QUOTE(Eveta @ 2011 12 04, 02:19)
Na kai nuejau pas seimos gydytoja, tai ji sake, kad pats stomatologas galejo siuntima israsyti
Tai odontologas manau taip pat gali. Keista, kad kazkas pasake, jog pas Bojarska beveik neimanoma patekti, nes uzregistravo mane vizitui lygiai po savaites - nedideles eiles.
Dantukai mano is esmes tiesus visi, netgi sakyciau beveik idealiai tiesus, tik vienoj pusej, i kuria pakrypes zandikaulis, siek tiek nusideveje, bet jie tiesiog trumpesni, o ne kreivi
Ir kadangi vieno kruminio neturiu, tai keli pakrype is savo vietos "pavaziave i vidu", na nezinau kaip paaiskinti
bet irgi nesimato beveik. O tavo kaip? Kada pas Grybauska keliauji? O gal jau buvai?

Dantukai mano is esmes tiesus visi, netgi sakyciau beveik idealiai tiesus, tik vienoj pusej, i kuria pakrypes zandikaulis, siek tiek nusideveje, bet jie tiesiog trumpesni, o ne kreivi

mano dantys jau patiesinti breketais buvo. Bet vistiek jie nera idealus ir viena puse, matosi avataro nuotraukoje yra daug zemiau ir pasvirus. O pas Grybauska man tik sausi, 3men. laukiu eileje. Tai galvoju per ta laika pas Bojarska nukeliauti. Pazeti ka jis gali pasiulyti