Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(*Amelie* @ 2011 04 25, 15:25)
Ačiū  4u.gif  Ištvermės šiek tiek reikia, nes tikrai norisi kuo greičiau pasveikti  blush2.gif Gijimas nėra labai malonus, bet reikia ir nepamiršti, kad tai operacija smile.gif Bet iš esmės viską atperka pirma mintis tik atmerkus akis po narkozės: "Aš laiminga, kad viskas baigta!!!" Ir dabar jau ramiai laukiu, kol sugysiu ir nuo dantukų nuims breketus  wub.gif

Visoms patarsiu: nedvejokite ir neatidėliokite  4u.gif

p.s. rūpestingesnio gydytojo niekada gyvenime nesu sutikusi 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikinu tave,Amelie!!! Dziaugiuosi uz tave ir kad viskas praeity! 4u.gif 4u.gif 4u.gif . O, kas kiek laiko tau reikia lankytis pas Sima apziuroms? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liap @ 2011 04 25, 16:04)
Kaip smagu *Amelie* kad tau visa operacija gerai praejo, viskas pavyko smile.gif

Taip, viskas puikiai pavyko wub.gif

QUOTE(mamania17 @ 2011 04 25, 17:22)
Sveikinu tave,Amelie!!! Dziaugiuosi uz tave ir kad viskas praeity! 4u.gif  4u.gif  4u.gif  . O, kas kiek laiko tau reikia lankytis pas Sima apziuroms? smile.gif

Ačiū bigsmile.gif Dabar reiks po savaitėlės apsilankyti, o kiek dar kartų vėliau - nepaklausiau, bet turbūt stebės, kaip viskas gyja
Atsakyti
[quote=*Amelie*,2011 04 25, 17:27]
Taip, viskas puikiai pavyko wub.gif
Ačiū bigsmile.gif Dabar reiks po savaitėlės apsilankyti, o kiek dar kartų vėliau - nepaklausiau, bet turbūt stebės, kaip viskas gyja
[/quo
Tiesa,o kokiu dokumentu reikia gulant i ligonine(sorry uz kvaila klausima,bet niekada negulejus ligonineje,tai ir nezinau)? ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamania17 @ 2011 04 25, 17:52)
Tiesa,o kokiu dokumentu reikia gulant i ligonine(sorry uz kvaila klausima,bet niekada negulejus ligonineje,tai ir nezinau)? ax.gif  ax.gif  ax.gif

Paso (arba ID kortelės) ir "Sodros" knygelės (jei turi). Būtinai reikia ir siuntimo operacijai, jį duos gydytojas, tik jokiu būdu negalima pamiršti pasiimti su savimi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2011 04 25, 19:34)
Paso (arba ID kortelės) ir "Sodros" knygelės (jei turi). Būtinai reikia ir siuntimo operacijai, jį duos gydytojas, tik jokiu būdu negalima pamiršti pasiimti su savimi  mirksiukas.gif

Dekui laaaabai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamania17 @ 2011 04 25, 20:00)
Dekui laaaabai smile.gif

Kada jau TA diena? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2011 04 25, 20:23)
Kada jau TA diena?  ax.gif

Si ketvirtadieni yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif. Kazkaip net nesitiki,kad jau pabaiga! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamania17: 25 balandžio 2011 - 21:17
QUOTE(mamania17 @ 2011 04 25, 22:16)
Si ketvirtadieni yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif. Kazkaip net nesitiki,kad jau pabaiga! bigsmile.gif

Uau sveikinimai smile.gif pavasaris atejo su dziugiom ziniom ir permainom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 04 25, 22:45)
Uau sveikinimai smile.gif pavasaris atejo su dziugiom ziniom ir permainom smile.gif

O taip! 4u.gif Vien per menesi kiek daug paneliu is musu rato isoperavo!!! thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mamania17 kaip faina, kad jau pagaliau ta lemtinga diena artėja smile.gif

Va man šiandien jau vieną protinuką ištraukė, kitoj savaitėje kitą trauks ir pagaliau uždės breketus, tada prasidės mano ilgasis gydymasis ir laukimas operacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liap @ 2011 04 26, 09:40)

Va man šiandien jau vieną protinuką ištraukė, kitoj savaitėje kitą trauks ir pagaliau uždės breketus, tada prasidės mano ilgasis gydymasis ir laukimas operacijos smile.gif

O as iskart visus 4 protinius pasalinau ir labai labai dziaugiuosi, tiesa komforto mazai, nes siules uzdejo, bet uztat streso maziau. Iki dabar nezinojau, ka reiskia rauti danti. blink.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mamania17 @ 2011 04 25, 22:16)
Si ketvirtadieni yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif. Kazkaip net nesitiki,kad jau pabaiga! bigsmile.gif

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liap @ 2011 04 26, 09:40)

Saunuole,kad nepabugai ir pradejai kelia grozio link smile.gif . Tisa,o koks pas tave sakandis?
Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2011 04 26, 10:35)
O as iskart visus 4 protinius pasalinau ir labai labai dziaugiuosi, tiesa komforto mazai, nes siules uzdejo, bet uztat streso maziau. Iki dabar nezinojau, ka reiskia rauti danti. blink.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Sveikinimai  4u.gif

Aciu,aciu ax.gif
Atsakyti