Įkraunama...
Įkraunama...

** Čia Šiauliečiai statosi namus **

QUOTE(aulina @ 2011 02 25, 13:15)
mano manymu, turintis savo veidą, suderintas, harmoningas ir patogus, būtų gerai ne atskiros detalės, bet derančios tarpusavyje.

ir dar geriau, kad jis deretu visame name. o idealiame variante namo isore nesipyktu su namo vidumi mirksiukas.gif bet kiek tai imanoma realiai ir per kiek laiko tai igyvendinama...

ir dar vienas pastebejimas is praktikos: nuotrauka ne visada atspindi realu vaizda. kartais nuotraukoje vaizdas grazesnis nei istiesu jis yra, ir atvirksciai - vaizdas naturoje zenkliai pranoksta vaizda nuotraukoje.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 02 25, 13:15)
... ir tai nereiskia, kad klasikinis interjeras negrazus kaipotoks. kaip ir bet koks kitoks  4u.gif

ta ir norejau pasakyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 02 25, 14:21)
rašai, apibūdini, bet sunku įsivaizduoti, įdėk vieną kitą nuorodą kas gražu tau.

Veliau,paieskosiu.Vakare nes tai manau uztruks lotuliukas.gif (rasti)
Atsakyti
Ambre, as nieko nebandau apgauti. Ir nelabai supratau g.gif

As kalbu ne apie konkretu interjera. O apskritai.

Zinau kad viena bra kainuoja beveik tiek pat kiek ir sviestuvas. Zinau kad paveikslas kainuoja daugiau nei reprodukcija ar fotonuotrauka ireminta, nepaisant vaizdo. Zinau kad vilnonis kilimelis kainuoja kelis kartus brangiau nei bet koks kitoks. Zinau kad silko siulo turintys audins savo vaizdu pranoks ir kaina pranoks bet koki kitoki. Tai cia kabant apie kainas.

Apie maksimines statules ar zvakides... Gal ta statulele padovanojo labai brangus zmogus, kuris isejo anapilin arba isvaziavo labai labai toli. Na, maza kas su tuo netinkanciu daiktu zmogu sieja... Na ir kas... Vienas ja pasleps spintoje, o kitas nores matyti ja istisom parom...
Atsakyti
Laba,

isijungsiu ir as i diskusija apie in terjerus.
Pirma, sutinku su Janna, kad mes labai jau greiti vertinti - ,,tik taip, kaip as matau ir suprantu yra gerai. Jei - ne, tai - slamstas". Tos tolerancijos kitokiai nuomonei truksta visose srityse.

BET...... Sunku nesutiktis ir su Ambre - pas mus tauta is ssssssss (pvz - visiskos sintetikos) bando islauzti prabangu vaizda. Kitaip tariant, ,,daro mena, kur jo gal ir nereikia - turiu omeny zmones, kurie prisipageidave ir prisidare kokiu tai instaliaciju vieto romanetes ar uzuolaidos... Krenta i akis, kad ne kokybe, naturaluma, paprastuma vertina zmones, o kazkokia dirbtine, isivaizduojama, net, sakyciau, pigia prabanga.

Neisizeiskit nieks, cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beržė: 25 vasario 2011 - 13:31
Berže, parašyk kokį čiužinį užsisakei, anksčiau klausiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 02 25, 14:32)
Berže, parašyk kokį čiužinį užsisakei, anksčiau klausiau  4u.gif

Atsiprasau, ziauriai esu darbai apkasta. Ciuzinys (ne visai toks, bet panasus) toks ir jam groteles:
Auriga čiužinio sudėtis.
Pocket vilktos kišeninės spyruoklės pagamintos iš tvirtos, storos, specialios sudėties vielos. Kiekviena spyruoklė yra atskirose kišenėse. Todėl kiekviena spyruoklė veikia atskirai, tyliai. Individualiai reaguoja į spaudimą kitų spyruoklių nepaveikdama, dėl to
šalia gulintis žmogus nejaučia judesio. Nuo klasikinių spyruoklių skiriasi skaičiumi i kv² paprastu klasikiniu bonell spyruokliu į 110kv², o mini pocket 500kv² Faktas, kad kuo daugiau spyruoklių, tuo geriau paskirsto svorį bei garantuoja puikų taškini prisitaikymą. Kuo didesnis spyruoklių skaičius į kv², tuo ilgaamžiškesnis čiužinys
Mėgstantiems miegoti ant šono ar pilvo rekomenduojame
rinktis minkštesnius - tai didelio elastingumo putų poliuretaną, viskoelastinio putų poliuretano ar latekso pluoštus. Rekomenduoju putų poliuretaną. Itin elastingą medžiagą, didelio tankio, gerai praleidžiantį orą, ilgai tarnaujanti.
Dar svarbu! Kokio sudėjimo tinka spyruokliniai ciuziniai?
Rekomenduojamo svorio kategorija nuo 80 kg iki 130 kg. O lengviems
zmonems iki 60 kg. spyruokliniai čiužiniai nerekomenduojami, kadangi
jie yra per lengvi, neįspaudžia spyruoklių ir kūnas negauna reikalingos
atramos. Jiems geriau rinktis minkštesnius iš saulėgrąžų aliejaus
putų poliuretano arba viskoelastinius čiužinius.
Svarbiausios mini pocket čiužinių savybės
1. Anatominės zonos - tai taisyklinga stuburo padėtis.
2. Vilktos mini pocket spyruokles jokio girgždesio, jokių nejausite
šalia miegančiojo judesių. Ramaus miego garantas.
3. Gera oro cirkuliacija mažiau prakaituosite.
Būtent tokios struktūros čiužiniai tolygiai paskirsto krūvį stuburo
slanksteliams, sumažina neigiamą poveikį periferiniams nervams, todėl
atsipalaiduoja ir pailsi visas mūsų kūnas. Ir kiekvieną rytą
pasitiksim puikiai, patogiai išsimiegoję, žvalūs ir energingi.
• Techninė informacija
o daigstytas viena adata su orui pralaidžiu pluoštu
o Užvalkalas turi Medicott savybių, apsaugančių nuo pelėsinio grybelio atsiradimo
o Išorinis užvalkalas nuimamas ir skalbiamas neviršijant 60oC temperatūros
o Vidinis užvalkalas branduolio apsaugai
o 4 cm storio 7 zonų abipusė didelio elastingumo putų poliuretano perdanga
o Elastingas kaišytinis pluoštas
o 7 zonų, 1000 spyruoklių (100x200cm) kišeninių spyruoklių branduolys
o Patogi pačių ir atraminė stuburo zonos
o
o Čiužinys tinka naudoti kartu su mechaniškai valdomomis lovų grotelėmis
o Galimybė pasirinkti kietumą: H2/H3
o Čiužinio aukštis ~23cm

Atsakyti
QUOTE(Beržė @ 2011 02 25, 14:41)
Atsiprasau, ziauriai esu darbai apkasta. Ciuzinys (ne visai toks, bet panasus) toks ir jam groteles:

Berže, taigi tu smulkute, nesveri 80 kg, kodėl spyruoklinį pasirinkai? smile.gif
Atsakyti
Berze patarsiu is savo patirties, kad pirkdama tokiam ciuziniu paklodes su guma (nes gana aukstas ciuzinys), matuok soniniu isuvu auksti. Paprastai jos buna skirtos zemesniems ciuziniams.

Kiek teko dairytis paklodziu su gumom, niekur nematau, kad butu parasytos isiuvu auksciu ismatavimai.

O gal zinot kur tokiu yra? Nes as vis nepataikau. Negaliu uzkisti uz ciuzinio. Vnz... vargstu.

As dabar miegu ant spyruoklinio. Man nepatinka. Nes i mano svori jis niekaip nereaguoja. Mano vyrui gerai, o as vargstu (kas kart atsikeliu kaip sulauzyta).
Dukros lovoje ciuzinys kitokio tipo ir atitinkantis mano svorio kategorijai. Va ant jo miegoti kaifas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 25 vasario 2011 - 13:51
Ujėj kokios aistros dėl interjerų 4u.gif vadinasi aš savo namų Jums nerodysiu blink.gif lotuliukas.gif (juokauju) lotuliukas.gif Nes norime išsiversti be paskolų, tad tik pasistatysime, užsidengsime stogą, ir pradžiai pirmą aukštą įsirengsime g.gif Ir tai minimaliai g.gif Nes su tais bankais prasidėt doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2011 02 25, 14:48)

Kiek teko dairytis paklodziu su gumom, niekur nematau, kad butu parasytos isiuvu auksciu ismatavimai.

patys čiužiniai papūsti, nėra tiksliai tiek, kiek parašyta. Mano parašyta 16 cm, aukščiausioje vietoje siekia 20 cm.
Papildyta:
QUOTE(Makaliuks @ 2011 02 25, 14:52)
tik pasistatysime, užsidengsime stogą, ir pradžiai pirmą aukštą įsirengsime  g.gif

ką statysi? juk rekonstruojate, garažas tik dastatytas?
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 02 25, 13:57)
patys čiužiniai papūsti, nėra tiksliai tiek, kiek parašyta. Mano parašyta 16 cm, aukščiausioje vietoje siekia 20 cm.
Papildyta:
ką statysi? juk rekonstruojate, garažas tik dastatytas?

Kaip čia aiškiau paaiškinus g.gif Mes turime pasistatę pirmą aukštą g.gif na ir aišku rūsys po juo. Statysime antrą aukštą, ir šalia garažą primūrisime kūrį sujungsime su pirmu aukštu ir virš jo antrame aukšte bus dar kambarys g.gif bet ta prasme antras aukštas jau bus vientisas g.gif suskirstytas į kambarius g.gif Nežinau ar aiškiai įvardijau žodžius blush2.gif negaliu to vadinti nei rekonstrukcija nei statybomis doh.gif Ne sgaunasi kad pirmas aukštas rekonstruojamas, bet antras statomas, nes dabar jo išvis nėra doh.gif
Papildyta:
ujej kad klaidų privėliau doh.gif penktadienis blush2.gif
Atsakyti