Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

[quote=nerce111,2011 08 13, 20:39]
O ją reikia dėtis kiekvieną naktį?
Šiaip tai aišku smulkmena- svarbu rezultatas smile.gif
Kitą savaitę darausi nuotraukas, gipsinius modelius, labai labai smalsu ką papasakos man dėl operacijos. Nes kaip suprantu kai kam pakako vieno žandikaulio operacijos, kai kam abu operavo. Net neįsivaizduoju ko tikėtis man ...
Kai keliavau pas ortodontę konsultuotis, maniau, kad pakaks "pasipuošti" smile.gif breketais, o kai pasakė,kad dar ir operacija būtina pradžioje buvau labai išsigandusi ir nusivylusi, bet dabar jau nusiraminau kai pasiskaičiau ,kad daug kas pasidarė ir yra laimingos. Nekantrauju ir aš pradėti gydymą smile.gif
Papildyta:

Reikia detis ta plokstele kiekviena nakti, bet as dabar jau kas antra nakti tai darau ir niekas niekur nejuda 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif ziuriu apmire forumas, atostogaujate smile.gif
Na kaip sekas gyti po operaciju ? Kaikas ir po konsultaciju jau ? smile.gif
Atsakyti
Išties visi labai ramūs kolkas- reikia tikėtis, kad atėjus rudeniui visi subėgs atgal čia smile.gif
O mano pirma konsultacija tai pafotkino visaip kaip ir viskas ... Turėsiu portfolio savo dantų biggrin.gif O pas Simoną Grybauską pakliūsiu tik gruodžio mėnesį, tada ir pristatys gydymo planą . Tai norisi viską kuo greičiau pradėti, o tenka laukti laukti .... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerce111: 31 rugpjūčio 2011 - 09:58
O aš po gerų naujienų, spalio pabaigoje, dieną prieš gimtadienį rolleyes.gif , jei Simonas palaimins , nuims man breketus clap.gif clap_1.gif
Negaliu atsidžiaugti ir keista atrodo, kad jau pagaliau , nors laikas tai taip greit pralėkė ir operacija atrodo neseniai buvo g.gif , eh dar pora mėnesiukų ir tada daug daug biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristanew @ 2011 08 31, 18:17)
O aš po gerų naujienų, spalio pabaigoje, dieną prieš gimtadienį  rolleyes.gif , jei Simonas palaimins , nuims man breketus  clap.gif  clap_1.gif
Negaliu atsidžiaugti ir keista atrodo, kad jau pagaliau , nors laikas tai taip greit pralėkė ir operacija atrodo neseniai buvo  g.gif , eh dar pora mėnesiukų ir  tada daug daug  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Uau smile.gif dziugios naujienos pas tave smile.gif Kiek isviso jau metu praejo, nuo uzdejimo ir su visa operacija ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 08 31, 22:06)
Uau smile.gif dziugios naujienos pas tave smile.gif Kiek isviso jau metu praejo, nuo uzdejimo ir su visa operacija ? smile.gif

Nuo uždėjimo iki nuėmimo bus lygiai 2,5 metų, na žinoma ir operaciją įskaičiuojant, bet tie metai tikrai greit praėjo bigsmile.gif
Atsakyti
O neteko girdėti, ar buvo kam nors kokių komplikacijų po operacijos. Na tokių, kurios liko visam laikui. Nes norisi ir galimą riziką įvertinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristanew @ 2011 09 02, 17:47)
Nuo uždėjimo iki nuėmimo bus lygiai 2,5 metų, na žinoma ir operaciją įskaičiuojant, bet tie metai tikrai greit praėjo  bigsmile.gif

Tai labai neilgai tau teko kankintis su visomis siomis proceduromis smile.gif kitos tik pries operacija dantukus po 2m. tvarkosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 09 07, 21:27)
Tai labai neilgai tau teko kankintis su visomis siomis proceduromis smile.gif kitos tik pries operacija dantukus po 2m. tvarkosi smile.gif

Tai taip ir man išeina 2metus su breketais iki operacijos ir pusmetis po jos, tada jau atsisveikinimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 09 07, 21:27)

Sveika, kramtuskee mirksiukas.gif

Kaip sekasi nesiot breketukus? Gal jau zn kada busi paruosta operacijai?
Papildyta:
QUOTE(Eeelle @ 2011 09 13, 10:52)

Ups susimaisiau blush2.gif
Klausima uzduodu Kovo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eeelle @ 2011 09 13, 09:56)

Papildyta:

Ups susimaisiau blush2.gif
Klausima uzduodu Kovo  biggrin.gif

Sveikos panelės, malonu, kad ir mane kažkas atsiminė :] Jau ir pati žadėjau čia užeiti nes turiu sau geru naujienų, per kurias visa savaitgalį nedingsta nuo veido šypsena :] nesenai buvau susitikusi su Simonu tai jis sakė kad mano dantukai labai greitai sukinėjasi ir, kad liko tik smulkmenos, tai kai pasakė, kad liko tik smulkmenos tai taip apsidžiaugiau 4u.gif žinau kad tos smulkmenos gali dar šiek tiek užsitesti, bet jau jau artėja mano diena manau, nes kaip jis sako turiu labai gerą ortodontę, tai viska greit sutvarkysim 4u.gif šiek tiek pasigyriau apie save, bet negalėjau nutylėti 4u.gif
O kaip jūs visos laikotės?
Kaip pas tave reikaliukai Eeelle? :]
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2011 09 24, 16:11)
Sveikos panelės, malonu, kad ir mane kažkas atsiminė :] Jau ir pati žadėjau čia užeiti nes turiu sau geru naujienų, per kurias visa savaitgalį nedingsta nuo veido šypsena :] nesenai buvau susitikusi su Simonu tai jis sakė kad mano dantukai labai greitai sukinėjasi ir, kad liko tik smulkmenos, tai kai pasakė, kad liko tik smulkmenos tai taip apsidžiaugiau  4u.gif  žinau kad tos smulkmenos gali dar šiek tiek užsitesti, bet jau jau artėja mano diena manau, nes kaip jis sako turiu labai gerą ortodontę, tai viska greit sutvarkysim  4u.gif  šiek tiek pasigyriau apie save, bet negalėjau nutylėti  4u.gif
O kaip jūs visos laikotės?
Kaip pas tave reikaliukai Eeelle? :]

Super, kovo! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Naujienos lb geros ax.gif ne daug liko kaip busi po op, o tada tik grazyn bigsmile.gif
Mane planuoja operuot ant pavasario - vasaros wink.gif
Atsakyti