainos arba vintage, bijau suklysti, gal kas pataisys kaip vadinasi stilius su atidengtomis sijomis ir atidengtomis plytinėmis sienomis.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 03 02, 10:00)
Būtų visai nieko, jeigu ne išryškintų sijų gausa, tik vonios kambaryje "ramiau"  smile.gif
Biesai, kažin ar esi klasikos gerbėjas, gal klasikos atmainos arba vintage, bijau suklysti, gal kas pataisys kaip vadinasi stilius su atidengtomis sijomis ir atidengtomis plytinėmis sienomis.

Ne,ne,as klasikos nesu megejas kaip pasirode..As noriu viduriuko tarp klasikos ir moderno. Klasikoje uzdusciau. ax.gif
Man butent patinka tokie balkiai,akmuo ar dar kazkas interjere,vienu zodziu naturalios medziagos. Mano maymu naturalios medziagos ir suteikia nemazai jaukumo,interjeras gyvas. Zinau kad name zaisiu su balkiais,medienos detalem ant sienu,sendintom klinkerio plytelem. Labai patiko matyta detale valerijono vaistineje,tai yra isgriautas senos kolonos (raudonu,geltonu plytu) kampas,tas kampas uzdengtas stiklu ir po juo padetos (nepamenu tiksliai) su vaistine susijusios detales. Manau butu geras varijantas isirengti kazka panasaus namie,ten galetu laikyti koki seimai brangu daigta ar kelis... (ale mini muziejus)
Na,mintys susidelios kai atsistosiu vidury namo,kai galesiu matyti plotus,tada bus aiskiau. O stiliaus su atvirais balkiais pavadinima ir as noreciau suzinoti.
Zinau tik tiek kad nebus pas mane pliku sienu,ir navarotnu lubu.. matyt as jau pergyvenau ta liga kaip lubu navarotai,nes esu pridares ju ivalias kitiem ir pas save jau noris ramybes..

P.S. Tam interjere rinkciaus sviesesnes medienos spalvas,o seip tai kaip sakiau,mano stichija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 03 02, 10:16)
Labai patiko matyta detale valerijono vaistineje,tai yra isgriautas senos kolonos (raudonu,geltonu plytu)  kampas,tas kampas uzdengtas stiklu ir po juo padetos (nepamenu tiksliai) su vaistine susijusios detales. Manau butu geras varijantas isirengti kazka panasaus namie,ten galetu laikyti koki seimai brangu daigta ar kelis... (ale mini muziejus) 

tokie sienų atidengimai daromi prieškarinio laikotarpio namuose, juos restauravus, atidengtos plytinės sienos tampa interjero detale, akių trauka, sijos taip pat. Oj, nelengva užduotis tavęs laukia mirksiukas.gif Ypač dėl to, kad fasadas modernistinis, reikės galvą pasukti smile.gif
Papildyta:
Valerijone reikės atkreipti dėmesį, nepastebėjau.
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 03 02, 10:33)
tokie sienų atidengimai daromi prieškarinio laikotarpio namuose, juos restauravus, atidengtos plytinės sienos tampa interjero detale, akių trauka, sijos taip pat. Oj, nelengva užduotis tavęs laukia  mirksiukas.gif Ypač dėl to, kad fasadas modernistinis, reikės galvą pasukti  smile.gif
Papildyta:
Valerijone reikės atkreipti dėmesį, nepastebėjau.

Tai mano tas fasadas man atrodo realiai bus tik tinkas,gal dar plius sendintu klinkerio plyteliu dalis.. Uzduotis nelengva,bet nuo to tik idomiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 03 01, 15:50)

Labas rytas biggrin.gif O man kažkaip per niūru, per tamsu blush2.gif
Atsakyti
Biesai,
stiliu daznas toki vadina modernia klasika - man irgi patinka mirksiukas.gif Mano namuciai - ta puse, tik kiek sviesesni. Tiesa, siuo metu dar iki interjero uzbaigimo - kaip iki Maskvos lotuliukas.gif
Atsakyti
Berže, parodyk savo vonią 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 03 02, 07:33)
tokie sienų atidengimai daromi prieškarinio laikotarpio namuose, juos restauravus, atidengtos plytinės sienos tampa interjero detale, akių trauka, sijos taip pat. Oj, nelengva užduotis tavęs laukia  mirksiukas.gif Ypač dėl to, kad fasadas modernistinis, reikės galvą pasukti  smile.gif

mano nuomone, visiskai nesvarbu, kad eksterjeras ir interjeras butu vieno stiliaus. pvz norgej, visi, praktiskai, namai trobeles, t.y. klasikinio stiliaus, o viduj visko buna ir moderno, ir klasikos, ir tt..
o tai ka ikele Biesas yra labai grazu smile.gif plytos interjere thumbup.gif
Atsakyti
Is kur perkat plyteles namui? Vakar su vyru i irisa nuvaziavom, kas patinka tai kainos kaineles, moraliskai ir finansiskai nepasiruose 4000 paklot uz plyteles uz 8 kv vonios kambari verysad.gif gal zinot pigesniu "tasku", isskyrus prekybos centrus statybinius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2011 03 02, 11:54)
Is kur perkat plyteles namui? Vakar su vyru i irisa nuvaziavom, kas patinka tai kainos kaineles, moraliskai ir finansiskai nepasiruose 4000 paklot  uz plyteles uz 8 kv vonios kambari verysad.gif gal zinot pigesniu "tasku", isskyrus prekybos centrus statybinius biggrin.gif

Turguje nebandėt žiūrėti? Kaimynė sakė kartais imanioma ten visokių gražių dalykų rasti g.gif Nors pati neprisimenu kada ten buvau doh.gif Tik MB sakė, kad čiaupus iš turgaus pirksime g.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 03 02, 11:37)
Berže, parodyk savo vonią  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aulina, neuzbaigta vonia - uzuolaidos neparistos, nera veidrodzio ir bra - dar vaizdo nera blush2.gif Vaiku ir sveciu voniose veidrodziai nesuklijuoti, taip pat nera bra. Gal kai uzbaigsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beržė: 02 kovo 2011 - 12:14
QUOTE(biesas66 @ 2011 03 01, 22:19)
Man konteineris tik laikina investicija,juk poto jy parduosi,neuzsudysi..  O konteineris kurkas saugiau negu koks garazas..  Va tokie tie mano pamastymai ta tema..

Jei kas parduos tai manau, jau nebenaudojama, o poto su perpardavimu vel papildomai reikalu, gal niekas nenores uz tokia kaina kokiam pusemciu uzsipirkti paildomai reikalu.

Mas mane buvo tokia suklerusi budele, nuo senovinio pasto masinos, tai siaip ne taip po statybu pardaviau uz 50Lt, taigi visi nori uz dyka ir dar kad atveztum lotuliukas.gif

Siaip tai nei karto niekas nesilauze ir nieko nevoge. Statybinikai ten tokius minimaliu iorankius laike, bet brangesnius kaip ir as veziojemes. Aiksu jei butu isisuke butu nuostoliu, bet jei pasistatysisi LABAI saugu konteineri tai reiks, kad jame yra daug BRANGIU dalyku, del to ieis i vidu ne per trumpesni laika nei butu ioeje pas mane.
Atsakyti