Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(Eveta @ 2011 12 21, 22:47)
Labukas, kaip laikotes? smile.gif
As pries keleta dienu buvau pas stomatologa, kuris man rekomendavo Bojarska. Tai kai papasakojau ka is jo isgirdau, jam akys ant kaktos issprogo smile.gif)) Apskritai tai pastebejau, kad jau ne vienas, nusimanantis apie operacijas, apie butent sita, zandikaulio, atsiliepia neigiamai... Stomatologas, tai sake jokiu budu ne ne ne, nesidaryk smile.gif As net nebuvau girdejusi, kad nors ir isoperavus, bet zandikaulis gali ataugti  g.gif  Kazkaip nerealiai skamba, bet jis man taip sake... Ir dar daug galimu neigiamu padariniu... O jau buvau apsisprendus operuotis, jei tik reikes. Bet dabar pasimeciau doh.gif  sake jis pats tai tikrai nesidarytu  operacijos:mmm

Sitaip man irgi sakė mano ortodontė, o ir tvirtino, kad aš kaip būsima medikė niekada neisdrysiu siam dalykui.. bet va isejo taip, kad usimaniau biggrin.gif
O ir draugai kurie paskutiniam odontologijos kurse studijuoja atkalbineja labai labai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kramtuskee: 21 gruodžio 2011 - 23:23
O atkalbinėdami, kokį kitą sprendimą jie siūlo? Ar tiesiog mano, jog verta palikti kaip yra ?
Atsakyti
Ir dar smile.gif atkalbinėja dėl pačios operacijos baisumo , ar dėl galimų pasekmių po jos? Galbūt kažkas pasireiškia po kiek laiko. Nes kol kas nesu prantu atkalbinėjimo motyvų g.gif
Atsakyti
Na as tai girdejau atkalbinejimus del to, kad pasekmes jei kazkas nutiktu ne taip operacijos metu, gali buti seiliu nelaikymas, apakimas net, kazkuri veido dalis gali ir likti nejautri ir t.t.t.t. O baisiausiai pasirode tai, kad, net jei viskas ir gerai, yra tikimybe, kad po 10 ar 15 metu zandikaulis gali ataugti t.y. gristi i pradine padeti g.gif BET AS NESU MEDIKE IR SAKAU TIK TAI, KA GIRDEJAU. Galbut klystu, duok Dieve smile.gif Nes paciai norisi susitvarkyti sita beda ir noriu tiketi, kad visa tai imanoma ir ne taip pavojinga smile.gif
Atsakyti
O čia kalbėjo apie teorines galimybes, ar kažkam jau taip yra nutikę?
Kažkur skaičiau kad tokios operacijos Lietuvoje yra daromos nuo 2003 m. Mane tai irgi labiausiai neramina kas gali būti po 10,15 ar daugiau metų. Nors aišku norisi užsimerkti ir susitvarkyti viską nepaisant nieko. Kažkaip niekur nerandu jokių neigiamų atsiliepimų iš pasidariusių tokias operacijas.
O kažkaip ir čia pasidarė labai tylu iš tų merginų, kurios tai yra pasidarę... g.gif
Reikia juk mums toms kurios dar laukia palaikymo 4u.gif
Atsakyti
Manau cia buvo kalbeta daugiau apie teorines galimybes. Kazkada prisimenu skaiciau straipsni, kad mergina daresi plastine nosies operacija ir del kazkokiu komplikaciju operacijos metu mire blink.gif O dar buvo ir taip, kad drauge viena turi iskrypusi stubura ir vienakart nusiciaudejo kazkaip stipriai, kazkas tik trakst nugaroj ir susuko, nebegali pajudeti. Pasirodo ten kazkoks slankstelis is vietos isejo, dabar nieko nekilnoja, ilgai reabilitavosi... O su stuburu problemu turi apie 80% zmoniu, tai kai pagalvoji, praktiskai kiekvienam tokia rizika yra. Kad ir kaip keistai tai skambetu g.gif O klasioke viena eidama gatve, net ne su aukstakulniais, sugebejo koja issisukti doh.gif tai jeigu operacija turi tokia pat rizika, kaip sitos keistos gyvenimiskos istorijos, tai gal tada dar nera taip blogai smile.gif))))
Atsakyti
QUOTE(nerce111 @ 2011 12 22, 13:36)
Ir dar smile.gif atkalbinėja dėl pačios operacijos baisumo , ar dėl galimų pasekmių po jos? Galbūt kažkas pasireiškia po kiek laiko. Nes kol kas nesu prantu atkalbinėjimo motyvų   g.gif

Mane atkalbinejo, del to, kad kai dejausi breketus operacijos buvo daromos tik pora metu. Plius nera dar irodyta, kokios bus po to pasekmes. Sake, kad jei netycia susilauzyciau zandikauli tai pasekmes gali buti baisios...
O siaip tai pagrinde sake taip: patys medikai tokiu dalyku nesidaro, taip kaip pas mane ner tokia jau baisi situacija tai galima gyvent.
O dar vienas svarbus momentas manpaciai, kad labai sudetingas gygimas, reiks marintis badu ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kramtuskee: 22 gruodžio 2011 - 16:28
QUOTE(kramtuskee @ 2011 12 22, 17:27)
Mane atkalbinejo, del to, kad kai dejausi breketus operacijos buvo daromos tik pora metu. Plius nera dar irodyta, kokios bus po to pasekmes. Sake, kad jei netycia susilauzyciau zandikauli tai pasekmes gali buti baisios...
O siaip tai pagrinde sake taip: patys medikai tokiu dalyku nesidaro, taip kaip pas mane ner tokia jau baisi situacija tai galima gyvent.
O dar vienas svarbus momentas manpaciai, kad labai sudetingas gygimas, reiks marintis badu ir pan.

Sveika! Man operacija buvo atlikta 2007, jei gerai atsimenu smile.gif Norejau del gyjimo pasakyti. Nebuvo lengva, tai tiesa, bet badu tikrai nereikia marintis, net ir negalima. Yra juk daug skysto maisto, be to yra toks daiktas, kaip blenderis smile.gif, tai laaaabai padejo.
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2011 12 24, 19:10)
Sveika! Man operacija buvo atlikta 2007, jei gerai atsimenu smile.gif Norejau del gyjimo pasakyti. Nebuvo lengva, tai tiesa, bet badu tikrai nereikia marintis, net ir negalima. Yra juk daug skysto maisto, be to yra toks daiktas, kaip blenderis smile.gif, tai laaaabai padejo.

Sveika smile.gif ir kaip rezultatai ? patenkinta, be komplikaciju ? Beje kaip dantukus idtiesina idealiai ar vistiek lieka sioks toks pasigrudimas ? smile.gif
Kad is bado nemirstama tai zinau, bet as isvis nevalgau kosiu, sriubu, jokio pieno, jogurto ir pan. net po anginos operacijos dvi savaites badu marinausi, tik zele ir arbata gelbejo smile.gif Tai kas bus po tokios net baisu pagalvot, sakiau kiaura diena gersiu karsta sokolada ir skanu ir daug baltymu bei angliavandeniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 12 25, 01:29)
Sveika smile.gif ir kaip rezultatai ? patenkinta, be komplikaciju ? Beje kaip dantukus idtiesina idealiai ar vistiek lieka sioks toks pasigrudimas ? smile.gif
Kad is bado nemirstama tai zinau, bet as isvis nevalgau kosiu, sriubu, jokio pieno, jogurto ir pan. net po anginos operacijos dvi savaites badu marinausi, tik zele ir arbata gelbejo smile.gif Tai kas bus po tokios net baisu pagalvot, sakiau kiaura diena gersiu karsta sokolada ir skanu ir daug baltymu bei angliavandeniu biggrin.gif

Rezultatai puikus! Jokiu komplikaciju, trumpai sakant labai viskas gerai. As patenkinta rezultatu laaabai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2011 12 25, 14:13)
Rezultatai puikus! Jokiu komplikaciju, trumpai sakant labai viskas gerai. As patenkinta rezultatu laaabai smile.gif

O gali papasakot smulkiau, koks visas pasiruosimas ? Kokius ten instrumentus ar kazka reikejo gamint Grybauskui ? buvo susitikimai kokie nors tarpiniai su juo ? Kaip jis su ortodonte susisiekdavo ?
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 12 27, 14:35)
O gali papasakot smulkiau, koks visas pasiruosimas ? Kokius ten instrumentus ar kazka reikejo gamint Grybauskui ? buvo susitikimai kokie nors tarpiniai su juo ? Kaip jis su ortodonte susisiekdavo ?

As viso gydymo metu lankiausi VIC klinikoje, o S.Grybauskas ir mano ortodonte dirba ten pat. Taigi mums visiems kartu susitikti nebuvo problemu. Jei dar turi klausimu, geriau rasyk i AZ, greiciau atsakysiu smile.gif
Atsakyti