Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(Eveta @ 2011 12 04, 02:19)
Na kai nuejau pas seimos gydytoja, tai ji sake, kad pats stomatologas galejo siuntima israsyti smile.gif Tai odontologas manau taip pat gali. Keista, kad kazkas pasake, jog pas Bojarska beveik neimanoma patekti, nes uzregistravo mane vizitui lygiai po savaites - nedideles eiles.
Dantukai mano is esmes tiesus visi, netgi sakyciau beveik idealiai tiesus, tik vienoj pusej, i kuria pakrypes zandikaulis, siek tiek nusideveje, bet jie tiesiog trumpesni, o ne kreivi smile.gif Ir kadangi vieno kruminio neturiu, tai keli pakrype is savo vietos "pavaziave i vidu", na nezinau kaip paaiskinti biggrin.gif bet irgi nesimato beveik. O tavo kaip? Kada pas Grybauska keliauji? O gal jau buvai?

mano dantys jau patiesinti breketais buvo. Bet vistiek jie nera idealus ir viena puse, matosi avataro nuotraukoje yra daug zemiau ir pasvirus. O pas Grybauska man tik sausi, 3men. laukiu eileje. Tai galvoju per ta laika pas Bojarska nukeliauti. Pazeti ka jis gali pasiulyti smile.gif
Atsakyti
[quote=kramtuskee,2011 12 04, 10:21]
mano dantys jau patiesinti breketais buvo. Bet vistiek jie nera idealus ir viena puse, matosi avataro nuotraukoje yra daug zemiau ir pasvirus. O pas Grybauska man tik sausi, 3men. laukiu eileje. Tai galvoju per ta laika pas Bojarska nukeliauti. Pazeti ka jis gali pasiulyti smile.gif

O as taip pat galvoju pas Grybauska dar uzsiregistruoti, nepriklausomai nuo to, ka pasakys Bojarskas. Kiek supratau pas Grybauska reikia dantu maketus ir nuotraukas nestis? Kur dareisi? Kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Eveta @ 2011 12 04, 14:42)
O as taip pat galvoju pas Grybauska dar uzsiregistruoti, nepriklausomai nuo to, ka pasakys Bojarskas. Kiek supratau pas Grybauska reikia dantu maketus ir nuotraukas nestis? Kur dareisi? Kiek kainavo?

Taip man ir atrodo,kad tokiai operacijai vieno zmogausnuomones nepakanka.Taip as dariasui nuotraukas KMUK tai 85lt mokejau, o dantu modelius pas ortodonte bet uz juos nieko nemokejau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kramtuskee: 04 gruodžio 2011 - 18:30
QUOTE(kramtuskee @ 2011 12 04, 18:29)
Taip man ir atrodo,kad tokiai operacijai vieno zmogausnuomones nepakanka.Taip as dariasui nuotraukas KMUK tai 85lt mokejau, o dantu modelius pas ortodonte bet uz juos nieko nemokejau smile.gif

O tai tu nezinai dar ar tau abu zandikaulius reikes operuoti ar tik viena? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveta @ 2011 12 06, 00:35)
O tai tu nezinai dar ar tau abu zandikaulius reikes operuoti ar tik viena? smile.gif

Ne isvis dar nieko nezinau, einu ryt pas seimos gydytoja siuntimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveta @ 2011 12 03, 01:04)
SUz savaites einu i konsultacija pas gyd. chirurga Bojarska. Galesiu veliau pranesti visoms kokios kainos pas ji ir apskritai kaip kas, jei ka nors domina smile.gif Tiesa, o gal kuri turit panasia problema kaip mano? smile.gif

Jetau kaip laukiu, kol nueisi konsultacijai biggrin.gif
as 16 dienai uzsiregistravau smile.gif Tai galesiu dar kazko issiklausinet, pasitikslint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 12 07, 22:41)
Jetau kaip laukiu, kol nueisi konsultacijai biggrin.gif
as 16 dienai uzsiregistravau smile.gif Tai galesiu dar kazko issiklausinet, pasitikslint smile.gif

As taip pat laukiu, nes noriu kuo greiciau pradeti spresti sia problema smile.gif tai kai grisiu is konsultacijos ir prisesiu prie pc, iskart parasysiu kaip sekesi ir ka gero isgirdau smile.gif
Labai idomu dar butu isgirsti kaip kitos merginos jauciasi po operacijos, ar jau praejo visi nutirpimai ir siaip kaip kas einasi smile.gif)
Atsakyti
Paziurekit,kaip pasikeite mergina smile.gif
http://www.mhcyr.com...gery.php?id=401

Tikrai kaip merginoms sekasi kurios jau po operacijos ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee @ 2011 12 08, 11:45)
Paziurekit,kaip pasikeite mergina smile.gif
http://www.mhcyr.com...gery.php?id=401

Tikrai kaip merginoms sekasi kurios jau po operacijos ? smile.gif

Labutis smile.gif Tai vat, buvau vakar toj konsultacijoj. Kalbant apie pati gydytoja Bojarska, galeciau laaabai didele antireklama jam dabar padaryti smile.gif Nes jis nei is tolo i profesionala nepanasus. Nerealiai nusivyliau... Kas liecia pacia operacija, tai jis gali tokia atlikti ir atstatyti zandikauli i taisyklinga padeti, BET nereikia nesioti nei breketu, nes nereikalinga joks pasiruosimas pries operacija, nereikia jokiu nuotrauku, jokiu modeliu, na bent jau man jis apie tai nepasake smile.gif Operacija kompensuoja ligoniu kasos. Nors ir rytoj guldytu i ligonine, darytu tyrimus ir jei viskas ok, tai operuotu. Man buvo sokas, kai taip pasake. Nejaugi cia tokia paprasta operacija? I klausimus, kaip mano zandikaulis atrodytu po operacijos, jis atsake: nu mazdaug taisyklingai. blink.gif MAZDAUG? unsure.gif Klausiau, ar galima butu paruosti atvaizda, kad zinociau, kokiu rezultatu galiu tiketis, pasake ne smile.gif Vienzo, darykis, kaip gausis, taip, mazdaug bus gerai biggrin.gif Dar klausiau ar dideles eiles operacijai darytis, sake normalios biggrin.gif O ir siaip... Labai nemalonus bendravimas, netgi pasisaipymai is tokios zandikaulio padeties smile.gif Man jis nepanasus i patikima gydytoja, pas ji tikrai operacijos nesidaryciau nei uz ka. Et, o tiek geru atsiliepimu girdejau, buvau ziauriai nusivylus po vizito smile.gif Tikiuosi, kad tau, kramtuske, seksis geriau smile.gif O as uzsiregistravau pas Grybauska, bandysiu konsultuotis su juo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveta @ 2011 12 10, 16:37)
Labutis smile.gif Tai vat, buvau vakar toj konsultacijoj. K\

O gogo kokios naujienos smile.gif galvojau grysi su kokiom nors dziugiom... Tai nejaugi as ir db veltui pas ji nuvaziuosiu smile.gif O tai nesake kiek uz pasiruosima moket ir pan ?
Na tai penktadieni reiks paklaust ar reikalingi breketai ar ne... Na ka zinau su tokiu poziuriu tai gal ir atstato bele atstatyt ta zandikauli.
O pas Grybauska kaune registravais ? kada jau pas ji zygiuosi ?
Atsakyti
[quote=kramtuskee,2011 12 10, 16:10]
O gogo kokios naujienos smile.gif galvojau grysi su kokiom nors dziugiom... Tai nejaugi as ir db veltui pas ji nuvaziuosiu smile.gif O tai nesake kiek uz pasiruosima moket ir pan ?
Na tai penktadieni reiks paklaust ar reikalingi breketai ar ne... Na ka zinau su tokiu poziuriu tai gal ir atstato bele atstatyt ta zandikauli.
O pas Grybauska kaune registravais ? kada jau pas ji zygiuosi ?

Del breketu jis man pasake, kad jau po operacijos, jei noresiu, kad visi dantukai graziai atrodytu, tai turesiu nueiti pas ortodonta ir jis man juos uzdes, o PASIRUOSIMAS OPERACIJAI NEKAINUOJA, NES PAS JI TOKIO TIESIOG NERA. Pas mane vienas zandikaulis uz kita didesnis, taigi sake, vieno zandikaulio saka pasiaurintu ar patrumpintu ir vsio, viskas atseit smile.gif kazkaip taip. Man tas ir buvo keisciausia, kad jokio pasiruosimo operacijai nera. Kaip taip gali buti? Ar cia tik mano atveju gal taip viskas paprasta? Apskritai jis labai nekonkretus gydytojas. Sake, jei noriu operuotis, uzsiregistruoti pas ji vel, ateiti, kazka dar pasitarti ir jei tyrimai geri, tai operuoja. Kainuotu lygiai 0 lt. g.gif
Pas Grybauska Kaune eisiu, o uzregistravo tik kovo pabaigai smile.gif bet lauksiu, o ka daryti.
Dar siaip galvoju, kad labai gailiuosi, jog pamirsau paklausti kiek operaciju jis atlieka tokio tipo na tarkim per metus. Man butu ziauriai idomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveta @ 2011 12 10, 21:26)

Dar siaip galvoju, kad labai gailiuosi, jog pamirsau paklausti kiek operaciju jis atlieka tokio tipo na tarkim per metus. Man butu ziauriai idomu  g.gif

Idomus tipas biggrin.gif nes man ortodonte sake,kad niekaip nepadarys sios operacijos be breketu. Atseit tai yra neimanoma, taip kaip dada dantys nesueis ir pan.
O tokiu operaciju manau jis mazai atlieka
Atsakyti