Sveiki, as taip pat noreciau isijungti i skanadininkiu bureli

Man oprecaijos data paskirta gruodzio men., tad labai pradejau dometis kaip cia viskas vyksta. Siaip as gyvenu UK, bet pries pora metu sugalvojau sutavrkyti savo burnos erteme (t.y. dantukus). Uzsirasiau konsultacijai del estetinio blombavimo NEODENTOJE (Kaunas). Bet mano stomatologas kategoriskai pasake ne estetiniam blombavimui, kadangi mano visi dantukai yra sveiki, gyvi (t.y. netruktas nei vienas nervas). taip prasidejo mano gydimo kelias. Teko pasikeisti visas blombas (pkalojau tiek, kiek uz abieju zandikauliu breketus). susitikau su ortodonte Irma Tamosiunaite-Andzeliene (labai maloni gyd.). padarius gibsinius modelius, nustate netaisiklinga sakandi, liepe pasikonsultuoti su S. Grybausku, bet as dar ilgai delsiau su juo susitikti, nes nelaikiau tai svarbu. tad susitikimas su gerb. S. Grybausku ivyko jau mano ortodontinio gydimo eigoje. Kaip tik konsultacija ivyko kelios dienos po apatinio protinio danties operacijos

blin, pakankino jis mane tada paveiksluodamas, nes visas zandas istines buvo. o stai jo isvados, pristatant gydimo plana:
1.Veido asimetrija: labiau išreikštas dešinysis gonialinis kampas (manyciau netikslumas, del gyjimo po danties traukimo); smakro centras iki 0,5 cm į kairę nuo veido vidurio linijos
2. Išgaubtas veido profilis
3. Retruduoti abu žandikauliai
4. Sąkandis Angle II, gilus
5. Pasvirusi okliuzinė plokštuma, žemiau dešinė pusė
REZIUME - Apatinio žandikaulio osteotomija
Tad va taip priejau prie zandikaulio operacijos, kuri ivyks gruodi, jei viskas gerai bus. Labai man sunku prie jo prisiderinti, kai toks uzsiemes, o man reikia skraidyti is UK. Gal yra siame forume taip daranciu, noreciau pasikonsultuoti del soc. draudimo, nes nebezinau ar man ligoniu kasos padengs pacia operacija, kai dirbu uzsienyje, gal kas zino kokios info - butu didleis aciu.
taip pat, ar teko kam susidurit su dantu griezimu miegant, kai uzdejo breketus? as vis save pagaunu grieziant kruminiais dantukais, ar reikia susirupinti del to?
ilga as cia aprasyma surasiau, soriukas
taip pat labai idomu skaityti komentarus merginu, kurios jau po operacijos - daug info gavau, bet dar 100000000 klausimu galvoje. Saunuoles merginos !!! sekmes jums sveikstant!