Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(Armina @ 2011 04 15, 14:49)
Neidealia šypsena, bet galiu šypsotis, nors nuotraukose, ypač iš profilio negaliu į save žiūrėti. Gal todėl ir sunku apsispręsti. Mano apsisprendimas yra labiau dėl sveikatos, o ne dėl estetikos. Jau galima sakyti beveik pusę savo amželio nugyvenau su tokiu veideliu, nugyvenčiau ir likusią gyvenimo dalį (nors tyliai tyliai pasvajoju, kaip galėčiau gražiau atrodyti...) ax.gif
user posted image

Sveikute! Jei as tureciau tokia sypsena pries operacija, manau nenoreciau nieko keisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armina @ 2011 04 15, 14:49)
Neidealia šypsena, bet galiu šypsotis, nors nuotraukose, ypač iš profilio negaliu į save žiūrėti. Gal todėl ir sunku apsispręsti. Mano apsisprendimas yra labiau dėl sveikatos, o ne dėl estetikos. Jau galima sakyti beveik pusę savo amželio nugyvenau su tokiu veideliu, nugyvenčiau ir likusią gyvenimo dalį (nors tyliai tyliai pasvajoju, kaip galėčiau gražiau atrodyti...) ax.gif
user posted image

o tai breketais nieko neimanoma pataisyt? Man Jusu atvejis, na nera klaikus.............
Atsakyti
Viliene, gaila, bet ne, šiaip esu iš Tauragės, bet studijuoju ir būnu dabar visada Klaipėdoje (čia ir pradėsiu taisytis dantukus, va 26 dieną, eisiu protinius dantis trauktis)
Atsakyti
O tai Grybauskas ir Klaipėdoje dirba? smile.gif
Atsakyti
Life is sooo good. thumbup.gif And it's going to be better n better with every passing day yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2011 04 17, 19:16)
Life is sooo good. thumbup.gif And it's going to be better n better with every passing day  yahoo.gif

drinks_cheers.gif wub.gif Šaunuolė, kad taip optimistiškai nusiteikus!
Papildyta:
QUOTE(Armina @ 2011 04 15, 13:49)

Armina, bet tau užtektų tik apatinio žandikaulio operacijos? Pas mus kažkiek panašūs sąkandžiai, tik aš su vieno žandikaulio operacija neapseinu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliene: 17 balandžio 2011 - 20:05
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2011 04 17, 20:16)
Life is sooo good. thumbup.gif And it's going to be better n better with every passing day  yahoo.gif

Sveika ax.gif
smagu, kad tavo nuotaikos thumbup.gif
Idomu, kiek dar didelis tavo veiduko tinimas? mastau ar praejus menesiui drasiai galesiu rodytis zmonems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eeelle @ 2011 04 17, 22:02)
Sveika ax.gif
smagu, kad tavo nuotaikos  thumbup.gif
Idomu, kiek dar didelis tavo veiduko tinimas?  mastau ar praejus menesiui drasiai galesiu rodytis zmonems biggrin.gif

Na, mano galva, jis jau nera didelis, bet zandai dar patine, skruostai, bei virsutine lupa. Bet as jau nebesidangstau apdangalais kaip musulmone.Velniop. Nera ko gedytis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo letshaveapartytonight: 17 balandžio 2011 - 21:08
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2011 04 17, 22:07)
Na, mano galva, jis jau nera didelis, bet zandai dar patine, skruostai, bei virsutine lupa. Bet as jau nebesidangstau apdangalais kaip musulmone.Velniop. Nera ko gedytis biggrin.gif

niu ir teisingai biggrin.gif
papasakok placiau kaip siaip savijauta, kaip kramtymas, kaip gyja viduj pjuviai, ar skauda dar? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eeelle @ 2011 04 17, 22:19)
niu ir teisingai biggrin.gif
papasakok placiau kaip siaip savijauta, kaip kramtymas, kaip gyja viduj pjuviai, ar skauda dar? bigsmile.gif

Savijauta gana gera smile.gif Apie kramtymą dar anksti kalbėti, nes maitinuosi tik trintu, skysto pavidalo maistu. Pjūviai gyja gerai, bet jokių komplikacijų. Skausmo nejaučiu, tik pradėjo pastaruoju metu dingčioti smakro zonoje (matyt pradeda atsistatyti jutimai).
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2011 04 17, 19:24)
O tai Grybauskas ir Klaipėdoje dirba? smile.gif

aha, atvažiuoja kas mėnesį ax.gif kai buvau konsultacijoje, tai sakė kad operuoja jis Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2011 04 17, 20:04)
drinks_cheers.gif  wub.gif  Šaunuolė, kad taip optimistiškai nusiteikus!
Papildyta:
Armina, bet tau užtektų tik apatinio žandikaulio operacijos? Pas mus kažkiek panašūs sąkandžiai, tik aš su vieno žandikaulio operacija neapseinu..

Taip, man užtenka tik apatinio žandikaulio operacijos. Ėjau pas Grybauską sudėti apsisprendimuose galutinius taškus - nors preliminariai jau buvau nutarusi, kad vis tik nerizikuosiu operuotis. Bet kai jis pasakė, kad mano variantas vienas iš nesudėtingiausių, ir vėl pradėjau blaškytis.
Ir vis dar blaškausi... O man tai jau toi gražu nebe 21-eri ax.gif g.gif Gal todėl ir daugiau dvejonių kamuoja g.gif
Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2011 04 17, 05:58)
o tai breketais nieko neimanoma pataisyt? Man Jusu atvejis, na nera klaikus.............

Na taip, nėra klaikus, gal dėl to ir sunkiauryžtis operacijai.
Breketai pagelbėtų tik tuo atveju, jei ryžčiausi rauti kelis viršutinius dantis, kas veido bruožams grožio nepridėtų (dar labiau pamažėtų apatinė veido dalis) - na bent jau taiportodontai konsultuoja. Bet bet kokiu atveju, yra ir tokia alternatyva - tik apsispręsti tereikia ax.gif
Atsakyti