QUOTE(aulina @ 2011 03 02, 10:00)
Būtų visai nieko, jeigu ne išryškintų sijų gausa, tik vonios kambaryje "ramiau"
Biesai, kažin ar esi klasikos gerbėjas, gal klasikos atmainos arba vintage, bijau suklysti, gal kas pataisys kaip vadinasi stilius su atidengtomis sijomis ir atidengtomis plytinėmis sienomis.
Ne,ne,as klasikos nesu megejas kaip pasirode..As noriu viduriuko tarp klasikos ir moderno. Klasikoje uzdusciau.
Man butent patinka tokie balkiai,akmuo ar dar kazkas interjere,vienu zodziu naturalios medziagos. Mano maymu naturalios medziagos ir suteikia nemazai jaukumo,interjeras gyvas. Zinau kad name zaisiu su balkiais,medienos detalem ant sienu,sendintom klinkerio plytelem. Labai patiko matyta detale valerijono vaistineje,tai yra isgriautas senos kolonos (raudonu,geltonu plytu) kampas,tas kampas uzdengtas stiklu ir po juo padetos (nepamenu tiksliai) su vaistine susijusios detales. Manau butu geras varijantas isirengti kazka panasaus namie,ten galetu laikyti koki seimai brangu daigta ar kelis... (ale mini muziejus)
Na,mintys susidelios kai atsistosiu vidury namo,kai galesiu matyti plotus,tada bus aiskiau. O stiliaus su atvirais balkiais pavadinima ir as noreciau suzinoti.
Zinau tik tiek kad nebus pas mane pliku sienu,ir navarotnu lubu.. matyt as jau pergyvenau ta liga kaip lubu navarotai,nes esu pridares ju ivalias kitiem ir pas save jau noris ramybes..
P.S. Tam interjere rinkciaus sviesesnes medienos spalvas,o seip tai kaip sakiau,mano stichija